kardeş ben telefonu eski haline getirmek istiyorum nasıl yapabilirim navifirm ile x6 buluyorum diğer kutucukları ne işeretlicem bilemedim yardım edebilirmisin?
temaların linkine verebilecek biri varmı yada upload edecek
kardeş navifirmde bulamıorum orda numaralar çıkıo 2. de 3 de ülke soruyo 2. de hangi numaraları seçicem?
renkler war onlar sorun olurmu farklı renk secsem
yeni güncellemeyi kurdum çok güzel ama %74 (89mb) ram kullanıyo.Bu azalırmı yoksa hep bölemi kalcak ?
hocam eline sağlık windows7 var bende gidip bi internet cafede xpden yaptım oldu fakat bir sorum var widgetleri nasıl atıyoruz bi mesaj varsa alıntı yapabilir misin sayfalarca dolmuş burası aradım ama düzgün bir şey çıkmadı pek karşıma?
şimdiden teşekkür ederim eline sağlık.
Ya yüklediğime pişmanım telefonda web açılmıyor her yüklemek istediğim uygulamaya dosya bozuk diyor nasıl olacak bu iş???
Telefonu belle yapayım derken anasını belledim yardım edin.
bu kısımda ne demek yada ne anlatmak istediğini anlamadım bana yardım edermisiniz 3x4 veya 4x4 menü düzeni derken ne anlamadım ben bunu ?Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) Klasörünün İçine İndirdiğimizSymbian Belle 3x4 Veya 4x4 Menü Düzeni Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım...
3x4 te menüde soldan sağa yan yana 3 icon var. 4x4 dede soldan sağa yan yana 4 icon var... sen 3x4 le flaşhla... ana başlıktan telefonuna uygun dosyaları indirince göreceksin zaten... Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bu yolu izleyip indirdiğin dosyaları oraya atacaksın. olmayan klasörleri kendin oluşturacaksınbu kısımda ne demek yada ne anlatmak istediğini anlamadım bana yardım edermisiniz 3x4 veya 4x4 menü düzeni derken ne anlamadım ben bunu ?
birde 4x4 ne 4x3 ne ne fark var arada
hafıza kartını çıkart tekrardan flaşhla ayrıca kilit kodu senin atadığındır...kilit kodu soruyo kilit kodunu 12345 grdm olmadı 1234 girdm gene olmadı 123456 girdm gene olmadı hardformat attm aynılarını denedm gene olmadı default kilit kodumu değişik? Yardm edin
3x4 te menüde soldan sağa yan yana 3 icon var. 4x4 dede soldan sağa yan yana 4 icon var... sen 3x4 le flaşhla... ana başlıktan telefonuna uygun dosyaları indirince göreceksin zaten... Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bu yolu izleyip indirdiğin dosyaları oraya atacaksın. olmayan klasörleri kendin oluşturacaksın
heee hacı oldu valla eyvallah çok saol ellerine sağlık bide bu font zımbırtıları ne işe yarıyo ona takıldı bide kafam onları nasıl yüklücez
3x4 te menüde soldan sağa yan yana 3 icon var. 4x4 dede soldan sağa yan yana 4 icon var... sen 3x4 le flaşhla... ana başlıktan telefonuna uygun dosyaları indirince göreceksin zaten... Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bu yolu izleyip indirdiğin dosyaları oraya atacaksın. olmayan klasörleri kendin oluşturacaksın
heee hacı oldu valla eyvallah çok saol ellerine sağlık bide bu font zımbırtıları ne işe yarıyo ona takıldı bide kafam onları nasıl yüklücez
fonttan memnun değilsen ana sayfada anlatım yaptım verdiğim fontlardan istediğini kullanabilirsin
- - - Eklendi - - -
hocam valla cfw süper ellerin dert görmesin konu ile ilgili degil ama symbıan belle ler için cfw yapmışsın evols diye oradaki temalar çok mükemmel duruyor 5800 a göre o temaları koyabilirmisin bizde yükleyelim varsa yoksa da canın sağolsun
- - - Eklendi - - -
hocam valla cfw süper ellerin dert görmesin konu ile ilgili degil ama symbıan belle ler için cfw yapmışsın evols diye oradaki temalar çok mükemmel duruyor 5800 a göre o temaları koyabilirmisin bizde yükleyelim varsa yoksa da canın sağolsun
teşekkürler güle güle kullan... s^3 deki temalar nvg ile düzenlenmiş ve v5 lerde nvg desteği yok çalışmazlar