7 Gün 5 Soru Yarışması// Yarışma Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yarışmanın 20. Günün son sorusu

Ver ile Yeşil arasında var olan ilişki Kıs ile hangi sözcük arasında vardır?

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
VER kelimesinin zıddı AL, AL'ı renk olarak düşünürsek AL'ın zıddı da YEŞİL'dir. Buna göre KIS'ın zıddı AÇ, AÇ'ın diğer bir zıddı da TOK olur.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
VER kelimesinin zıddı AL, AL'ı renk olarak düşünürsek AL'ın zıddı da YEŞİL'dir. Buna göre KIS'ın zıddı AÇ, AÇ'ın diğer bir zıddı da TOK olur.

acaba googleda çıkmayan sorular sormak geliyor aklıma yarın kendi uydurduğum matematik sorularından 40 yapar günü olucak tebrikler sana da :)

- - - Eklendi - - -

10baros10=5
x–scarface=1
ahmetkartal=7
.Kerasus.=2
ka_za=1
Metin=1
Kabız Civciv=3

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ben çok yoğunum cevap veremiyorum herkese başarılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Niye ki aktiftin sen ayrıca sorular zor olucak ona göre

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Zor olmasi daha iyi her sorunun cevabi googleda var :zzz:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
soruların türü ne olcak

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Zor olmasi daha iyi her sorunun cevabi googleda var :zzz:

soruları ben hazırladım ve matematik sorusu :) 40 yapma günü yarın soruların hepsini hazırlayıp çözdüm

açıklaması:
Verdiğim 6 sayıdan her sayıyı bir defa kullanmak şartıyla 4 işlem kullanarak 40 oluşturacaksınız..Sorular tamamen şansa seçilmiş olup matematik kitabımda gözüme çarpan ilk 6 sayıdan alındı. İşlemi kendim yaptım ve sonuç çıkıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Simdi daha eglenceli olacak iste :eller:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
hepsi matamatik sorusumu olcak

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ha durum değişti o zaman devam ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

hadi bakalım gençler :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
yalnız ben sunu da belirtmek istiyorumbilgi yarısması sonucta bu... bilgiye dayalı.. hani google yaz cıksın kopyala yapıstır olmuyor oyle olunca kım hızlı yazacak meselesine donuyor olay.. yani diyorum ki kopyala yapıstır yapınca cıkmayacak cinsten birseyler olsun orjinal olsun diyorum...

- - - Eklendi - - -

haksız mııyım ama

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
yalnız ben sunu da belirtmek istiyorumbilgi yarısması sonucta bu... bilgiye dayalı.. hani google yaz cıksın kopyala yapıstır olmuyor oyle olunca kım hızlı yazacak meselesine donuyor olay.. yani diyorum ki kopyala yapıstır yapınca cıkmayacak cinsten birseyler olsun orjinal olsun diyorum...

onu bende çok istiyorum malum hepsi çıkıyor yarınki 40 yapar oyununu bu yüzden kendim hazırladım onlar çıkmıycak

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
mesela bir kitap bul ama cok zeki düsündürücü sorular olsun nette olmasın cevabı bizbulalım hemen cevap verilince kopyala yapıstır kalıtesız oluyor

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Gece sorcam 00:00 yakın söliyim

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bir saattir bekliyorum.. ayıp ettin sözünde durmadın kayahan...:nono: