5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hakan abi cfwyi 4x4 düzende kullanmak isteyenler için elimde sis dosyası var yani tekrar flashlamaya gerek kalmıyo istediğin zaman 3x4 te oluyo tek dokunuşla eğer lazım olursa verebilirim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi cfwyi 4x4 düzende kullanmak isteyenler için elimde sis dosyası var yani tekrar flashlamaya gerek kalmıyo istediğin zaman 3x4 te oluyo tek dokunuşla eğer lazım olursa verebilirim :)

ana sayfada verşlmiş zaten nasıl kullanmak isteyen ilk öyle flaşhlıyor

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye

bana pm atsana

cagatay5500

Üye
Kamera netleme sesini nasıl kapatabiliriz. Sessizdeyken kamera netleme sesi çıkıyor bende. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Joker

Joker

Emekli Yönetici

ana sayfada verşlmiş zaten nasıl kullanmak isteyen ilk öyle flaşhlıyor
işte ona gerek kalmıyor istemezsen hemen değiştirebiliyosun :) istersen tabi abi belki birinin işine yarar diye dedim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

cagatay5500

Üye
Onu nasıl yapacağım acaba tam bilgim yok onunla ilgili ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Uzun olduğunu biliyorum , problemi çözmeme yardımcı olacak mısınız ?

bu bir problem değil özel istektir.. sitede bir gez kaç cfwm var herkese yardım ediyorum... modlamayı bilmeyeni herkese anlatmaya kalksam sabah akşam herkese uzun uzun yazmam gerek... sitede herkes kendi cfw sini yapabilecek konusu var oradan bakıp modlama nasıl yapılır öğrenebilirsin ondan sonra dosyayı silersin...

• Beğen
Tepkiler: Joker ve cagatay5500

cagatay5500

Üye

bu bir problem değil özel istektir.. sitede bir gez kaç cfwm var herkese yardım ediyorum... modlamayı bilmeyeni herkese anlatmaya kalksam sabah akşam herkese uzun uzun yazmam gerek... sitede herkes kendi cfw sini yapabilecek konusu var oradan bakıp modlama nasıl yapılır öğrenebilirsin ondan sonra dosyayı silersin...
Öncelikle açıklamanız için teşekkür ederim. Burada telefon sessiz mod'da iken ses çıktığını belirttim ben. Bunun çözümü özel bir istek degil benim için genel bir problem olarak görüyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle açıklamanız için teşekkür ederim. Burada telefon sessiz mod'da iken ses çıktığını belirttim ben. Bunun çözümü özel bir istek degil benim için genel bir problem olarak görüyorum.
orjinalinde bile bu ses var... senin için problem olunca bu özel olmuyormu... uzatmaya gerek yok ben yine yardımcı oluyorum sana. sen modlamayı öğrenmelisin sitede anlatım var. sonra ben bip sesini rofs2 den silmelisin ....

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Abi 5800 için C hafızasını yükseltmek için ne yapmalıyım ? yeniden flashlamak gerekiyomu yada daha kolay bi yolu varmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi 5800 için C hafızasını yükseltmek için ne yapmalıyım ? yeniden flashlamak gerekiyomu yada daha kolay bi yolu varmı ?

uygulama yükleyip kaldırdıysan tek tek parçaları silmek yerine flaşh at daha iyidir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Joker

Üst Alt