suudi arabistandan telefon almak

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
800 tl ye nexus aldırdım pasaportla 900 oldu 3 ay önce hepsiburadada 1500 e satılıyordu o sıralar ona göre kıyasla ama dikkat etsin alacak olan oranın piyasasında çok fazla çakma telefon var mağzadan almalarını tafsiye ederim

kesinlikle,Jarir Bookstore'u tavsiye ederim internet sitelerinde adresleride var :evet:

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
Xperia go teknosada 999tl jarirbookstorede 999sar yani 475tl xpreia go almaya karar verdim

muro38

Üye
merhaba arkadaşlar ben sudi arabistanda çalışıyorum. samsung galaxy s3 ün burdaki fiyatı 2000 sudi riyal yani yaklaşık olarak 1000 tl iphone 5 16 gb ise yaklaşık olarak 1350 tl civarında

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
dostum galaxy s2 wonder fln onlar nekadar bilgin varmı?

- - - Eklendi - - -

xperia go almaya karar vermiştim ki araştırdım internette cam çatlaması felan oluyomuş vazgeçtim ondanda

ParoNaManyax_X

ParoNaManyax_X

Üye
Şahsen ben kendim n9 aldım 1.5 sene önce burada telefon daha piyasaya sürülmeden 2 ay öncesiydi sanırım fiyat aralığı 1500-1700 arasıydı türkiyede ben oradan telefonu 900 tl değerinde aldım he şuda war belirttiğin telefonlarla türkiye arasında en çok 200 tl fark oynar ki kayıt esnasında 100 tl bayılcan daha sonra satamıcan elinde patlıcak satmak istesen dahi 100 tl gene zarar edeceksin düz mantıkla öyle ucuz bi telefon aldırmak istiyosan hiç maceraya atılma git al herhangi bir telefoncudan başın ağrımasın...

yasin-48

Üye
kardeşim onu yapan telciler war bulundiugun yerdeki telcilere sor onlar bilirler ama dikkat et aynı pasaporta 2 tane tel kayıt ettirilmiyo eğer yaptırılırsa 15 20 gün sonra tekrar kapanıyor yada adam senin kaydı siliyor paşkasının telini kaydetmek için dikkat et babaannengilin pasaportlanında kayıt yoksa onları al hiç para vermeyip e devlete girip ordada yapabilirsin ama pasaport yine şart ordada...

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s advance almayı düşünüyorum beyler galaxy s2 715tlye gelio s advance'de 500-600e gelir

karaoglan94

karaoglan94

Üye
Arabistan'da telefon aldım bozuk çıkıyor çalışmıyor...

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
hangi marka aldın dostum alırken kontrol fln etmiyomusun?

- - - Eklendi - - -

cumartesi aksamı gidicekler ben hala karar veremedim hangi telefonu aldıracağıma nerden alıdırıcam sorun çıkarmı cıkmaz mı die s3 fiyatları nekadar arabistanda?

ibram_e

Üye
xperia z fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ?

OCY77

Üye
annem 3 gün oldu ümreye gitti.xperia z alması için 1200 tl verdim. şansımı denicem :) netten araştırdım 1200-1350 arasıymış.ama işte böyle arada bazıları da cıkıyo o kdr fark yoktur diyo çakması çok diyo insanın kafası karışıyo.magazalardan alış veriş yaptımmı kandırma olayı olmazmış.özellikle sony magazalarında.öte yandan o magazalarda bile çakma tlfn sattıklarını söyliyenler var.bide oradan alınıp türkiyeye getirilen tlfnlar da sim kartın çalışmadıgını söyliyenlerde var.işkence yani :)

- - - Eklendi - - -

xperia z fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ?
annem 3 gün oldu ümreye gitti.xperia z alması için 1200 tl verdim. şansımı denicem :) netten araştırdım 1200-1350 arasıymış.ama işte böyle arada bazıları da cıkıyo o kdr fark yoktur diyo çakması çok diyo insanın kafası karışıyo.magazalardan alış veriş yaptımmı kandırma olayı olmazmış.özellikle sony magazalarında.öte yandan o magazalarda bile çakma tlfn sattıklarını söyliyenler var.bide oradan alınıp türkiyeye getirilen tlfnlar da sim kartın çalışmadıgını söyliyenlerde var.işkence yani :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Araplar ! Dertleri sadece din ve insanlik olan ve paraya tamah etmeyen topluluk ! Bir topluluk hac gibi bir yerden bile dunya para goturmeye calisiyorsa telefonda neler yapmaz ki yapiyor malesef bunlara guvenmeyin cok

abc23

Üye
merhaba kardeşim arabistanda umrede akrabamız var. ve samsung galaxy s2 aldırmak istiyorum.orada garantili aldirabileceğimiz bir yer varmı.fiyatı ile ilgili bilgi verebilirmisin.kolay gelsin

Üst Alt