navifrmden orijinal dosyaları indirip bunu attığın gibi at orjinale dönersinbenim telefonum 5800 da sistemini belle yapmıştım onu tekrardan eski sistemine çevirme şansım var mı varsa nasıl olacak ?
nokia suitiyi kaldırsanda kırıntıları kalır ama sen yinede dene nokia suitiyi kurmadan flaşhla
- - - Eklendi - - -
tema
fp5 in üstüne kuruldu zaten onda ne varsa ondada o var
peki hangi İcon paketıni kulandın cfwde
fp5 in üstüne kuruldu zaten onda ne varsa ondada o var
temadaki iconlari icon paketi halıne getırıp atsaydın ya
bi hazırla bakalım icon paketi kaç gününü alacak...
3 4 gününü alır herhalde
![]()
3 4 gününü alır herhalde
bi hazırla bakalım icon paketi kaç gününü alacak...
hadi kolay gelsin o zaman.

Aynen Abi![]()
İcon Paketınden anlasam o o o

Aynen Abi![]()
Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) Klasörünün İçine İndirdiğimizSymbian Belle 3x4 Veya 4x4 Menü Düzeni Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... abi buraya kadar olanları yaptımda.benim telefon x6. rm-356 değilde rm-559 mu yapacam.öyle bi dosya yokta.birde devamında 3x4 mü atıcam 4x4 mü
- - - Eklendi - - -
birde yeni klasör açıp adını rm-559 mu yapacam ?
navifrmden orijinal dosyaları indirip bunu attığın gibi at orjinale dönersin

Ram kullanımı çok iyi. orjinalinde ram 30 lardaydı. . Albay Haqan cfw fp6 kurduktan sonra şimdi 40mb-52 mb arası. Gayet iyi. programları kullanmanızada baglı ram olayı. multimedya ve araç özellikleri için tamamen yeterli ram.Ram kullanımı nasıl sizde bende 40 mb civarlarında
navifrmi indirdim ama türkçe dil desteğini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
X6 Orta tuş ekran kilidini hady taskman denen program engelliyormuş. Ayrıca reset attıktan sonra orjinal ayarlardada problem yok. yani biraz yatay klavyede zorlanıyorum, okeyde sorun var. onuda Swype türkçe ile değiştirdim, değiştirip istenilen klayve kullanalabiliyorum. Tamamen sağlam cfw. binlerce çok teşekkürler Hakan.
- - - Eklendi - - -
Ram kullanımı çok iyi. orjinalinde ram 30 lardaydı. . Albay Haqan cfw fp6 kurduktan sonra şimdi 40mb-52 mb arası. Gayet iyi. programları kullanmanızada baglı ram olayı. multimedya ve araç özellikleri için tamamen yeterli ram.
tr diller isimlerin başında bulunut euro tr gibi
- - - Eklendi - - -
onlardada hata almaman gerek sorunsuzdur yazılım. Rica ederim. Sende saolasın bilgi için güle güle kullan

rom patcherdan open4 all yamasını aktif et. fonts klasörünün ismi a yap telefonu kapat aç sonra klasörü silEkran kilidini engelleyen taskman ve beastrecorder gibi programlar orta tuşu kendilerine atamışlar kilit etkisizleşmiş. Cfw ile ilgisi yok. cfw çok sağlam orjinalinden bile
- - - Eklendi - - -
şimdi font attım resource'den rompatcher ile silemedim gitti. Hiç bir problem bahar güneşinin tadına engel olamaz. akşam gelince font klasörünü nasıl sileceğim uğraşırım.