KONU HORTLATMAK / Eski Konulara Mesaj Yazmanın Serbestlik Sınırı

Sponsorlu Bağlantılar

TheExplorer

Üye
Teşekkürler,çok güzel açıklamışsınız.:)

Türe

Türe

Üye
:tşk: daha yeni okudum dikkatli olalım yine de :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
acaba rütbesi yükselene degişik yetkiler veriliyoda bizmi bilmiyoruz kimisi sırf tartışma çıksın diye aynı geyik mesajları kasıp duruyo +1ler gülümsemeler gereksiz birsürü şey yani bu hareketler forumun kalitesinide düşürüyor aynı zamanda

hakan_710

hakan_710

Üye
acaba rütbesi yükselene degişik yetkiler veriliyoda bizmi bilmiyoruz kimisi sırf tartışma çıksın diye aynı geyik mesajları kasıp duruyo +1ler gülümsemeler gereksiz birsürü şey yani bu hareketler forumun kalitesinide düşürüyor aynı zamanda
konuyu yeni gördüm dikkatimi çekti bari iki kelime de ben edeyim. daha önce defalarca kez senin söylediklerini bende söyledim ama nedense bazı arkadaşların işine gelmediği için karşı çıktılar. Bende o günden beri ne forumla ne de insanlarla fazla ilgilenmiyorum. bırak isteyen istediğini yapsın nasıl olsa kendi işimi rahatlıkla hallediyorum. Isim olursa arada bir girer hallederim sen de fazla takılma bence bu konulara yardım etmeye çalıştıkça insanlar farklı yorumlamaya başlıyolar. doğruyu söylemek zorlarına gidiyo sanırım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konuyu yeni gördüm dikkatimi çekti bari iki kelime de ben edeyim. daha önce defalarca kez senin söylediklerini bende söyledim ama nedense bazı arkadaşların işine gelmediği için karşı çıktılar. Bende o günden beri ne forumla ne de insanlarla fazla ilgilenmiyorum. bırak isteyen istediğini yapsın nasıl olsa kendi işimi rahatlıkla hallediyorum. Isim olursa arada bir girer hallederim sen de fazla takılma bence bu konulara yardım etmeye çalıştıkça insanlar farklı yorumlamaya başlıyolar. doğruyu söylemek zorlarına gidiyo sanırım.

yok hakan kardeşim öyle düşünme hem biz niye uzaklaşalım ki ortamımızdan ortak bir çözüm bulup ortamı bozanları uzaklastıralım daha iyi

ismail010

Üye
eyvallah bilgi için :)

AHMED...

AHMED...

Üye
bende yeni gördüm bu konuyu hortlatmak yasak biliyordum

burakkk97

Üye
faydalı konu yukarıda olmalı

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Özellikle yeni üyeler 2 defa okusun.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben de mi MaxiHort Team'e katılsam acaba?:pro:

hackedbygobel

Üye
bu konuda mi hortlak olmuş ne :D 3 yıl olmuş acılali

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Teşekkür ederim bu bilgi için.Bende hep hortlatıyorum.Bide bişi sorcam ben mesela oyunları bölümünün en son konusuna "konu hort" diyerek hortlatabilirmiyim?:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim bu bilgi için.Bende hep hortlatıyorum.Bide bişi sorcam ben mesela oyunları bölümünün en son konusuna "konu hort" diyerek hortlatabilirmiyim?:D
Sohbet-oyun bölümünü diyorsan oyunun kurallarına göre hortlat. Gereksiz yazma

esokmen

esokmen

Üye
teşekkürler anlatım çok iyi ve açık.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
şimdi benim yaptığım hort oluyor ama şu an bunu kurallar cerçevesinde yapıyorum sonuçta tartışmaya açık bi konu hele ki bu zamanlarda sırf kasmak için smiley koyuluyor

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
şimdi benim yaptığım hort oluyor ama şu an bunu kurallar cerçevesinde yapıyorum sonuçta tartışmaya açık bi konu hele ki bu zamanlarda sırf kasmak için smiley koyuluyor

evet kayahan sadece smiley koyuyolar yorum yazsalar+smiley daha iyi olur :oke: