Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

asi6868

Üye
Flaş attim gerçekten tarayici kasiyor ama donmuyor googlede ara butonu kaçmiyor inanilmaz seni keşfetmeleri lazim bu yaşta bu zeka helal olsun sana arkadaşim diyecek laf bulamiyorum gerçekten hatta elinde imkan olsa seni nokiada bir işe girmen lazim arkadaşim sen yanliş yerde dogmussun be arkadaşim abartmiyorum bunlari ben şahsen yetenekli gençlerimizi toplamak lazim ... Bu işi paraya çevirebilirsin sen böyle halka sunma bence aklini kullan büyük yollara gir bence ... Harcaniyorsun genç buralarda sen ....

Genc wair

Üye
sayfani yukari asagi edince kasmiyormu,yani takilma yokmu?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Büyüksün reis sağolasın yüklediğin için evols kullanıyordum ama seninki daha bomba oldugu için seninkini kullanacağım ... ayrıca erken attıgın için ayrı bir teşekürümü sunarım sana sınavındanda istediğin puanı alırsın olmassa canını sıkma yeni seneye bomba olursun....

İnşallah kardeşim yorumun için çok teşekkürler.. :)

- - - Eklendi - - -

Büyüksün reis sağolasın yüklediğin için evols kullanıyordum ama seninki daha bomba oldugu için seninkini kullanacağım ... ayrıca erken attıgın için ayrı bir teşekürümü sunarım sana sınavındanda istediğin puanı alırsın olmassa canını sıkma yeni seneye bomba olursun....

İnşallah kardeşim yorumun için çok teşekkürler.. :)

- - - Eklendi - - -

USTA, BİRKAÇ ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM
BEN CİHAZIMDAN SIKILMIŞTIM AMA SİZLERİN SAYESİNDE TELEFONUMA GÜN GEÇTİKÇE İLGİM ARTIYOR.
BUNDA SİZLERİN GERÇEKTEN BÜYÜK BİR EMEĞİ VAR. ÖZELLİKLE USTAM SENİN EMEĞİN FAZLA. BUNUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR BORÇLUYUM. FİNAL OLMASI ELBETTE ÜZDÜ AMA SONUÇTA EN AZINDAN HATASI EN AZA İNDİRİLMİŞ BİR CFW OLDU BU. EMEĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET :bye2:

Helal olsun kardeşim güle güle kullanın.. :)

- - - Eklendi - - -

USTA, BİRKAÇ ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM
BEN CİHAZIMDAN SIKILMIŞTIM AMA SİZLERİN SAYESİNDE TELEFONUMA GÜN GEÇTİKÇE İLGİM ARTIYOR.
BUNDA SİZLERİN GERÇEKTEN BÜYÜK BİR EMEĞİ VAR. ÖZELLİKLE USTAM SENİN EMEĞİN FAZLA. BUNUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR BORÇLUYUM. FİNAL OLMASI ELBETTE ÜZDÜ AMA SONUÇTA EN AZINDAN HATASI EN AZA İNDİRİLMİŞ BİR CFW OLDU BU. EMEĞİNE SAĞLIK HAKKINI HELAL ET :bye2:

Helal olsun kardeşim güle güle kullanın.. :)

• Beğen
Tepkiler: asi6868
Anil-D

Anil-D

Üye
bende tarayıcı yok

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Flaş attim gerçekten tarayici kasiyor ama donmuyor googlede ara butonu kaçmiyor inanilmaz seni keşfetmeleri lazim bu yaşta bu zeka helal olsun sana arkadaşim diyecek laf bulamiyorum gerçekten hatta elinde imkan olsa seni nokiada bir işe girmen lazim arkadaşim sen yanliş yerde dogmussun be arkadaşim abartmiyorum bunlari ben şahsen yetenekli gençlerimizi toplamak lazim ... Bu işi paraya çevirebilirsin sen böyle halka sunma bence aklini kullan büyük yollara gir bence ... Harcaniyorsun genç buralarda sen ....

Maalesef dostum maalesef ki biliyorum. Normalde bilgisayar yazılımcısıyım elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama yaşadığım şehir bakımından çok geri bir yer ve her şey tamamen elimde patlıyor. Maalesef tek amacım çalışıp düzgün bir üniversiteye girmek ve oradan bilgisayar programcılıgı. Temennileriniz içinde çok teşekkür ederim..

- - - Eklendi - - -

bende tarayıcı yok

Kardeşim senin PC de problem var o yüzden yüklenmiyor maalesef..

non-toXic

non-toXic

Üye
Vuhhuuuuuuu :D

- - - Eklendi - - -

Dostum mesaj baloncukları için tekrar rahatsız edeceğim seni. css klasöründekileri değiştirmem gerektiğini söylemiştin bende yeni cfw nin css klasörünün içindekileri sildim eski cfw de olanları kopyaladım öyle flashladım fakat telefonda hiç bir sıkıntı yok sadece oturumlara giriyorum bir kaç tane kişi var herhangi biri olan konuşmama tıkladığımda yani baloncukların olduğu ekrana geçmek istediğim de mesajlar kapanıyor ve ben ana sayfadayım. Ne önerirsin?

- - - Eklendi - - -

Eski cfw nin messages klasörünün içindekilerin hepsini yeni cfw ye import ettim öyle flashladım sorun düzeldi.Umarım tekniksel olarak bir sıkıntı çıkarmaz?

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

MaxipmaN

Üye
final olması üzücü ama deneyeceğim bir ara peki androide falan mı geçeceksin bundan sonra?

Anil-D

Anil-D

Üye
abi kocaeliye gelirsen senle tanışmak istiyorum

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Vuhhuuuuuuu :D

- - - Eklendi - - -

Dostum mesaj baloncukları için tekrar rahatsız edeceğim seni. css klasöründekileri değiştirmem gerektiğini söylemiştin bende yeni cfw nin css klasörünün içindekileri sildim eski cfw de olanları kopyaladım öyle flashladım fakat telefonda hiç bir sıkıntı yok sadece oturumlara giriyorum bir kaç tane kişi var herhangi biri olan konuşmama tıkladığımda yani baloncukların olduğu ekrana geçmek istediğim de mesajlar kapanıyor ve ben ana sayfadayım. Ne önerirsin?

- - - Eklendi - - -

Eski cfw nin messages klasörünün içindekilerin hepsini yeni cfw ye import ettim öyle flashladım sorun düzeldi.Umarım tekniksel olarak bir sıkıntı çıkarmaz?

Yok dostum herhangi bir sıkıntı çıkartmaz. Ama şuna dikkat edin ilk sayfada belirtilen modlamalardan E sürücüsüne alındı olarak gördüğünüz herşey hafıza kartı yokken çalışmaz. Buna web browser ve mesajlar da dahil.

- - - Eklendi - - -

final olması üzücü ama deneyeceğim bir ara peki androide falan mı geçeceksin bundan sonra?

Yok kardeşim direk İOS. :)

- - - Eklendi - - -

abi kocaeliye gelirsen senle tanışmak istiyorum

Kardeşim bilemeyiz bir Üniversite hayalim var bakarsın orası olur. Buradan kopmam zaten. Mutlaka haber ederim. :) :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
OPC

OPC

Üye
Eline sağlık dostum hemen kuruyorum :)

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın mert suan indiriyorum kurayım. kesin super olmuştur

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: etmekten sıkıldımya :ehe: klavyene sağlık dostum
haa unutmadan varsa hakkım helal olsun sende helal et

SenyorMD

Üye
tesekürler kardes denicem önceki versiyonu kullanıyodum artık yeniye gecelim.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
saolsın mert suan indiriyorum kurayım. kesin super olmuştur

Güle güle kullan kardeşim.. :)

- - - Eklendi - - -

:tşk: etmekten sıkıldımya :ehe: klavyene sağlık dostum
haa unutmadan varsa hakkım helal olsun sende helal et

Bende teşekkür ederim kardeşim, güle güle kullan. Tanıdık tanımadık herkese helal-i hoş olsun. :)

- - - Eklendi - - -

tesekürler kardes denicem önceki versiyonu kullanıyodum artık yeniye gecelim.

Güle güle kullan dostum. :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Yahu vize haftası yine telefonla uğraşacağım :) Teşekkürler mert bi deneyelim bakalım eline sağlık hakkını helal et. Sözlük ne oldu ?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Yahu vize haftası yine telefonla uğraşacağım :) Teşekkürler mert bi deneyelim bakalım eline sağlık hakkını helal et. Sözlük ne oldu ?

Helal olsun kardeşim. Stabil çalışan bulamadım ondan koymadım..

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
mert haritaları ve foto düzenleyicıyi hangi dosyaya atmam lazım udayamı?

CABBAR

CABBAR

Üye
Mert ben flaş atacağım ama bu silver için yazıyor. benimki black. Sorun olur mu?

Üst Alt