Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

arslanla

arslanla

Üye
İndirmeye başladım :) Fenerbahçeliyim ama galatasarayın kazanmasını istiyorum bende hem sen bize kıyak geçtin hemde Türkiyeyi temsil ediyor :) Saolasın simdiden indirip görüşlerimi yazıcam :)

Aynen ben de fenerliyim ama sonuçta milli bir mesele tabiki dualarımız GS ile.. Bu arada eline sağlık hakan kardeşim maçtan önce flaşlıyıp deniyim eminim güzel olmuştur...

cellad27

Üye
kardeş gerçektende eline yüreğine emeğine sağlık valla allah razı olsun hayatımda ilk defa bi forumda açtığı konuyu böylesine dk dk takip edenini görüyorum gerçi pek forumlaşan biri değilim ama sayende çok fena ısındım bu forumlaşma işine birbirimize yardımcı olmak çok sıcak gözüktü gözüme xD

- - - Eklendi - - -

Kardeş bi sorum daha var sana zahmet ben dün eski cfw ni kurmuştum ve üzerine de nokia suitten yedeğimi aktarmıştım tam sistem yedeği ama çok şükür bi çakışma olmadı şuan sıkıntı yok inşallahta çıkmaz da ben bunu bi soriym dedim ofw de iken aldığım yedeği cfw li sisteme kurmak doğrumudur ve telefonun stabilitesi açısından belli bi süre gerekir mi flshlama yapmak içi

vg_engin

vg_engin

Üye
Çoook :tşk: Kardeşim :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ben de fenerliyim ama sonuçta milli bir mesele tabiki dualarımız GS ile.. Bu arada eline sağlık hakan kardeşim maçtan önce flaşlıyıp deniyim eminim güzel olmuştur...

teşekkürler sizlerde saolasınız güle güle kullanın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler sizlerde saolasınız güle güle kullanın

- - - Eklendi - - -

rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

kardeş gerçektende eline yüreğine emeğine sağlık valla allah razı olsun hayatımda ilk defa bi forumda açtığı konuyu böylesine dk dk takip edenini görüyorum gerçi pek forumlaşan biri değilim ama sayende çok fena ısındım bu forumlaşma işine birbirimize yardımcı olmak çok sıcak gözüktü gözüme xD

- - - Eklendi - - -

Kardeş bi sorum daha var sana zahmet ben dün eski cfw ni kurmuştum ve üzerine de nokia suitten yedeğimi aktarmıştım tam sistem yedeği ama çok şükür bi çakışma olmadı şuan sıkıntı yok inşallahta çıkmaz da ben bunu bi soriym dedim ofw de iken aldığım yedeği cfw li sisteme kurmak doğrumudur ve telefonun stabilitesi açısından belli bi süre gerekir mi flshlama yapmak içi

teşekkürler. Evet yardımı seviyorum yardım edebiliyosam ne mutlu bana. Yedeğini geri yüjleyebilirsin ama hatalar alırsan bilki eski sistemden kalan kırıntılar yüzündendir. O yüzden ana sayfada yazılımı atmadan önce hafıza ve depoyu biçimlendirip hard format atınız diye not düştüm...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan flashalma islemini yaptım galeri ve kamera güncellemesini yüklememizi önerirmisin sorun çıkarırmı ?

sohey

Üye
Nokia 500 Black :D

- - - Eklendi - - -

Haqan abi birde güzel şöyle hd duvar kağıtları paketi olsa iyi olurdu :D Veya şarkı falan Uygulama :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan flashalma islemini yaptım galeri ve kamera güncellemesini yüklememizi önerirmisin sorun çıkarırmı ?

güncelleme ile sorun olmuyor ben yazılıma gömdüm gayet güzel çalıştı ama herhangi bir resmi açtığımda geri diyince resimden çıkıyor alt barlar kullanılmıyordu o yüzden yazılıma gömmekten vazgeçtim. Siz güncelleme ile yükleyin sorun yaşamazsınız

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Haqan abi birde güzel şöyle hd duvar kağıtları paketi olsa iyi olurdu :D Veya şarkı falan Uygulama :D

hafıza kartı ve depoyu biçimlendirip hard format attınmı... Ana sayfada duvar kağıtlarıda paylaştım

Scuderia.

Scuderia.

Üye

- - - Eklendi - - -

Ana sayfada evols duvar kağıtları var onları indir :)

sohey

Üye
Elinize sağlık Tüm sorunları Halletim Gerçekten Telefonu Yeni Almış Gibi Heyecan Ypatım Süper harika gerçekten :D Seni hep böyle görmek istiyoruz haqan :D İyi forumlar dilerim ben kaçar :D az kurcalıyım

- - - Eklendi - - -

Elinize sağlık Tüm sorunları Halletim Gerçekten Telefonu Yeni Almış Gibi Heyecan Ypatım Süper harika gerçekten :D Seni hep böyle görmek istiyoruz haqan :D İyi forumlar dilerim ben kaçar :D az kurcalıyım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

:) hehe rica ederim güle güle kullan...

- - - Eklendi - - -

Vay benim sorunum bile aklında kalmış :) deniyorum hemen :)

sorun yokta bide sen bak :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ooo yok çatır çatır yazıyorum :)

emreli01

emreli01

Üye
Hakancım Paylaşım için Teşekkürler Symbianı kullanmıyorum fakat evde kullanılıyor iki tane c7 kullanan var yani halen bakıyorum konulara paylaşımı öne çekmen iyi olmuş Symbiandakilerin kendi kendine yetmesini seviyorum ya :)
Maç konusuna gelincede tüm türkiye bugün :
GS

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan öncelikle ellerin dert görmesin çok sağol,yalnız ben bu klasörsüz menü olayını yapmam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ya iyi bir tarif(forumdaki anlatımlardan yapamadım)yada team ile yardım rica ediyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakancım Paylaşım için Teşekkürler Symbianı kullanmıyorum fakat evde kullanılıyor iki tane c7 kullanan var yani halen bakıyorum konulara paylaşımı öne çekmen iyi olmuş Symbiandakilerin kendi kendine yetmesini seviyorum ya :)
Maç konusuna gelincede tüm türkiye bugün :
GS

saolasın... Herne kadar bitsede symbian yine yeri ayrı.. İlerde bende ıphoneye geçicem. İnş güzel bir sonuç alırız bu akşam tek dileğim o...

- - - Eklendi - - -

Hakan öncelikle ellerin dert görmesin çok sağol,yalnız ben bu klasörsüz menü olayını yapmam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ya iyi bir tarif(forumdaki anlatımlardan yapamadım)yada team ile yardım rica ediyorum.

tamam hemen id ve şifreyi ver yapayım sonra bulamazsın beni

- - - Eklendi - - -

Çok saol sende güle güle keyfini çıkar bukadar çalıştın çok telefona cfw çıkardın biraz dinlen hayat yaşa :)

valla lazım biraz ara bana hem özel hem sosyal zor oluyor telefonlarımı doğru düzgün kullanmıyordum. Pc ye format atıp phoenix i kurmamayı düşünüyorum :)

Üst Alt