İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

eyup ensar

eyup ensar

Üye
ya ne bileyim bugun hanimin facebook hesabiyla wp facebook sayfasina girdim. baktim telefon caliyor ama resmen facebook goruntulu arama gelmiş ben işi farkedene kadar da kapandi.
Bi denedim de karşı taraftaki kişinin işletim sistemi bu özelliği destelemiyor dedi yani görüntülü aranmıyor test ettim onayladım :))

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bi denedim de karşı taraftaki kişinin işletim sistemi bu özelliği destelemiyor dedi yani görüntülü aranmıyor test ettim onayladım :))

bana dun ayni pc'deki gibi goruntulu arama geldi ama ben anlayana kadar kapandi.

YkPkY

YkPkY

Üye

Powermat'in kablosuz şarj standardı farklıymış sanırım.
Lumia 920 ve çoğu akıllı telefonun kullandığı Qi standardı yerine PMA diye farklı bir standard kullanıyormuş.

Bu arada Sabancı'nın e-ticaret sitesi Kliksa'da orjinal kablosuz şarj aleti 103 TL'ye satılıyor :blink:

Alsam mı acaba :hmmm

powermatdan cevap geldi.sadece blackberry ve ipholerde özel arka kapak takılarak çalışıyormuş.lumilarda denediler olumsuz.
dün mediamarkte baktım.kablosuz şarj standları 129 tl,yastık standda 149 tl.
turkcele baktım,yastık 250tl,normali 149 tl.yani millet tutturabildiğine.

- - - Eklendi - - -

Şuan itibariyle telefon ilk defa reset attı buraya yorum yazarken.yazılım sürümüm 1308.1

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Üstadım acaba o anda Microsoft test mi yapıyordu da denk geldi ???

valla bilmiyorum. İlkten sesin telefondan geldigini bile anlamadim. Laptop'un kapali oldugunu hatirlayinca jeton düştü bir baktim ekranda goruntulu arama bildirimi var. :allalla:

YkPkY

YkPkY

Üye
Benimde bildirimlerimde ötmeye başladı telefon.dedim noluyo.ama görüntülü arama yok

eyup ensar

eyup ensar

Üye

bana dun ayni pc'deki gibi goruntulu arama geldi ama ben anlayana kadar kapandi.

valla bilmiyorum abi de kuzenime arattırdım aynen şu yazmış 'Eyüp desteklenmeyen bir tarayıcı veya işletim sistemi kullandığı için aramanı kabul edemiyor ' acaba lumia 820 de yokta 920 demi var öyle Bi özellik?

serinaga

serinaga

Üye
valla bilmiyorum abi de kuzenime arattırdım aynen şu yazmış 'Eyüp desteklenmeyen bir tarayıcı veya işletim sistemi kullandığı için aramanı kabul edemiyor ' acaba lumia 820 de yokta 920 demi var öyle Bi özellik?

İyide L920 ve L820 işletim sistemi ve tarayıcısı aynı ki ...

eyup ensar

eyup ensar

Üye
İyide L920 ve L820 işletim sistemi ve tarayıcısı aynı ki ...
yok hani görüntülü arama geldi diyor ya acaba l920 ye mi geldi diye düşündüm ama sende haklısın tabi neyse varsa öyle bişey olursa hiçte fena olmaz :))

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900'e geldi:D

YkPkY

YkPkY

Üye
Nerede çıkıyor bu lnkarkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Nerede çıkıyor bu link arkadaşlar

head171

Üye
güzel konu ekran yakalamayı bilmiordum. yinede Bi çok sıkıntı var dur bakalım ne olucak.

qwerty41

qwerty41

Üye
Arkadaşlar yalnızca Kredi kartıyla mı uygulama satın alabiliyoruz ? yani hesap kartıyla oluyor mu bilgisi olan..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yalnızca Kredi kartıyla mı uygulama satın alabiliyoruz ? yani hesap kartıyla oluyor mu bilgisi olan..

hayır olmuyor. Kredi kartı olmak zorunda ve mail order acik olmali.

• Beğen
Tepkiler: qwerty41
YkPkY

YkPkY

Üye

ben denedim alamadım.illaki kredi kartı.ama en başında seçenek sunuyor.anlamadım ne iş.saçmalık.krefi kartını verdim hemen çekti.2 liralık oyuna hem oyun diye çekmiş hemde Microsoft hesabına çekmiş.yani 4 lira.
2 lira için uğraşmak istemedim.
ne iş anlayamadım.10 liralık bişey alsaydım 20 liramı çekecekti.dahada biiey almıyorum.
sistemin hacklenmesini bekliyorum.yılların symbiancısı olarak.
haksızmıyım.illaki korsan için uğraş diyolar

PureFood

PureFood

Üye

ben denedim alamadım.illaki kredi kartı.ama en başında seçenek sunuyor.anlamadım ne iş.saçmalık.krefi kartını verdim hemen çekti.2 liralık oyuna hem oyun diye çekmiş hemde Microsoft hesabına çekmiş.yani 4 lira.
2 lira için uğraşmak istemedim.
ne iş anlayamadım.10 liralık bişey alsaydım 20 liramı çekecekti.dahada biiey almıyorum.
sistemin hacklenmesini bekliyorum.yılların symbiancısı olarak.
haksızmıyım.illaki korsan için uğraş diyolar

İlginç
:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yakup abi hangi kart?

Üst Alt