N73 için MP3 Player ???

Sponsorlu Bağlantılar

uzunlar-27

uzunlar-27

Üye
infinity valla en anlayışlıda sen çıktın diğerleri kırık link bu değil çok sağol
biz hepimiz biliyoruz benim bi amcam var oda anlamyor ben 100 kere sölüyom o anlamıyor ille bana n73 mp3 programı indireceen diyor senin sayende buldumda 5 ytl cebe kaldı çok sağol valla

rambo4

Üye
eyw saol kardeş

mcgoohan

Üye
ok sağolun dostlar

Apishhh

Üye
arkadaşım infiniyt ilk verdiqin Link N73 te açıLmıyo :S
ikinciyi deniyecez bakaLım inş o oLur saqoL yinede

telci64

Üye
saol kardesim sende olmasan neymis gerek yoqmus :@

By_Master28

Üye
Eywallah kardeş

xanan

Üye
Kesinlikle Lazım mp3 player.N73 piyasanın bmw si modifiyesiz hız olmaz.Mp3 plyr lar için sağol

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sympian bölümünde.

sagoo89

sagoo89

Üye
arkadaşlar benim n73 almayadan geldi vodafonun telefonu oldugu için bazı programları engelliyo (örnegin setting wizard programı , dowland programı vs.) .telefonu açtıgımda vodafon reklamıyla açılıyo . acaba prıvate klasörüyle bir şeyler hacklenebilirmi

hımm bide güvenlik kodunu degiştirmiştim ama şimdi dogrusunuda kabul etmiyo bunu nss ile bazı sitelerle falan yaptım yine de olmadı yani yardımcı olursanız çoooooook sevinicem

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim n73 almayadan geldi vodafonun telefonu oldugu için bazı programları engelliyo (örnegin setting wizard programı dowland programı vs.) .telefonu açtıgımda vodafon reklamıyla açılıyo . acaba prıvate klasörüyle bir şeyler hacklenebilirmi

hımm bide güvenlik kodunu degiştirmiştim ama şimdi dogrusunuda kabul etmiyo bunu nss ile bazı sitelerle falan yaptım yine de olmadı yani yardımcı olursanız çoooooook sevinicem

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim n73 almayadan geldi vodafonun telefonu oldugu için bazı programları engelliyo (örnegin setting wizard programı dowland programı vs.) .telefonu açtıgımda vodafon reklamıyla açılıyo . acaba prıvate klasörüyle bir şeyler hacklenebilirmi

hüsooo

Üye
yaw bayıldım sohbetinize arkadaşlar:) hepsinide indircem hepsinide yüklücem gerek yok diyosunuz ya o bakımdan teşkkrler inşallah çalışır

kafter

kafter

Üye
arkadaşlar bende 'LCGJukebox' kullanıyordum geçenlerde programı çalıştırdıktan bi 10 saniye sonra
falan hata verdi ve uygulamayı kapattı, uygulamanın değişik versiyonlarınıda denedim ama yine aynı hata çıkıyor ne yapabilirim veya bunun gibi zamanı ayarladıktan sonra kendini kapatan bir
program önerebilirmisiniz.

bluelectronic

Üye
yha arkadaşım n73 me ye mp3 player gerekmez diyosunda sende eger n73me varsa lütfen bide program at ekolyzr ayarı çek o mükemmel stereo kulaklıktan tatlı bi bas-tiz alda kendine gel ... :)

ben10

Üye
tşk

hamzoke

Üye
paylaşımın için sağol kaedeş ama link nerde

ayasli_0606

Üye
SaOLaSın KaRdeS

qaSPerrap

Üye
eywallahda aga bu süresi geçmiş sertifika ne oluyor ya ne yüklesem aynı yazı çıkıyor:S

cstmstf

Üye
yha arkasdaslar adamın 1 bıldıgı var demekkı gerek var veya yoq bılıyorsanız yazın bende sonu gelmez dıe bı sarkı buldum o parcayı calmıyo onun ıcın bende 1 mp3 programı arıyorum n73 ıcın belkı onunla calar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum sorununu anladım bence sen dosyalrını yedekleyip teline format at 5-6 rakam girerek basitse yapabilirsin tabi eğer çok istiyorsan ama sana şunu söyleyeyim ben bissürü player denedim telefonu kasmaktan başka bişey yapmıyorlar telefonunkisi en iyisi bu arada nasıl bir hata veriyor ben orasını anlamadım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yha arkasdaslar adamın 1 bıldıgı var demekkı gerek var veya yoq bılıyorsanız yazın bende sonu gelmez dıe bı sarkı buldum o parcayı calmıyo onun ıcın bende 1 mp3 programı arıyorum n73 ıcın belkı onunla calar
O parçayı telefonuna pc süitle yükle.eğer pc süit te ses dönüştürme ayarların cihazına göre yapılmışsa telefon o parçayı çalacaktır.buradanda istediğin MP3 playeri seçebilirsin
S60 3rd Müzik Oynatıcılar