karasuvari
Üye
Hakan usta güncellemeden önceki halinde sorunsuz kullanıyordum cfw yi fakat güncelledikten sonra telde kilit kodu problemi oluştu.Şöyle ki formattan sonraki ilk açılışta ülke seçimi>tarih>saat ayarları(tam bu sırada) durduk yere kilit kodu ekranı geliyor.12345 giriyorum,kod 5 kez yanlış girildi vs diyor( üstelik ilk kez giriyorum ve 12345 yazıyorum)...bu uyarıdan sonra kilit ekran kayboluyor tel açılıyor..Fakat ben tele kilit kodu koymak istediğimde sürekli bu hatayı veriyor ve ancak yeniden başlatarak teli kullanabiliyorum..Yok mudur bunun bi çaresi Hakan ustam denemediğim kod,forumda araştırmadığım sayfa,uygulamadığım yöntem kalmadı lütfen bi yardımcı olsan sıkıntı ciddi...saygılar
- - - Eklendi - - -
Bir problem daha var Hakan usta : Teli bir program aracılığıyla resetlediğim zaman ekranda tuhaf bişeyler oluyo renkler fln karışıyor öyle kapanıyor...ekran kartıyla alakalı bir problem gibi kanımca...sizce bunun nedeni nedir ve çözümü var mıdır? saygılar
- - - Eklendi - - -
Bir problem daha var Hakan usta : Teli bir program aracılığıyla resetlediğim zaman ekranda tuhaf bişeyler oluyo renkler fln karışıyor öyle kapanıyor...ekran kartıyla alakalı bir problem gibi kanımca...sizce bunun nedeni nedir ve çözümü var mıdır? saygılar

Ayrıca ben gerekli olup olmadığını sormuyorum(restart) size sorunumu belirtiyorum yani geridönüş yapıyorum.He geribildirimlerle veya sorunlarla ilgilenmiyorsanız anlayışla karşılarım.saygılar
5800 için android yap demedim android işletim sistemli telefonlar için birşeyler yapabilirmisin demek istedim