Benden İndir Prue Fontu Ekli
hakan kardeş senin tüm fp sürümlerini kullandım 5800 güzel telefon ama artık android için birşeyler yapmaz mısın ?cok sey istedim ama zamanı gelmedimi sence ?
hakan hocam ovi mağazada oturum açamıyorum acaba bi sıkıntımı var bağlantı kurulamadı diyo
yazılımı attık sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirr...tesekkurler guzel olmus bencede. ama sanki kullanilabilir ram 61 mb olcak yaziyodu onceki cfw de bunda kac ben ramblow la baktim 49 gosterdi teli actigim gibi hemen baktim .
yazılımı attık sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirr...

kardeş hafıza kartını biçimlendirmesende çalışır mı bu cfw?
hafiza kartini bicimlendirdim ama hard format degil de soft attm neyse boylede guzel sagolasin eline saglik![]()
express tuşundan görebiliyorsun.. eğer express tuşu çalışmıyorsa telefonu kapat aç çalışacaktıraccel switch ile bluetooth switchi göremiyorum. bi nedeni var mı acaba.:S
tamam kardesim kusura bakma... bn normal uygulamalarda sanmıstım... cok güzel bi cfw eline saglık.. teşekkür ederim..
hakan abi fp5 de fontun linkin verirmisin
abi pure degil sony die olması gerek fontun adı
Hakan Abi yine çok güzel bir cfw yapmışsın. Çok teşekkürler. Ben fp4 kullanıyordum. Sonra fp6'ya geçtim. Meego ikonlar, browser ve kamera ikonları çok hoşuma gitti. Ayrıca yeni font çok güzel olmuş. Emeğine sağlık![]()