N73 için MP3 Player ???

Sponsorlu Bağlantılar

daywalker15

Üye
    Konu Sahibi
N73 için MP3 Player ???
arkadaşlar mp3 player programı aarıyorum bir türlü telefonuma (n73) uyumlu bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

bilen yokmu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: gullebi_turan

yelekli1992

Üye
o telefon için mp3 programına gerek yok

daywalker15

Üye
    Konu Sahibi
o telefon için mp3 programına gerek yok

Arkadaşım gerek varmı diye sormadım zaten..Hycan dediğin söylediğin başlığa baktık.Çoğunu denedim desteklemiyor diyor.Xsound yükledim oda registry kod istiyor.. :utan:islik

gumusss

gumusss

Üye
Bu Sitede Symbian Os 9.1 Bölümüne Bak Orda Var.tavsiyem Ogg Play Hemide Türkçe.(desteklediği Format Bakımından)bizzat N73 Kullanıcısı Olarak Kullanıyorum.

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
n73 ün zaten kendine özel mp3 oynatma programı var yani + birşeye gerek yoq

infiniyt06

Üye
ula nasıl bır forum anlayışıdır yav adam n73 için mp3 player
istıyor adama program yerıne bılmşlık taslıyonuz her halde oda bır n73 kullanıcısı ve sızın soyeldıklerınızı zaten bılıyordur değilmi

kardeşim buyur sneın aradağin pro bu wikıng mp3 playerın n73 versiyonu forumda yok ben ekleyım

nazosist

nazosist

Üye
kardes naptın n73 me ye gerek yok muzık prog

infiniyt06

Üye
ARKADAŞLAR SU KONUDA NEDEN ANLAŞAMIYORUZ SIZLE BENDE BİR N73 KULLANICISIYIM VE MP3 PLAYER KULLANIYORUM HEM DAHA SIK HEMDE DAHA KOLAY OLUYOR HEMDE KENDI EKOLIZERLERINI AYARLAYABILIYORSUN FELAN KENDINEDEN SUSMA ÖZELLIĞİ FELAN YA HALA GEREK YOK DMEYIM HER ARABADA MOTOR VAR DIYE MODUFİYE ETMEYE ĞEREK YOKMU YANI OLUYOR SIZDE BMW BILE MODİFYE EDİLİYOR DEMI ALLAH ALLAH

AL KARDEŞ SANA BIR BAŞKA PRO DAHA N 73 İÇİN KENDI KULALNDIĞIÖ PRO ÇATLAYINNN EMIIIII

--------------- Ekleme ---------------

HA BUNUDFA YENI BULDUM İŞTE BU NOKTAYI KOYACAK İÇİNDE N73 İÇİN 6 TANE MP3 PLAYER VAR PİYASADEKILERIN EN IYISI

LUTFEN BIR AKILLI DAHA ÇIKSIN VE N73E MP3 PLAYER GEREKMEZ DESIN NE OLUR BIZ BILMIYOZ CUNKU BU TELEFONU

:oke: BUDA LINK BIR TESK EDERSINIZ BELKI

onur789456

Üye
arkadaşlar ben N73 Music Edition
Kullanıyorrum en net en güzel ses ayarı için hangi ekolayzer yapmak gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

Anhktepot

Üye
bnce n73 mp3 programı kaliteli hic gerek yok

judelav

judelav

Üye
n73 symbian 9.1 3rd destekli bir teldir isteyen istediği proyu yüklr demekki gerek varmışki adam aramış .

bilqince

Üye
n73 un sesını yukseltmek ıstıyom ne yuklımde sesı gumbur gumbur cıksın yaf yardımcı olurmusunuz(gerek yok demeyın cunku benım ıcın gerek var)

Lyciren

Üye
symbian 3rd müzik bölümüne bakın arkadaşlar orda istediğini her bişe var tavsiyem jukebox olcak ama oggplay de güzel menü kullanımı çok rahat yine bulamazsanız sayfanın en üstünde arama seçeneği var bi zahmet oraya ''LCGJukebox'' yazın

vivido189

Üye
infinity06 kardeşim 6 tane muzık player linki vermişsin öncelikle saol ama telefona attığımızda süre dolmuş sertifika dio onun için yapılcak bişi varmı yardımın için şimdiden saol

ramazan6791

ramazan6791

Üye
yaa verdiğiniz linke girilmiyorr :(

wild_king1712

Üye
jukebox derim bashka demem.

vivido189

Üye
ne biçim millet bunlar anlamadım ya biz mp3 programı arıyoz adamlar gerek yok diye msj yazıolar heralde sırf msj sayıları yükselsin diye yok böle bişey ya yardımcı olabiliyosan ol yoksa bizim öğüte falan ihtiyacımız yok

kunGFu

Üye
gerek yok he :P bunu söyleyenler hala internet explorer kullanıyordur sanırım :D
-abi mozilla die bişe çıkmış çok manyakmış..
-ama gerek yok ki internet explorer güzel zatene! tabi gülüyoruz böyle şeylere.. ama gerçek ya bu :D süpriz misiniz siz ya :D

haggatten banada lazım mp3 player, nedenini de söyleyeyim ki bi iki sazan atlamasın, hani sanki nedenin söyleyince tamam olacak :D şimdi ses kısma-açma tuşu sağda ya (N73) benim kısma tuşu bozuldu, garantisi var fakat, benim zamanın yok :( mp3 player yüklersem benim problemim çözülür(kısa süreli de olsa). viking mp3 player var fakat ücretli... ücretsizi yok mu bunun?