Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
vay be

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

Anil-D

Anil-D

Üye
ben ne olmuşum haberim yok bu goreve layik gorundugum icin teşekurler

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
2. nesile yok mu ?

MaxipmaN

Üye
bitti demek beklemedeyim

asi6868

Üye
web browserde artık donma sorunu kalktımı ağbi kalktıysa ömür boyu bunu kullanırım...
hatasız bir cwf olur umarım reis... sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim keşke bugün atsann

SenyorMD

Üye
karde erken çıkma gibi bi durum olamaz mı çok fena gözüküyo :alkis

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
web browserde artık donma sorunu kalktımı ağbi kalktıysa ömür boyu bunu kullanırım...
hatasız bir cwf olur umarım reis... sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim keşke bugün atsann

Evet kardeşim o sorunda tamamen kalktı, bu klavyeyi kapatmadan tıkladıgında da başka yerlere tıklıyordu o sorunda kalktı ortadan. Yazılım bitti ama test ediyorum hatası varsa duzeltmek için. yuzden tarihinden önce yayınlanmayacaktır. :)

- - - Eklendi - - -

karde erken çıkma gibi bi durum olamaz mı çok fena gözüküyo :alkis

Sorunları çözmem zamanla alakalı kardeşim sorunsuz olsun istiyorum, o yuzden erken çıkma gibi bir durum yok. :)

SenyorMD

Üye
Tamam kardes bekliyorum....

tarxhn

tarxhn

Üye
mert sabırsızlıkla bekliyorum. umarım tum beklentileri kapsar.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
browser sorunlarını tamamen dùzeltmene sevindim helal olsun nokıa bile düzeltememişti , eline sağlık

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
browser sorunlarını tamamen dùzeltmene sevindim helal olsun nokıa bile düzeltememişti , eline sağlık

Tek başıma yapmadım açıkçası kardeşim. Emre.koç arkadaş dosyaları ayırdı bende sorunları düzelttim sadece. :) Teşekkürler :)

OPC

OPC

Üye
Ellerine sağlık Mert merakla bekliyoruz :)

Üst Alt