haqanguven
Üye
Sonunda allah razi olsun bende galatasarayliyim . Maçi izlemeye çaliscağam az önce güncelledim fakat kendi kendine reset atip duruyor
telefonun ne?
Sonunda allah razi olsun bende galatasarayliyim . Maçi izlemeye çaliscağam az önce güncelledim fakat kendi kendine reset atip duruyor
İndirmeye başladımFenerbahçeliyim ama galatasarayın kazanmasını istiyorum bende hem sen bize kıyak geçtin hemde Türkiyeyi temsil ediyor
Saolasın simdiden indirip görüşlerimi yazıcam
![]()
Aynen ben de fenerliyim ama sonuçta milli bir mesele tabiki dualarımız GS ile.. Bu arada eline sağlık hakan kardeşim maçtan önce flaşlıyıp deniyim eminim güzel olmuştur...
Aynen ben de fenerliyim ama sonuçta milli bir mesele tabiki dualarımız GS ile.. Bu arada eline sağlık hakan kardeşim maçtan önce flaşlıyıp deniyim eminim güzel olmuştur...
ÇoookKardeşim
![]()
kardeş gerçektende eline yüreğine emeğine sağlık valla allah razı olsun hayatımda ilk defa bi forumda açtığı konuyu böylesine dk dk takip edenini görüyorum gerçi pek forumlaşan biri değilim ama sayende çok fena ısındım bu forumlaşma işine birbirimize yardımcı olmak çok sıcak gözüktü gözüme xD
- - - Eklendi - - -
Kardeş bi sorum daha var sana zahmet ben dün eski cfw ni kurmuştum ve üzerine de nokia suitten yedeğimi aktarmıştım tam sistem yedeği ama çok şükür bi çakışma olmadı şuan sıkıntı yok inşallahta çıkmaz da ben bunu bi soriym dedim ofw de iken aldığım yedeği cfw li sisteme kurmak doğrumudur ve telefonun stabilitesi açısından belli bi süre gerekir mi flshlama yapmak içi
Hakan flashalma islemini yaptım galeri ve kamera güncellemesini yüklememizi önerirmisin sorun çıkarırmı ?
Nokia 500 Black
- - - Eklendi - - -
Haqan abi birde güzel şöyle hd duvar kağıtları paketi olsa iyi olurduVeya şarkı falan Uygulama
![]()
Ana sayfada evols duvar kağıtları var onları indirNokia 500 Black
- - - Eklendi - - -
Haqan abi birde güzel şöyle hd duvar kağıtları paketi olsa iyi olurduVeya şarkı falan Uygulama
![]()

Ana sayfada evols duvar kağıtları var onları indir![]()

Seni hep böyle görmek istiyoruz haqan
İyi forumlar dilerim ben kaçar
az kurcalıyım
Seni hep böyle görmek istiyoruz haqan
az kurcalıyımVay benim sorunum bile aklında kalmış
ing klavyede varmı sorun![]()
deniyorum hemen 
Elinize sağlık Tüm sorunları Halletim Gerçekten Telefonu Yeni Almış Gibi Heyecan Ypatım Süper harika gerçektenSeni hep böyle görmek istiyoruz haqan
az kurcalıyım
- - - Eklendi - - -
Elinize sağlık Tüm sorunları Halletim Gerçekten Telefonu Yeni Almış Gibi Heyecan Ypatım Süper harika gerçektenSeni hep böyle görmek istiyoruz haqan
az kurcalıyım
hehe rica ederim güle güle kullan...Vay benim sorunum bile aklında kalmışdeniyorum hemen
![]()

Ooo yok çatır çatır yazıyorum![]()
hehe güle güle yazÇok saol sende güle güle keyfini çıkar bukadar çalıştın çok telefona cfw çıkardın biraz dinlen hayat yaşa
hehe güle güle yaz

Hakancım Paylaşım için Teşekkürler Symbianı kullanmıyorum fakat evde kullanılıyor iki tane c7 kullanan var yani halen bakıyorum konulara paylaşımı öne çekmen iyi olmuş Symbiandakilerin kendi kendine yetmesini seviyorum ya
Maç konusuna gelincede tüm türkiye bugün : GS
Hakan öncelikle ellerin dert görmesin çok sağol,yalnız ben bu klasörsüz menü olayını yapmam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ya iyi bir tarif(forumdaki anlatımlardan yapamadım)yada team ile yardım rica ediyorum.
Çok saol sende güle güle keyfini çıkar bukadar çalıştın çok telefona cfw çıkardın biraz dinlen hayat yaşa![]()