Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
soruları ben hazırladım ve matematik sorusu 40 yapma günü yarın soruların hepsini hazırlayıp çözdüm
açıklaması:
Verdiğim 6 sayıdan her sayıyı bir defa kullanmak şartıyla 4 işlem kullanarak 40 oluşturacaksınız..Sorular tamamen şansa seçilmiş olup matematik kitabımda gözüme çarpan ilk 6 sayıdan alındı. İşlemi kendim yaptım ve sonuç çıkıyor
yalnız ben sunu da belirtmek istiyorumbilgi yarısması sonucta bu... bilgiye dayalı.. hani google yaz cıksın kopyala yapıstır olmuyor oyle olunca kım hızlı yazacak meselesine donuyor olay.. yani diyorum ki kopyala yapıstır yapınca cıkmayacak cinsten birseyler olsun orjinal olsun diyorum...
yalnız ben sunu da belirtmek istiyorumbilgi yarısması sonucta bu... bilgiye dayalı.. hani google yaz cıksın kopyala yapıstır olmuyor oyle olunca kım hızlı yazacak meselesine donuyor olay.. yani diyorum ki kopyala yapıstır yapınca cıkmayacak cinsten birseyler olsun orjinal olsun diyorum...