arkadaşlar hala bulamadım çözümüarkadaşlar ben romu yüklemeden önce oyunları hafıza kartına attım. rom u kurduktan sonra oyunlar ve uygulamalar menüde görünmüyo. ama play storede inmiş görünüyo ve açılıyo. oyunları nasıl menüye taşıcam lütfen yardım
uygulamalarını titanium backup ile yedek alabilirsin.arkadaşlar hala bulamadım çözümü
Kisisel gorustur saygi duyarim . Rc6 ya donmek icin forumdaki rc6 surumunu indirerek tekrar kurabilirsin.gapps i tekrar kuracaksin binevi yeniden formatlicaksin.ben rc7 yi kurdum ve hiç beğenmedim.tekrarr rc6 ya dönmek için sadece RC 6 romu kurmam yetermi.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.yoksa telefonu kıracam.yürümüyor telefon hatta emeklemiyor bile![]()
@HoLyCooL nasıl olcak hocam biraz açarmısın lütfen?

Kardes titanium backup u play storedan indir once.sonra gir programa, root yetkisi isteyecek izin ver de. Sonra uygulmalar var yukarda ona tikla sonra yedek almak istedigin uygulamaya bas ve yedekle de 20-30 sn bekle tamamdir. Bu islemden sonra romu bastan kursan bile tekrar titanium backup yukleyerek save dosyasiyla beraber uyg. Geri yukleyebilirsin
- - - Eklendi - - -
Kardes titanium backup u play storedan indir once.sonra gir programa, root yetkisi isteyecek izin ver de. Sonra uygulmalar var yukarda ona tikla sonra yedek almak istedigin uygulamaya bas ve yedekle de 20-30 sn bekle tamamdir. Bu islemden sonra romu bastan kursan bile tekrar titanium backup yukleyerek save dosyasiyla beraber uyg. Geri yukleyebilirsin![]()
tamam şuan cm9 ise Superuser varsa bu uygulamayı indir zaten basit birşey alışırsın verilerini felan yedekler, skorların silinmez.hocam root gerekiyosa yapamam. benim telefon root olmuyo ne denediysem. anca bu romu kurunca root oluyo
Romun üstüne herhangi bir kernel yükledin mi ?Arkadaşlar harika rom olmuş gayet stabil. hatta samsung resmi güncelleme verse bile bu kadar stabil olacağını zannetmem. Ancak birşey varki herşeyi mahvediyor. Wifi çalışmıyor. Ne yapabilirim??
Arkadaşlar harika rom olmuş gayet stabil. hatta samsung resmi güncelleme verse bile bu kadar stabil olacağını zannetmem. Ancak birşey varki herşeyi mahvediyor. Wifi çalışmıyor. Ne yapabilirim??
Herhangi bi kernel kurmadım. "3.0.69" yazıyor. Ne yapsam acaba? Sizde wifi çalışıyor mu? Aslında wifi görüyor şifre kabul etmiyor. Defalarca doğru yazdığıma rağmen kabul etmiyor.Romun üstüne herhangi bir kernel yükledin mi ?
Romu tekrar kur istersen bizde öyle bir sorun yok.Herhangi bi kernel kurmadım. "3.0.69" yazıyor. Ne yapsam acaba? Sizde wifi çalışıyor mu? Aslında wifi görüyor şifre kabul etmiyor. Defalarca doğru yazdığıma rağmen kabul etmiyor.
Hocam Rom vs dosyaları external sd ye atsam adam akıllı sd card felan hepsini formatlasam, Telefon tam kendine gelmiş olur değil mi??(Sd card formatlanmadan rom atılmasından bahsedilmiş sitede) Kernel kurmanın ne anlamı var ayrıca??Romu tekrar kur istersen bizde öyle bir sorun yok.
birisi gt-i8150 flasher+ops.rar sağlam linkini atabilir mi
birisi gt-i8150 flasher+ops.rar sağlam linkini atabilir mi