5300 temaları lazim

Sponsorlu Bağlantılar

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
5300 temaları lazim
kardeslerim 5300 temaları lazım bulabilir misiniz

express35

express35

Üye
Vallah abende 5300 Express Musıc temaları arıorum :):):):)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
www. ownskin.com yada s40 temaları yani *.nth temaları olarak aratın....:spr

express35

express35

Üye
Bakın 6300 olan bütün temalar 5300 da olur bende denedim 5300 telefonuma oldu :):)

ALPii_59

Üye
beyler zaten burdaki telefonlar s40 serisi bunun içine nokia5300larda giriyo istediğinizi seçin indirin;)

maxiburak

maxiburak

Üye
herkese tawsiye edilir çok güsel bi tema sitesidir ; ownskin

vera

vera

Üye
www. ownskin.com yada s40 temaları yani *.nth temaları olarak aratın....:spr

ama bu sitedeki temaları 5300 tlf uma gönderdim hiç birini kabul etmiyor... acaba benim tlf numdamı bi problem var eğer sizlerde açılıyorsa rica etsem bilgilendirebilirmisiniz beni tlf nu allanı 2 ay oldu iade edeyim ona göre...çünkü hiç bir temayı kabul etmiyor tlf...

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
yaa sitede bi sürü tema paylaşmıs arkadaslar bi gözden geçirin ondan sonra konu acın! :nono: 5300 temaları var sitede

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
girin sömürün abii

sercu

sercu

Üye

Ben direl linki vereyim ordan doya doya indir kardeşim. nasıl tema istiyosan var 5300 için.
kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

ama bu sitedeki temaları 5300 tlf uma gönderdim hiç birini kabul etmiyor... acaba benim tlf numdamı bi problem var eğer sizlerde açılıyorsa rica etsem bilgilendirebilirmisiniz beni tlf nu allanı 2 ay oldu iade edeyim ona göre...çünkü hiç bir temayı kabul etmiyor tlf...

Temaların uzantılarının .nth olmasına dikkat et kardeşim eğer .nth uzantılı temaları açmıyosa bi sorun var telefonunda. Aldığın yere götürüp bi sormanı tavsiye ederim. Kolay gelsin arkadaşlar...:pro:

ibrahim1905

Üye
alın kardesim bende aradım buldum 5300 XPress music buraya ule olun ve indirin gerçekten süper bu sitede hem oyun da indirirsiniz 5300 içinde msn programı var buraya üye olun süper olun :):ehe

iste karıştıırdım yaa

lodos04075

lodos04075

Üye
paylaşım için teşekkürler

abdullah93

Üye
saol birader

chakal131

Üye
saol arızalıdoktor

MAXİBUĞRA

Üye
güzel

krvl123

Üye
yaa adam akıllı bi tema yoq N73 lere bol bol war!!

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yaa adam akıllı bi tema yoq N73 lere bol bol war!!

5300ların temaları aslında n73e oranla daha güzeldir,ayrıca flash desteğide tamdır... :lol
Tabii komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş...:ehe

3622725

3622725

Üye
e hadiii

bana biraz teşekkür edrmisiniz

:angry::evet::sopa::bann::vur:ah:heyo:(h):bilmm:bilmm:pro::bilmm:P::yuru:ehe:kop::hmmm:box:d::naughty::ağlarım::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::op::nono::allalla::aman2::bigstar: bana biraz teşekkür edrmisiniz

ViperRKO

ViperRKO

Üye
s40 bölümünün hepsi olur 6300 yazanlarada bak.

Tema 1.5mb tan büyük olursa zaten onu kabul etmez telefon hafızasındaysa.

herseyi bosalt 3mb oluyo max.

1.5MB tema+ uygulayınca okadar gidiyo yani :)

mesajlar + uygulamalar + galeriyi kontrol et telefon hafızanda o temayı uygulayacak kadar hafıza olması gerekir.