suudi arabistandan telefon almak

Sponsorlu Bağlantılar

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
suudi arabistandan telefon almak
babaannem ümreye gidicek 1ay sonra telefon aldırmak istiyorum Iphone 3gs samsung galaxy ace yada ace plus aldırıcam orada fiyatları nasıl türkiyeye getirince bir sorun çıkarmı hangi işlemler yapılması lazım bunları merak ettim arkadaslar daha önce alan arkadaslar varsa yardımcı abilirler mi?

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ordaki fiyatları bilemiyorum ama türkiyeye gelince 100 kağıta pasaport kaydı yaptırcan :ehe

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
evet onu duydumda nerde nasıl kayıt yaptırıcaz onu anlatırsanız sevinirim :)

- - - Eklendi - - -

ben ı phone aldırıcaktım ama beceremezler çakma alırlar die samsung aldırmayı düşünüyorum samsungunda çakmaları fazlamıdır oralarda galaxy ace fln

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu dediğin teller orta seviye bunları orda 100-150 tl ucuza alıcan sonra kayıt vs. Gene tr fiyatına gelicek ama şöyle tr de 1000-2000tl arasında satılan bir telefon alırsan Ucuza gelir yoksa trden farkı olmaz.

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
mesela 1000tl satılan telefon orda nekadardır önerirmisiniz arkadaslar hiç bilgim yok o yüzden konu açtım zaten

avcitalip

avcitalip

Üye
Jarir Bookstore var bence oradan almalısın ve babaannen telefonun model kodunu doğru versin farklı modellerde olabiliyor

fiyat konusunda en az 200 TL daha ucuz olacaktır :oke:

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
jarirbookstore baktım samsung sayfasında fiyatlar yazmıyo babaannem anlamaz ztn telefondan yanındaki akrabalara aldırıcam eniştem az cok anlar

- - - Eklendi - - -

ama sahteleri ayırt edemezler o yüzden sahtesi pek olmayan telefon aldırmaya bakıyorum

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
LUMIA ALDIR KARDEŞIM SAHTESI yoktur genelde.

- - - Eklendi - - -

sony telefonların sahtesi yok sony experyada olabilir

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
LUMIA ALDIR KARDEŞIM SAHTESI yoktur genelde.

- - - Eklendi - - -

sony telefonların sahtesi yok sony experyada olabilir
nokia almam samsungların fiyatı neden yazmıo orda smdiden karar verip tam model vermem lazm

SheFy

SheFy

Üye
nokia almam samsungların fiyatı neden yazmıo orda smdiden karar verip tam model vermem lazm

senin dedigin telefonlar bes para etmez. yerinde olsam lumia 920 veya note 2 dusunurdum. 700-800 lira karli bir alisin olurdu.

crazy596

Üye
    Konu Sahibi

senin dedigin telefonlar bes para etmez. yerinde olsam lumia 920 veya note 2 dusunurdum. 700-800 lira karli bir alisin olurdu.

Galaxy s2 burda 1000tl fln ordan kaça aldırırım yada ıphone 3gs

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Dostum ben gecen sene ukraynadan c6-01 aldim 310 tlye geldi burada 700 tl civariydi ama orda ucuz olmasinin sebebi indirimde olmasiydi. Simdi yeni telefon alcam ama satamiyorum bunu. Garantisi burada da gecerli ama yurt disi oldugundan kimse sorumluluk almak istemiyor calinti duruma gelmesi ihtimaliyle. Eger 1-2 sene kullanip satarim diyorsan hic bulasma yurt disina

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
2sene felan kullanırımda bu jarirbookstorede samsungların fiyatları yazmıo onu nasıl öğrenicem samsung galaxy s2 fln aldırıyım o nekadardır?

SheFy

SheFy

Üye
sen fiyat araligi belirle onerelim

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
türk parası ile 500-600tl

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w
galaxy ace plus
galaxy ace
galaxy ace 2
bu telefonlardan birini aldırıcam hangisini bulursalar yada hangisi ucuzsa bunların çakmaları varmıdır? I phone aldırıcaktım çakması cok fazla beceremezler die vazgeçtim

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
galaxy w yada ace 2 ama sen birde xperıalara bak kamera ve ses yonunden harikadirlar genede sen bilirsn

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
sony xpreia fiyatları buldum.

- - - Eklendi - - -

xpreria go TL ile 476tl oranın parası ile 999sar baya bi ucuz tani

cengizba

cengizba

Üye
800 tl ye nexus aldırdım pasaportla 900 oldu 3 ay önce hepsiburadada 1500 e satılıyordu o sıralar ona göre kıyasla ama dikkat etsin alacak olan oranın piyasasında çok fazla çakma telefon var mağzadan almalarını tafsiye ederim

Üst Alt