serinaga
Üye
ben denedim alamadım.illaki kredi kartı.ama en başında seçenek sunuyor.anlamadım ne iş.saçmalık.krefi kartını verdim hemen çekti.2 liralık oyuna hem oyun diye çekmiş hemde Microsoft hesabına çekmiş.yani 4 lira.
2 lira için uğraşmak istemedim.
ne iş anlayamadım.10 liralık bişey alsaydım 20 liramı çekecekti.dahada biiey almıyorum.
sistemin hacklenmesini bekliyorum.yılların symbiancısı olarak.
haksızmıyım.illaki korsan için uğraş diyolar
YAHU var ya az önce baktım hesap ekstresine, bende de benzer bir durum oluştu. Ben Kredi Kartı Sanal Kart ile alışveriş yaptım, uygulamayı alıp yükledim sorun çıkmadı, lakin yaklaşık birkaç hafta provizyonda bekledi işlem. Hesap kesim tarihinde alır provizyonu diyordum ki, almadı. Tabii bu esnada Microsoft hesabımı kilitledi, sürekli mesaj gönderiyor. Vel hasıl Microsoft tekrar tahsil edileceğini belirten bir mesaj gönderince bende Sanal karta tekrar limit atadım. Birkaç gün sonra tahsil edilidiği bilgisi geldi Microsoft'tan, sanırım bu defa oldu deyip kredi kartı ekstremi kontrol edeyim dedim, o da ne ? İlk provizyon alamadığı işlemi hesap kesim tarihi sonrası bir sonraki döneme yansıtmış, AYRICA ikinci kez karttan tahsil edilen işlem de PROVİZYON'da bekliyor

Şimdi ikinci çekilen de tahsil edilirse iki kere ödemiş olacağım, bence kredi kartı konusunda her nerede ne yapılıyorsa ÇOK İLKEL olmalı ki bu kadar geciksin PROVİZYON işlemleri
, yahu onca alışveriş yapıyorum internette böylesi ile karşılaşmamıştım. Açıkçası bu benim WP marketten ilk alışverişimdi, ama şunu öğrendim bir şekilde provizyonu alıyor, bir sonraki döneme devretsede, bir daha Microsoft ne derse desin ikinci kez yükleme yapmam karta ...
Kart bilgilerimi filan kaldırdım şimdilik. 
böyle bir ayar yok ki!!!
testmiş hadi oradan...
]