Joker
Emekli Yönetici
c6 portlarında olmuyor o. Ayrıca 5800 ın hafızası 86 mb daha yükselmez.
Anladım abi bi yerde görmüştümde ondan sordum
telefon hafızası yerlerde sürünüyoda 
c6 portlarında olmuyor o. Ayrıca 5800 ın hafızası 86 mb daha yükselmez.
telefon hafızası yerlerde sürünüyoda 
Anladım abi bi yerde görmüştümde ondan sordumtelefon hafızası yerlerde sürünüyoda
![]()
s^3 için geçerli o
Bi cfwde görmüştüm uzun zaman önce demekki adam sallamış![]()
olmaz öyle birşey var onda yanlışlık..

Aynen abi bir hile olabilir belki![]()
) bazı ufak tefek şeyler istikrarlı olmasada telefona süper uydu. Ellerine saglık . Jaf yükleyemenlere Daspy jafı öneririm. ve phoenix ile product açıp phoenixi kapamadan Jafta açık öyle jafta fılaşlayabilirler. Konu girişi 13. martta güncellenmiş,, ne güncellendi acepeHakan bana konu dışı mesaj atma dedin ama az birşeY sorcam şu ekte verdığin font navibarlara göre düzenlen mis hali dimi ben onu benim cfwye atsam power tuşuna basinca genel sessiz gibi şeylerın başına simgeler gelir mi
Nokia X6 Symbian Belle Fabrika orjinaline resetledikten sonra tuş kilidi orta tuştan gitti, kamera extra zoom kayboldu - batarya sanırım oda tasarruf etmez hale düştü.) bazı ufak tefek şeyler istikrarlı olmasada telefona süper uydu. Ellerine saglık . Jaf yükleyemenlere Daspy jafı öneririm. ve phoenix ile product açıp phoenixi kapamadan Jafta açık öyle jafta fılaşlayabilirler. Konu girişi 13. martta güncellenmiş,, ne güncellendi acepe
kardeşim öncelikle eline sağlık güzel bir çalışma... sana bir kaç şey soracağım... orijinal fw daki ses kalitesi sanki buna göre daha güzeldi onu fark ettim birde radyo hassasiyeti kaybolmuş gibi eskisine göre çekmiyor radyosu bunları eski haline getirmek mümkün mü? ben düzeltmeler yapabilir miyim.. forumda nokia firmware editor diye program var bununla yapabilir miyim tşkler...
Hakan İstedigin Linkler Yönlendirildi...
Buradan Hakanın Çıkardıgı Cfwleri İndirebilirsiniz...
1-SYMBİAN BELLE FP4
2-SYMBİAN BELLE FP5
3-SYMBİAN BELLE FP6
4-Windows Phone
5-Belle Shell
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-sectigim-butun-cfwler-as-5800-as-748117.html
hm ne yapmam gerek
x-clear veya cleaner yaparmı? hafızam tam formatlıdır. flaş eksiksiz tamamlanmıştır. orta tuştaki ekran kiliti ve kamera extra zoom olmadığı için, yeniden flaşa gerek yok ama boş bir zamanda tekrar atarım. teşekkürler Hakan bey
- - - Eklendi - - -
Hikmet bey Daspy jaf %100 çalışıyor. Phoenix açarak product (RM-xx) açınız. tanıtınız. sonra sorunsuz Daspy jafınızda %100 eksiksiz flaş olacaktır. Phoenixi kapatmayın. Her mekanda windos 7 ve xp de ortak ilaç Phoenix ve Jaf beraber çalışmasıdır. Daspy jaf'ın açılımı ise pkey bile istemez. ama alışmak babında biraz kurcalamak lazımdır.