Android Ram Yönetimi Ve S.S.S (RAMLE İLGİLİ KONU AÇMADAN ÖNCE BURAYA BAKIN!)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
telefon boştayken 740 MB ram tüketmesi sence normal mi Ali ? :allalla:(s3)

Telefonunda çok uygulama varmı?

Ayrıca Ayarlar-> Uygulamalar-> Çalışan uygulamalar bölümünde 740 mb kullanılan yazıyorsa senin telefona göre kesinlikle anormal.

avcitalip

avcitalip

Üye

Telefonunda çok uygulama varmı?

Ayrıca Ayarlar-> Uygulamalar-> Çalışan uygulamalar bölümünde 740 mb kullanılan yazıyorsa senin telefona göre kesinlikle anormal.

çok uygulama var ama hiç öyle arka planda bırakmıyorum :evet:

ama bu kullanım hiçbir şekilde cihazı kastırmıyor aksine rami silince hafif bir kasma oluyor :evet:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

çok uygulama var ama hiç öyle arka planda bırakmıyorum :evet:

ama bu kullanım hiçbir şekilde cihazı kastırmıyor aksine rami silince hafif bir kasma oluyor :evet:

Talip senin cihaza kesinlikle bir format atma zamanın gelmiş.Kesinlikle anormal bir durum bu.

avcitalip

avcitalip

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye

ben halen rootsuz kullanıyorum :ehe

root gereksiz ya şimdilik,sistem zaten gayet rahat yetiyor üstüne üstün bir ton samsung'un TW ile gelen ek özellikleri varken rom atmayada gerek yok diye düşünüyorum :evet:

o yüzden rootsuz kullanıyorum şimdilik tek sorun uygulamaların dosyalarını hafıza kartına taşıyamama... oda umarım ileride çözülür :(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Root edince o sorunu aşacağım.

Yapacaklarımın bir listesini bile yaptım :ehe

vista1

Üye
ellerine sağlık rami temizliyordum hala boş kalmıyordu doğru düzgün saolasın

Peocawe

Peocawe

Üye
Ali şimdi bu s4 romunu yüklediğimde tw 5 den dolayı cihazda yavaşlamalar oluyordu. ram de az olduğu için örnek operaya giriyodum 1 dakka dolasıp home tusuna basıp tw 5 e döndüğümde opera kendiğinden kapanıyodu. ve tw5 de 4-5 saniye kadar bekletiyor kendine gelene kadar. swap bu durumu çözer mi?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Swap fazlasıyla çözer.Arka plana attığın programların hepsi açık kalır.

Galaxy S' in var.Birde kullanmayı bilsen.. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Swap fazlasıyla çözer.Arka plana attığın programların hepsi açık kalır.

Galaxy S' in var.Birde kullanmayı bilsen.. :ehe

Kanka androidde teknik detayları bilmiyorum ya. :D Sırf bu sorun için o romdan vazgeçmiştim. Şimdi swap yaptım ram expander ile xperia rom 4.2.2 ye baya faydası var gibi. yarın ya da bu gece bide s4 romunda deneyim karşiimm :D canını yerim çok faydan dokunuyo bana :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel:

LMK detaylı açıklaması S.S.S' a eklendi.

Peocawe

Peocawe

Üye
Ali şimdi bu s4 romunu yüklediğimde tw 5 den dolayı cihazda yavaşlamalar oluyordu. ram de az olduğu için örnek operaya giriyodum 1 dakka dolasıp home tusuna basıp tw 5 e döndüğümde opera kendiğinden kapanıyodu. ve tw5 de 4-5 saniye kadar bekletiyor kendine gelene kadar. swap bu durumu çözer mi?

Tamam tamam oldu bile :ehe

beckhamrbz

Üye
LMK denilen olayi nasıl yapicaz

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi?

beckhamrbz

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Halen neyden bahsettiğini anlamadımki kardeşim.

1. Mesajdan o bahsettiğin yeri alıntılasana o zaman anlarım :)

beckhamrbz

Üye
low Memory Killer nasıl yaparım. Bi de de omega 4.2.1 rom var. Ram i en ii sekilde nasil kullanirim. Swap, lmk fln yardimci olurmsn

Üst Alt