kardeş ben ilk defa cfw atıcam jaf da rm 356mı işaretlicem telefon x6
ya reyiz bendeki hata şu
okunan sw versiyon...Eror reading rap ver!
Dediklerini adım adım uyguladm hata nedr smdiden sagolasin
kardeş nokia suite yüklerken win32 hatası verio
flash attım local mode dio beklio telefon kendi açılacakmı? böyle bişiler yazdı pc de
cmt->PAPUB keys already sent...
Sending CMT HASH for SOS*UPDAPP
Sending CMT HASH for SOS*ENO
Sending CMT HASH for SOS*DSP0
Sending CMT HASH for SOS*ISASW
Sending CMT HASH for SOS+CORE
Sending CMT HASH for SOS+ROFS1
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-559\RM-559_40.0.002_prd.rofs2.V02...
Sending CMT HASH for SOS+ROFS2
Write result 27: 1701
Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-559\RM-559_32.0.002_001_000_U001.uda.fpsx...
Rebooting...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
eyw çok saolasın kardeş allah razı olsun
Arkdaşım ben bunu uzun süredir kullanıyom ama tuş kilidi artık çalışmaz duruma geldi
ALIN BU DA FOTO:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne gibi uygulamalar telefonu kapatıp açınca yene aynı ve bütün prog. kapatıom yene aynı
kurduğun uygulamalardan kaynaklıdır yada tlfnu kapat aç

Ne gibi uygulamalar telefonu kapatıp açınca yene aynı ve bütün prog. kapatıom yene aynı
kurduğun uygulamalardan kaynaklıdır yada tlfnu kapat aç

kardeş ben buna başka cfw yüklemek istesem bu cfw ne olucak bunun üstüne atabilirmiyim hafıza biçimlendirme yapmam gerek mi? K.bakma ilk cfm denemem pek bişi bilmiyom
- - - Eklendi - - -
Ne gibi uygulamalar telefonu kapatıp açınca yene aynı ve bütün prog. kapatıom yene aynı![]()

hafta sonu bu cfwyi telefonuma kurmayı düşünüyorum daha önce hiç yapmadım cfw. bir kaç sorum var;
Normal s60v5'de çalışan her uygulama çalışır mı?
Özellikle WhatsApp? Çalışırsa mesaj geldiğinde ev ekranında bildirim görünür mü?
Şimdi kullandığım orjinal sistem gibi hatasız olsun istiyorum cfw çok hoşuma gitti. Birde ilk defa cfw yapacağım için bana yardım etmeniz gerek, msnden ve ya teamviewerdan falan.
Şimdiden çok teşekkür ederim![]()
Tamam,oldu ve Kill me kullanan arkadaşlar için şunu söliyim oradaki popup clock diye bir şeyi sakın bitirmeyin!
bunun üstüne yükle birşey olmaz
- - - Eklendi - - -
en son yüklediğin mesela. O etki edebilir
böyle bir bildirim gelmiyor mu yani![]()
kardeşim yükledim ben fp2 yi kullanıyordum diğerlerinin fontlarını beğenmemiştim ama bu gerçekten iyi olmuş birşey sormak istiyorum yazılımla kulaklık çıkışını yükseltebilmek mümkün mü kulaklık sesi beni daha önce n91 kullandığım için tatmin etmiyor