5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
kimse 5800 androit cfw yapamaz mümkün deil ancak benzetme yapabilir hakan dan bundan sonra emekliye ayrılir , :) :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş senin tüm fp sürümlerini kullandım 5800 güzel telefon ama artık android için birşeyler yapmaz mısın ? :) cok sey istedim ama zamanı gelmedimi sence ?

daha 5800 a cfw dusunmuyorum. tadinda birakmak gerek. bence fp6 ile yapilacak herseyi yaptigimi dusunuyorum. meego iconlar, dolby ses cikisi ve sayamadigim cok ozellik.. daha ne olsun ki...

pissed26

pissed26

Üye
hakan hocam ovi mağazada oturum açamıyorum acaba bi sıkıntımı var bağlantı kurulamadı diyo

yusufkeremdaglı

Üye
tesekkurler guzel olmus bencede. ama sanki kullanilabilir ram 61 mb olcak yaziyodu onceki cfw de bunda kac ben ramblow la baktim 49 gosterdi teli actigim gibi hemen baktim .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler guzel olmus bencede. ama sanki kullanilabilir ram 61 mb olcak yaziyodu onceki cfw de bunda kac ben ramblow la baktim 49 gosterdi teli actigim gibi hemen baktim .
yazılımı attık sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirr...

yusufkeremdaglı

Üye

caves35

Üye
kardeş hafıza kartını biçimlendirmesende çalışır mı bu cfw?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
accel switch ile bluetooth switchi göremiyorum. bi nedeni var mı acaba.:S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
deadlydesire

deadlydesire

Üye
tamam kardesim kusura bakma... bn normal uygulamalarda sanmıstım... cok güzel bi cfw eline saglık.. teşekkür ederim..

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi fp5 de fontun linkin verirmisin

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
abi pure degil sony die olması gerek fontun adı

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Hakan Abi yine çok güzel bir cfw yapmışsın. Çok teşekkürler. Ben fp4 kullanıyordum. Sonra fp6'ya geçtim. Meego ikonlar, browser ve kamera ikonları çok hoşuma gitti. Ayrıca yeni font çok güzel olmuş. Emeğine sağlık :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi pure degil sony die olması gerek fontun adı

sildim ben onu galiba. Hikmetin seçtiği cfwler knusu var orda fp5 var indir ve rofs2 den al fontu

- - - Eklendi - - -

Hakan Abi yine çok güzel bir cfw yapmışsın. Çok teşekkürler. Ben fp4 kullanıyordum. Sonra fp6'ya geçtim. Meego ikonlar, browser ve kamera ikonları çok hoşuma gitti. Ayrıca yeni font çok güzel olmuş. Emeğine sağlık :)

rica ederim sende saolasın güle güle kullan kardeşim

turkon

turkon

Üye
yeni flaş taktiği denedinizmi?

Flesh Method
new flashing procedure

and new first startup procedure

**WHAT TO DO BEFORE FLASHING**

1. FORMAT C:/ BY *#7370#

2. delete the folllowing folder of memory card
a. data
b private
c. resource
d. sys
e. system
3.
* DOWNLOAD and extract it in memory card (e:/nevar27/boot)

* download and extract it in E:/
[/b]​

* transfer the FOLDERS and APPS in mmc

4. now your ready to flash

Bu şekilde Jafsız Flaş mümkünmüdür?
[/CENTER]

Üst Alt