Undinex3
Üye
No Storage uyarısı alıp duruyorum galeriye falan girmiyor ve müziklerim apolloda görünmüyor ?
http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/rom-c9-storage-hatasi-772742.html#post5884403
No Storage uyarısı alıp duruyorum galeriye falan girmiyor ve müziklerim apolloda görünmüyor ?
arkadaşlar orijinal yazılıma dönerken odine rarlı dosyayı mı göstereceğiz?rardan çıkan orji yazılım 323mb dan 650mb çıkıyor odin dosya büyük hatası veriyor nerde yanlış yapıyorum acaba bir yardımcı olsanız
Bende ara sira oluyor hep oyle duzeltiyorum
Odini ac cwm yukleme yap ama debug onliy tikla sagdaki en ustteki haric hepsini isaretle ram chekti galiba o haric cwmyi at sonra romu tekrar jur
garanti kapsamı ile ilgili detaylı bilgim yok yazılım atarken sorun yasarsan sorun yapma dedigim işlemleri yap cwm dosyalarını yerlestir start bukadar...aynı dert bende de var.
- - - Eklendi - - -
eyvallah kardeş oldu, tekrar orjinal room yüklemeye calıstım ama yine sonuc aynı. Örnegin yabancı ama orjinal bir rom yüklersek garanti kapsamına giriyor mu
rardan cıkartıp göstereceksinaynı dert bende de var.
- - - Eklendi - - -
eyvallah kardeş oldu, tekrar orjinal room yüklemeye calıstım ama yine sonuc aynı. Örnegin yabancı ama orjinal bir rom yüklersek garanti kapsamına giriyor mu
ne zamandır bekliyoruz bi güncellenmedi şu cm9, cm10 desek alphada sürünüyor, cm10.1 çıkacakta biz görücez vay halimizene edekk biz komşular
![]()
umarım öyle olurbeyler benım düşüncem şu yönde cm9 final çok saglam olcak gibi.şöyle açıklayayım mesela
cm9 rc3 ile rc4 arasında 3 gün var.
cm9 rc4 ile rc5 arasında 6 gün var.
cm9 rc5 ile rc6 arasında 9 gün var.
cm9 rc6 2013-02-19 tarihinde çıktı.bugun ise 13.3.2013 yani baya bi zaman geçti.bu süreçte inş.arco çok saglam bi cm9 final hazırlamıştır diye düşünüyorum.bilmem sizin görüşleriniz neler ?
Rehberdeki numaralar siliniyor mu ?
- - - Eklendi - - -
Bir sorum daha olucak, klasör yapıp indirdiğim app leri içine atamıyormuyum ? sayfalar baya karışıyor harf yada tarihe göre sıralayınca.
hala şukadar gün oldu çıkmadı diyorsunuz. Arco gerekli açıklamayı haftalar önce yaptı. Nisanın ilk haftası veya martın son haftası çıkacak...