Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

sazcılık

Üye
N8e uyar mı bu cfw acaba.

Anil-D

Anil-D

Üye
ben kullanıyorum bi tester olarak diyebilïrimki harika

Orochi

Orochi

Üye
mert abi şimdi hiç tarayıcı donmaz demi aman ha genellikle tarayıcıyı test et abi opera sıktı . :)) çıktıgı gün konudayım abi eline sağlık tekrar tekrar .

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben kullaniyorum ben testerim kasma donma yok mubarek

- - - Eklendi - - -

mert abi meşgul soruları bana sorabilirsiniz

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

Genc wair

Üye
vay bee,tarayici duzeldimi? donmasi olsun,ama kasmasin..google-da oturum ac butonuna basinda,ara butonuna basmis gimi aygiliyordu.simdi oyle deyilmi yani?:)) yaa,coox tesekkur

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
vay bee,tarayici duzeldimi? donmasi olsun,ama kasmasin..google-da oturum ac butonuna basinda,ara butonuna basmis gimi aygiliyordu.simdi oyle deyilmi yani?:)) yaa,coox tesekkur

Değil kardeşim.. :)

Genc wair

Üye
hemde kasmiyor,dimi? :)) helal bee

Genc wair

Üye
yaa,bunu yarin paylasa bilirmisin? hemen yuklemek istiyorum,bikmisdim su tarayicidan))

- - - Eklendi - - -

aklimdayken,telefon sessizde olarken titresim olmuyordu,su sorunda cozuldumu? he birde,konusan hayvanlar proqramlarinda hayvanlarin sesi gelmiyordu

- - - Eklendi - - -

aklimdayken,telefon sessizde olarken titresim olmuyordu,su sorunda cozuldumu? he birde,konusan hayvanlar proqramlarinda hayvanlarin sesi gelmiyordu

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
yaa,bunu yarin paylasa bilirmisin? hemen yuklemek istiyorum,bikmisdim su tarayicidan))

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kardeşim güncelleme tarihi kesindir değiştiremem. :) Titreşimi tercihlerden ayarlaman gerekiyor. O dediğin programların çoğu bizim telefonlara tam uyumlu değil. o yuzden olabilir.

Genc wair

Üye
yoo,titresimi tercihden ayarliyordum,olmuyordu.sirf o yuzden baska cwf yuklemisdim)) o proqram simdiki cwf-da calisiyor ama))

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
yoo,titresimi tercihden ayarliyordum,olmuyordu.sirf o yuzden baska cwf yuklemisdim)) o proqram simdiki cwf-da calisiyor ama))

Anladım kardeşim. Bu CFW de o sorunlar suanlık yok gibi. program sorunuda qt den kaynaklanıyordur. Bunda o sorun yok merak etme. :)

Genc wair

Üye
hepsi bos,ama tarayici hakkeden dediyiniz gibi sorunsuz olmussa,sizi bele refresh kurtaricisi adlandira biliriz))

Anil-D

Anil-D

Üye
kardeşim ben kefilim bende donmuyo denederim ama sana kalmış ama burda emek var begen butonuna basıniz

Genc wair

Üye
basdim kardes) emeyiniz icin coook tesekkur,helal sizlere

Anil-D

Anil-D

Üye
kardesim titremesini istiyosan dokunmatik titreşimi 3 e al bak telefon yerinde durmuyo donuyo

- - - Eklendi - - -

dönüyo yanlıs anlama

Genc wair

Üye
telefon sessizde olarken,kimse aradiginda titresim yapmiyordu,o yuzden arama oldugun da bilmiyordum

Anil-D

Anil-D

Üye
anlamadım

- - - Eklendi - - -

sesside ama guç tasarrufuda hic kullanmamalısın guç tasarrufunda titremez

devrimcim

Kapalı Hesap
n8 telefon var kuruluyor mu n8 e şimdiden tşkler...

Üst Alt