İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye

ama halen ben daha yokum.117iye bile koymadılar
ayıp çok ayıp.benim gibi bi nokia ustasına :lac:

- - - Eklendi - - -

geri yükleme seçeneği sadece ilk kurulumda çıkıyor bildiğim kadarıyla. Oturum açtığın hesapla daha önceden yedek alınmışsa tabi
wideolarda gayet güzel geri yükleme seçeneğinin çıktığını gördüm.bana başlangıçdada teklif sunmuyor.yanarımda ona yanarım.
bunun bi çözümü olmalı.farklı bişeyler yapıyorsunuz ama ne.her flashdan sonra 2 saatim gidiyor.ayıp çok ayıp isyandayım :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ama halen ben daha yokum.117iye bile koymadılar
ayıp çok ayıp.benim gibi bi nokia ustasına :lac:

- - - Eklendi - - -

wideolarda gayet güzel geri yükleme seçeneğinin çıktığını gördüm.bana başlangıçdada teklif sunmuyor.yanarımda ona yanarım.
bunun bi çözümü olmalı.farklı bişeyler yapıyorsunuz ama ne.her flashdan sonra 2 saatim gidiyor.ayıp çok ayıp isyandayım :D

:utandım:

hllsvrn

hllsvrn

Üye

Daha önce hiç karşılaşmadım.
Bende de o civarda mp3 var ama herhangi bir sıkıntı yok.
Müziğim kısmına girince Şarkılar sekmesinde hepsi görünüyor.

Nokia Müzik'ten girdiğim zaman müziğim kısmında şarkılar sekmesinde benim tüm müziklerimde görünüyor. Ama Xbox'dan girdiğim zaman Müzik kısmında şarkılar sekmesinde görünmüyor..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Müzik'ten girdiğim zaman müziğim kısmında şarkılar sekmesinde benim tüm müziklerimde görünüyor. Ama Xbox'dan girdiğim zaman Müzik kısmında şarkılar sekmesinde görünmüyor..

XBox Muzik'ten girdiğinde ilk gelen ekranda en üstteki "Listen" yazan yere bas.
Gelen ekranda "CD resmine" çift tıkla sonra da CD'yi çevirerek "Songs" yazan yere gel.
Şarkılarının sayısını ve tüm şarkılarını orada görebilirsin. :hmmm

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Beyler Bi sorunum var telefonun tuş kilidini bazen açıp kapayıncaya ve tekrar tyş kilidine basmadığıma ekran gelmiyor Bi kaçkere bastığımda ise alttaki uç tuş yanıp sadece sence normal mı yazınımsal mı

hllsvrn

hllsvrn

Üye

XBox Muzik'ten girdiğinde ilk gelen ekranda en üstteki "Listen" yazan yere bas.
Gelen ekranda "CD resmine" çift tıkla sonra da CD'yi çevirerek "Songs" yazan yere gel.
Şarkılarının sayısını ve tüm şarkılarını orada görebilirsin. :hmmm

X box müzikten girdiğimde "Listen" dediğin yer tam olarak nerede? ( Müzik , Videolar , Pod yayınları ) Olmak üzere 3 seçenek bulunuyor, üst tarafta listen seçeneğini göremedim, Ben müzikten girip, şarkılar sekmesine gelip bütün şarkıları görüyordum.

YkPkY

YkPkY

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

neyse şükür benimde bi sicil numaram var sonda olsam 117.bilinmeyen numaralar servisi gibi olsamda :D

şaka bi yana.derdim şu geri yükleme noktası.eğer bunuda çözersem wp8i de ele geçiririm

skydrive'a girip baktın mı yedegi geri yukle gibi bir secenek çıkıyor mu?

power_24

Üye

neyse şükür benimde bi sicil numaram var sonda olsam 117.bilinmeyen numaralar servisi gibi olsamda :D

şaka bi yana.derdim şu geri yükleme noktası.eğer bunuda çözersem wp8i de ele geçiririm

nerden bakıyoruz kaçıncı sırada oldugumuza.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki aldigin yedegin dosyasini skydrive hesabinda gorebiliyor musun.

YkPkY

YkPkY

Üye
maalesef hesabımda hiçbişey görünmüyor.sadece rehber ve mesajlar geri geliyor telefona.oda hesabı açınca

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de bu soruna ortağım abi.

YkPkY

YkPkY

Üye

işaretli olan yerde sizin geri yükleme noktası görülüyor değilmi

- - - Eklendi - - -

skydrive yi iice pcden kurcaladım şimdi.öyle bi ayarda yok.ama telefondan eklediğim bi belgeyi skydrive da görebiliyorum.telefonumu bulda çalışıyor.istediğimi yaptırabiliyorum.gerçi o windowsphone.com la ilgili ama

- - - Eklendi - - -

Ben de bu soruna ortağım abi.
demek sendede yok.başka ne ayar yapılıyor kazayla bilmeden.kardeşlerimiz bi ayıktırsa.kurcalamadığım yer kalmadı.
kilit ekranı resmi orjinal olacak dediler.orjinal kullanıyorum,deniyorum.

- - - Eklendi - - -

yedeğiniz skydrive sayfasını açtığınızda dosyalar seçeneğindemi görünüyor

- - - Eklendi - - -

ama az önce resim çektim.skydrive gönder dedim anında gönderdi.pcden hemen açtım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya ben 1 ay önce kayseriden bir avmden nokia shoptan lumia 620 aldım ve bir ay sora kayserideki nokia shop kapandı bende bir kaç arkadasa sordum ve senin telefon artık garanti dısı kaldı diyolar sizce böle biseyin olması mümkünmü ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya ben 1 ay önce kayseriden bir avmden nokia shoptan lumia 620 aldım ve bir ay sora kayserideki nokia shop kapandı bende bir kaç arkadasa sordum ve senin telefon artık garanti dısı kaldı diyolar sizce böle biseyin olması mümkünmü ?

:ah şimdi kendimi asıcam kim dedi onu ya:sopa:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
benim çalıştığım daireden arkadaslar dedi ama telefon çok abi geçende yere düstü çat diye çok sert bi ses geldi yüzüstü düstü kırıldı zannettim ama hiçbirşey yok telefonda taş gibi hala telefon nokia sağlamlık yönünden hala en iyisi bence

Üst Alt