5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cagatay606

Üye
benim telefonum 5800 da sistemini belle yapmıştım onu tekrardan eski sistemine çevirme şansım var mı varsa nasıl olacak ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum 5800 da sistemini belle yapmıştım onu tekrardan eski sistemine çevirme şansım var mı varsa nasıl olacak ?
navifrmden orijinal dosyaları indirip bunu attığın gibi at orjinale dönersin

anchues01

Üye
Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) Klasörünün İçine İndirdiğimizSymbian Belle 3x4 Veya 4x4 Menü Düzeni Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... abi buraya kadar olanları yaptımda.benim telefon x6. rm-356 değilde rm-559 mu yapacam.öyle bi dosya yokta.birde devamında 3x4 mü atıcam 4x4 mü

- - - Eklendi - - -

birde yeni klasör açıp adını rm-559 mu yapacam ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) Klasörünün İçine İndirdiğimizSymbian Belle 3x4 Veya 4x4 Menü Düzeni Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... abi buraya kadar olanları yaptımda.benim telefon x6. rm-356 değilde rm-559 mu yapacam.öyle bi dosya yokta.birde devamında 3x4 mü atıcam 4x4 mü

- - - Eklendi - - -

birde yeni klasör açıp adını rm-559 mu yapacam ?

olmayan klasörleri kendin oluşturacaksınız... 3x4 ü kullan sen yeni atıyorsun karışmasın kafan

halitozken

halitozken

Üye
Ram kullanımı nasıl sizde bende 40 mb civarlarında

turkon

turkon

Üye
X6 Orta tuş ekran kilidini hady taskman denen program engelliyormuş. Ayrıca reset attıktan sonra orjinal ayarlardada problem yok. yani biraz yatay klavyede zorlanıyorum, okeyde sorun var. onuda Swype türkçe ile değiştirdim, değiştirip istenilen klayve kullanalabiliyorum. Tamamen sağlam cfw. binlerce çok teşekkürler Hakan. :tşk:

- - - Eklendi - - -

Ram kullanımı nasıl sizde bende 40 mb civarlarında
Ram kullanımı çok iyi. orjinalinde ram 30 lardaydı. . Albay Haqan cfw fp6 kurduktan sonra şimdi 40mb-52 mb arası. Gayet iyi. programları kullanmanızada baglı ram olayı. multimedya ve araç özellikleri için tamamen yeterli ram.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
navifrmi indirdim ama türkçe dil desteğini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

tr diller isimlerin başında bulunut euro tr gibi

- - - Eklendi - - -

X6 Orta tuş ekran kilidini hady taskman denen program engelliyormuş. Ayrıca reset attıktan sonra orjinal ayarlardada problem yok. yani biraz yatay klavyede zorlanıyorum, okeyde sorun var. onuda Swype türkçe ile değiştirdim, değiştirip istenilen klayve kullanalabiliyorum. Tamamen sağlam cfw. binlerce çok teşekkürler Hakan. :tşk:

- - - Eklendi - - -

Ram kullanımı çok iyi. orjinalinde ram 30 lardaydı. . Albay Haqan cfw fp6 kurduktan sonra şimdi 40mb-52 mb arası. Gayet iyi. programları kullanmanızada baglı ram olayı. multimedya ve araç özellikleri için tamamen yeterli ram.

onlardada hata almaman gerek sorunsuzdur yazılım. Rica ederim. Sende saolasın bilgi için güle güle kullan

turkon

turkon

Üye

tr diller isimlerin başında bulunut euro tr gibi

- - - Eklendi - - -

onlardada hata almaman gerek sorunsuzdur yazılım. Rica ederim. Sende saolasın bilgi için güle güle kullan

Ekran kilidini engelleyen taskman ve beastrecorder gibi programlar orta tuşu kendilerine atamışlar kilit etkisizleşmiş. Cfw ile ilgisi yok. cfw çok sağlam orjinalinden bile :D:rica:

- - - Eklendi - - -

şimdi font attım resource'den rompatcher ile silemedim gitti. Hiç bir problem bahar güneşinin tadına engel olamaz. akşam gelince font klasörünü nasıl sileceğim uğraşırım.

- - - Eklendi - - -

Birde bazı baskı fontlar facebook gibi programlarda çıkmıyor. telefon sisteminde herhangi bir font hatası yok. ama programlarda bazı fontların basılmaması, acaba scriptlerinde mi dili oluyor diye düşündürür... fontu o yüzden değiştirdim olmadı. email ve facebookta tek tük harf tanımamazlık oluşmuş. cfw sıfır kurulu.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kilidini engelleyen taskman ve beastrecorder gibi programlar orta tuşu kendilerine atamışlar kilit etkisizleşmiş. Cfw ile ilgisi yok. cfw çok sağlam orjinalinden bile :D:rica:

- - - Eklendi - - -

şimdi font attım resource'den rompatcher ile silemedim gitti. Hiç bir problem bahar güneşinin tadına engel olamaz. akşam gelince font klasörünü nasıl sileceğim uğraşırım.
rom patcherdan open4 all yamasını aktif et. fonts klasörünün ismi a yap telefonu kapat aç sonra klasörü sil;)

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Şu CFW yi 5230 RM-588'e uyarlayabilecek biri var mı? Ya da benzeri. Çok güzel olmuş bide 4x5 olsaydı keşke gerçi benim telefona uymuyor ama :hih::alkis:good:

Üst Alt