Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KONU HORTLATMAK / Eski Konulara Mesaj Yazmanın Serbestlik Sınırı
Sponsorlu Bağlantılar
remixtik
Üye
vay soğol abi ya örendik
sedat_17
Üye
En sinir oldugum seydir aynı seyi 40 defa farklymıs gibi koyuyorlar hele s60 oyun bolumundekı wwe denen oyunu habire koymaları gına getirdi bu gibi uyelere uyarı iyi gelir
çok gerekli bir bilgilendirme olmuş ata...
verdiğin örneklerdeki gibi hortlamalar yasak olmalı evet....
ama ben şimdilerde sitenin en başından başladım konu hortlatmaya
benim yazdıklarım şuan buluşmalar bölümü.. yazıyorum çünkü ben daha yeni takılmaya başladım sitede ama ordaki buluşmalar 2010da yapılmış ama üyeler hala burdalar o yüzden onların resimleri için yorumlar yazıyorum... çünkü milleti tanımaya çalışıyorum ki bugün sen gördün zaten senin buluşma konuna da yazdım...bu tarz hortlatmanın zararı yok umuyorum....
mesaj sayım artsın diye bi derdim yok rütbeyle bi derdim yok ama hoş kutlaması güzel oluyor
benim amacım forumun her yerinde olmak bunun için ''YORUM YAZILABİLECEK, YORUMLAMAK İSTEDİĞİM'' her konuya bişeyler yazıyorum...
dediğiniz gibi tarihe bakıyorum saçma olmucaksa yazıyorum
Revengeful
Emekli Yönetici
Şu son günlerde hoşgeldin bölümünde ve kutlama bölümünde konular gereksiz şekilde hortlatıldığından dolayı bu konuyu tekrar gündeme getirmeyi düşündüm.
Şu son günlerde hoşgeldin bölümünde ve kutlama bölümünde konular gereksiz şekilde hortlatıldığından dolayı bu konuyu tekrar gündeme getirmeyi düşündüm.