Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ne yaptıysam yükleyemedim phoneıxı kaldırıp tekrar kurdum ama her seferinde %70 ten sonra hata veriyor , bu cwf'den faydalanamadığım için üzgünüm :( bu sorun yanlız bende galiba

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptıysam yükleyemedim phoneıxı kaldırıp tekrar kurdum ama her seferinde %70 ten sonra hata veriyor , bu cwf'den faydalanamadığım için üzgünüm :( bu sorun yanlız bende galiba

1-2 kişide daha oldu bu sorun ama bende hiç olmadı kardeşim linkleri koyarken hatta attım son flashı sonra linki koydum.

okanbiz

okanbiz

Üye
dostum sen işlemciye felan bi sey yaptın mi bende uygulama yüklemede acayip hızlan ma oldu. Super

- - - Eklendi - - -

olu telefon kut usunu isaretle %70de tıkanmasın.

- - - Eklendi - - -

pHONEix de yukleme yaparken kutuyu işaretle

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

mustj89

Üye
sanırım bugüne kadar kullandığım en sağlam cfw olacak..herşey çok düzgün çalışıyor emeğine sağlık mert kardeş :) :tşk:

Anil-D

Anil-D

Üye
evet bendede oldu bu kartal kardeş

- - - Eklendi - - -

sırf onun icin pc format atıcam

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bugüne kadar kullandığım en sağlam cfw olacak..herşey çok düzgün çalışıyor emeğine sağlık mert kardeş :) :tşk:

Rica ederim güle güle kullan kardeşim..

- - - Eklendi - - -

evet bendede oldu bu kartal kardeş

- - - Eklendi - - -

sırf onun icin pc format atıcam

Yazılımda hata var diyeceğim hata alan 3-4 kişi. Bende linkleri koymadan 1-2 dakika önce flash attım sorunsuz bitti linki koydum anında. Olsa sorun hepimizde olurdu. Sonuçta 3-4 farklı telefona denemeden değil, 1 tane telefona haftalarca test ederek yaptım. Dediğim gibi sorun ya telefonda, ya da bilgisayarda arkadaşlar..

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
muhtemelen pc'lerde problem var

tipo2000

tipo2000

Üye
kardeş bende hata alıyorum . %90 geliyor bi hata veriyor . tel test modda kalıyor .bir çözüm bulsan

edit : bir önceki cfw ne geçtim onda sorun yok

Anil-D

Anil-D

Üye
abi hatalı demek istemedim ben yanlıs anlama

Anil-D

Anil-D

Üye
yaptimda yaptımda yaptım oldu yihu

- - - Eklendi - - -

pcye bir format çaktım oldu

Anil-D

Anil-D

Üye
hahahaha

- - - Eklendi - - -

abi ygsde kac yaptın

tarxhn

tarxhn

Üye
mert sosyal aglar bende sorun yaptı açılmıyor bir türlü önerdiğin program var mı?

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
süper olmuş aynısı rm-356 ceviremiyormusun

- - - Eklendi - - -

çevirirsen link at bana

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
süper olmuş aynısı rm-356 ceviremiyormusun

- - - Eklendi - - -

çevirirsen link at bana

Dostum istediğin sistem S60V5 sistemi onun için S60 bölümüne bakmalısın. Bu sistemler v5 lere olmaz.

- - - Eklendi - - -

mert sosyal aglar bende sorun yaptı açılmıyor bir türlü önerdiğin program var mı?

Kardeşim sosyal ağlar hala daha CFW lerde çalışmıyor o sorunu çözülemedi. Onun yerine Facebook için fMobi, Twitter için Tweetian kullanabilirsin. Şahsen ben bunları kullanıyorum. Memnunum da. :)

AngvanLee

AngvanLee

Üye
Bende bir önceki cfw de müzik çalarda problem vardı. Müzikçalara ilk girişte hemen girmiyordu, müzik sesi tuşuna basınca giriyordu inşallah bundada aynı sorun olmaz.

Üst Alt