5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

phasca312

Üye
kardeş ben telefonu eski haline getirmek istiyorum nasıl yapabilirim navifirm ile x6 buluyorum diğer kutucukları ne işeretlicem bilemedim yardım edebilirmisin?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben telefonu eski haline getirmek istiyorum nasıl yapabilirim navifirm ile x6 buluyorum diğer kutucukları ne işeretlicem bilemedim yardım edebilirmisin?

o otomatik indireceklerini işaretliyor zaten sen sadece downloada tıkla yeter

r6565

r6565

Üye
temaların linkine verebilecek biri varmı yada upload edecek

phasca312

Üye
kardeş navifirmde bulamıorum orda numaralar çıkıo 2. de 3 de ülke soruyo 2. de hangi numaraları seçicem?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

phasca312

Üye
renkler war onlar sorun olurmu farklı renk secsem

Ryhtex

Üye
yeni güncellemeyi kurdum çok güzel ama %74 (89mb) ram kullanıyo.Bu azalırmı yoksa hep bölemi kalcak ?

aea-tc

Üye
hocam eline sağlık windows7 var bende gidip bi internet cafede xpden yaptım oldu fakat bir sorum var widgetleri nasıl atıyoruz bi mesaj varsa alıntı yapabilir misin sayfalarca dolmuş burası aradım ama düzgün bir şey çıkmadı pek karşıma?
şimdiden teşekkür ederim eline sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
renkler war onlar sorun olurmu farklı renk secsem

olmaz

- - - Eklendi - - -

yeni güncellemeyi kurdum çok güzel ama %74 (89mb) ram kullanıyo.Bu azalırmı yoksa hep bölemi kalcak ?

nasıl 89 mb ram. Ram başlangıçta 61 i gösterir

- - - Eklendi - - -

hocam eline sağlık windows7 var bende gidip bi internet cafede xpden yaptım oldu fakat bir sorum var widgetleri nasıl atıyoruz bi mesaj varsa alıntı yapabilir misin sayfalarca dolmuş burası aradım ama düzgün bir şey çıkmadı pek karşıma?
şimdiden teşekkür ederim eline sağlık.

uygulama yükler gibi yükleyeceksin

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
yok kardeşim son sürümde geliyor merak etme kullan sen

kokass

Üye
Ya yüklediğime pişmanım telefonda web açılmıyor her yüklemek istediğim uygulamaya dosya bozuk diyor nasıl olacak bu iş???

Telefonu belle yapayım derken anasını belledim yardım edin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya yüklediğime pişmanım telefonda web açılmıyor her yüklemek istediğim uygulamaya dosya bozuk diyor nasıl olacak bu iş???

Telefonu belle yapayım derken anasını belledim yardım edin.

yazılımı attıktan sonra hafıza kartını biçimlendirip hard format atmalısın ayrıca hafıza kartsız web browser çalışmaz

cJk

Üye
Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) Klasörünün İçine İndirdiğimizSymbian Belle 3x4 Veya 4x4 Menü Düzeni Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım...
bu kısımda ne demek yada ne anlatmak istediğini anlamadım bana yardım edermisiniz 3x4 veya 4x4 menü düzeni derken ne anlamadım ben bunu ?

birde 4x4 ne 4x3 ne ne fark var arada

Ryhtex

Üye
kilit kodu soruyo kilit kodunu 12345 grdm olmadı 1234 girdm gene olmadı 123456 girdm gene olmadı hardformat attm aynılarını denedm gene olmadı default kilit kodumu değişik? Yardm edin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu kısımda ne demek yada ne anlatmak istediğini anlamadım bana yardım edermisiniz 3x4 veya 4x4 menü düzeni derken ne anlamadım ben bunu ?

birde 4x4 ne 4x3 ne ne fark var arada
3x4 te menüde soldan sağa yan yana 3 icon var. 4x4 dede soldan sağa yan yana 4 icon var... sen 3x4 le flaşhla... ana başlıktan telefonuna uygun dosyaları indirince göreceksin zaten... Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bu yolu izleyip indirdiğin dosyaları oraya atacaksın. olmayan klasörleri kendin oluşturacaksın

- - - Eklendi - - -

kilit kodu soruyo kilit kodunu 12345 grdm olmadı 1234 girdm gene olmadı 123456 girdm gene olmadı hardformat attm aynılarını denedm gene olmadı default kilit kodumu değişik? Yardm edin
hafıza kartını çıkart tekrardan flaşhla ayrıca kilit kodu senin atadığındır...

cJk

Üye

3x4 te menüde soldan sağa yan yana 3 icon var. 4x4 dede soldan sağa yan yana 4 icon var... sen 3x4 le flaşhla... ana başlıktan telefonuna uygun dosyaları indirince göreceksin zaten... Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bu yolu izleyip indirdiğin dosyaları oraya atacaksın. olmayan klasörleri kendin oluşturacaksın

heee hacı oldu valla eyvallah çok saol ellerine sağlık bide bu font zımbırtıları ne işe yarıyo ona takıldı bide kafam onları nasıl yüklücez

ca_sus

Üye
hocam valla cfw süper ellerin dert görmesin konu ile ilgili degil ama symbıan belle ler için cfw yapmışsın evols diye oradaki temalar çok mükemmel duruyor 5800 a göre o temaları koyabilirmisin bizde yükleyelim varsa yoksa da canın sağolsun

- - - Eklendi - - -

hocam valla cfw süper ellerin dert görmesin konu ile ilgili degil ama symbıan belle ler için cfw yapmışsın evols diye oradaki temalar çok mükemmel duruyor 5800 a göre o temaları koyabilirmisin bizde yükleyelim varsa yoksa da canın sağolsun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

heee hacı oldu valla eyvallah çok saol ellerine sağlık bide bu font zımbırtıları ne işe yarıyo ona takıldı bide kafam onları nasıl yüklücez

fonttan memnun değilsen ana sayfada anlatım yaptım verdiğim fontlardan istediğini kullanabilirsin
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

teşekkürler güle güle kullan... s^3 deki temalar nvg ile düzenlenmiş ve v5 lerde nvg desteği yok çalışmazlar

cJk

Üye
ya bide bu mesajları mesajlar klasöründen iphonelerdeki gibi yapamazmıyız hani gelen kutusunda bi mesaja girdiğimizde hepsi baloncuk baloncuk olsun var mı öyle bi hack veya uygulama ?

Üst Alt