smh60
Üye
flash atanlardan,tarayici nasil? bende kasiyor,sizde de oylemi?((
Bende kasma yok facede dolandım test için
flash atanlardan,tarayici nasil? bende kasiyor,sizde de oylemi?((
Büyüksün reis sağolasın yüklediğin için evols kullanıyordum ama seninki daha bomba oldugu için seninkini kullanacağım ... ayrıca erken attıgın için ayrı bir teşekürümü sunarım sana sınavındanda istediğin puanı alırsın olmassa canını sıkma yeni seneye bomba olursun....

Büyüksün reis sağolasın yüklediğin için evols kullanıyordum ama seninki daha bomba oldugu için seninkini kullanacağım ... ayrıca erken attıgın için ayrı bir teşekürümü sunarım sana sınavındanda istediğin puanı alırsın olmassa canını sıkma yeni seneye bomba olursun....

USTA, BİRKAÇ ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM
BEN CİHAZIMDAN SIKILMIŞTIM AMA SİZLERİN SAYESİNDE TELEFONUMA GÜN GEÇTİKÇE İLGİM ARTIYOR.
BUNDA SİZLERİN GERÇEKTEN BÜYÜK BİR EMEĞİ VAR. ÖZELLİKLE USTAM SENİN EMEĞİN FAZLA. BUNUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR BORÇLUYUM. FİNAL OLMASI ELBETTE ÜZDÜ AMA SONUÇTA EN AZINDAN HATASI EN AZA İNDİRİLMİŞ BİR CFW OLDU BU. EMEĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET![]()

USTA, BİRKAÇ ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM
BEN CİHAZIMDAN SIKILMIŞTIM AMA SİZLERİN SAYESİNDE TELEFONUMA GÜN GEÇTİKÇE İLGİM ARTIYOR.
BUNDA SİZLERİN GERÇEKTEN BÜYÜK BİR EMEĞİ VAR. ÖZELLİKLE USTAM SENİN EMEĞİN FAZLA. BUNUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR BORÇLUYUM. FİNAL OLMASI ELBETTE ÜZDÜ AMA SONUÇTA EN AZINDAN HATASI EN AZA İNDİRİLMİŞ BİR CFW OLDU BU. EMEĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET![]()

Flaş attim gerçekten tarayici kasiyor ama donmuyor googlede ara butonu kaçmiyor inanilmaz seni keşfetmeleri lazim bu yaşta bu zeka helal olsun sana arkadaşim diyecek laf bulamiyorum gerçekten hatta elinde imkan olsa seni nokiada bir işe girmen lazim arkadaşim sen yanliş yerde dogmussun be arkadaşim abartmiyorum bunlari ben şahsen yetenekli gençlerimizi toplamak lazim ... Bu işi paraya çevirebilirsin sen böyle halka sunma bence aklini kullan büyük yollara gir bence ... Harcaniyorsun genç buralarda sen ....
bende tarayıcı yok

Vuhhuuuuuuu
- - - Eklendi - - -
Dostum mesaj baloncukları için tekrar rahatsız edeceğim seni. css klasöründekileri değiştirmem gerektiğini söylemiştin bende yeni cfw nin css klasörünün içindekileri sildim eski cfw de olanları kopyaladım öyle flashladım fakat telefonda hiç bir sıkıntı yok sadece oturumlara giriyorum bir kaç tane kişi var herhangi biri olan konuşmama tıkladığımda yani baloncukların olduğu ekrana geçmek istediğim de mesajlar kapanıyor ve ben ana sayfadayım. Ne önerirsin?
- - - Eklendi - - -
Eski cfw nin messages klasörünün içindekilerin hepsini yeni cfw ye import ettim öyle flashladım sorun düzeldi.Umarım tekniksel olarak bir sıkıntı çıkarmaz?
final olması üzücü ama deneyeceğim bir ara peki androide falan mı geçeceksin bundan sonra?

abi kocaeliye gelirsen senle tanışmak istiyorum

Eline sağlık dostum hemen kuruyorum![]()
saolsın mert suan indiriyorum kurayım. kesin super olmuştur

etmekten sıkıldımya
: klavyene sağlık dostum
haa unutmadan varsa hakkım helal olsun sende helal et

tesekürler kardes denicem önceki versiyonu kullanıyodum artık yeniye gecelim.

Yahu vize haftası yine telefonla uğraşacağımTeşekkürler mert bi deneyelim bakalım eline sağlık hakkını helal et. Sözlük ne oldu ?