5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici

telefonu ilk aldıım zaman bende hack yapmayi bilmiyordum
bende ondan bahsediyorum işte telefonu alalı 3 sene oldu ama ben son 2 senedir uğraşıyorum bu işlerle yani bilmeyebilir bende bilmiyodum zamanında alaycı tavrın hoşuma gitmedi sadece eğer sen öyle değil diyosan sorun yok zaten .

hikmet366

hikmet366

Üye
bende ondan bahsediyorum işte telefonu alalı 3 sene oldu ama ben son 2 senedir uğraşıyorum bu işlerle yani bilmeyebilir bende bilmiyodum zamanında alaycı tavrın hoşuma gitmedi sadece eğer sen öyle değil diyosan sorun yok zaten .

:) :)

• Beğen
Tepkiler: Joker

mcmgrant

Üye
hakan hocam selamlar
fp7 sürümü yapmayı düşünürsen
sana zahmet yazı karakterinde
benim gibi miyop olup gözlük kullanmayı sevmeyenler için yazı karakterinde daha iyi görünebilecek bir font kullanarak
iyileştirme yapabilirmisin ?
saygılarımla.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam selamlar
benim gibi miyop olup gözlük kullanmayı sevmeyenler için yazı karakterinde daha iyi görünebilecek bir font kullanarak
saygılarımla.

a.selam. fp7 düşünmüyorum. Yazı fontu orjinal 5800 a ait daha nasıl büyük olcakki

- - - Eklendi - - -

İçinden gülseydin :)

- - - Eklendi - - -

Hakan teşekkür ederim cevabın için, bu işlerden çok anlamam alıp kuruyorum sadece senin cfw.lweri. bu yamalar içinde gömülü ve sadece menülerde gözükmüyor diye biliyordum. bu yüzden sordum. Tekrar teşekkürler.

rica ederim her zaman sorabilirsin

- - - Eklendi - - -

hikmet o zaman kendi kendine gül burda değil.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
hakan hocam selamlar
saygılarımla.
kardeşim uzun zaman güncelleme gelmiycek diye biliyorum hakan abi şuan s^3 cfw leri ile uğraşıyo bildiğim kadarıyla . Ayrıca konuda fontlar var onları deniyebilirsin .

- - - Eklendi - - -

a.selam. fp7 düşünmüyorum. Yazı fontu orjinal 5800 a ait daha nasıl büyük olcakki

- - - Eklendi - - -

rica ederim her zaman sorabilirsin

- - - Eklendi - - -

hikmet o zaman kendi kendine gül burda değil.

abi pardon bu arada işine karışıyomuşum gibi oldu yanlış anlama niyetim sadece arkadaşlara yardım etmek :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
"E=Joker6126;5875067]kardeşim uzun zaman güncelleme gelmiycek diye biliyorum hakan abi şuan s^3 cfw leri ile uğraşıyo bildiğim kadarıyla . Ayrıca konuda fontlar var onları deniyebilirsin .

- - - Eklendi - - -

abi pardon bu arada işine karışıyomuşum gibi oldu yanlış anlama niyetim sadece arkadaşlara yardım etmek :)
[/QUOTE]

"yok et tabikide her zaman bakamıyorum. Bilmeyene herkes yardım etsin kimse beklemesin.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
"E=Joker6126;5875067]kardeşim uzun zaman güncelleme gelmiycek diye biliyorum hakan abi şuan s^3 cfw leri ile uğraşıyo bildiğim kadarıyla . Ayrıca konuda fontlar var onları deniyebilirsin .

- - - Eklendi - - -

"yok et tabikide her zaman bakamıyorum. Bilmeyene herkes yardım etsin kimse beklemesin.
[/QUOTE]
edebildiğim konularda her zaman isterim abi yardım etmeyi sadece biraz kötü hissettimde onu dile getirmek istedim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

edebildiğim konularda her zaman isterim abi yardım etmeyi sadece biraz kötü hissettimde onu dile getirmek istedim :)[/QUOTE]

tamam kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Joker

djkalpsz

Üye
slm haqan kardeşim ben fp5 kullanıyorum ve yazı tipınden memnunum . Fp6 da sadece yazı tipimi degisti başka degisiklik var mı . Eger Yazı tipi tekse degisen fp5 te kalayım |D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm haqan kardeşim ben fp5 kullanıyorum ve yazı tipınden memnunum . Fp6 da sadece yazı tipimi degisti başka degisiklik var mı . Eger Yazı tipi tekse degisen fp5 te kalayım |D

a.selam. ana sayfada güncelleme bilgileri var

hikmet366

hikmet366

Üye

Hakan Yeni Güncellemem Seninkine Benziyomu :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Hakan Yeni Güncellemem Seninkine Benziyomu :D
böyle saçma şeylerle gelme bana... yazılımı benzetmek ayrı. alt yapıyı kullanmak ayrı.... o yüzden böyle konu dışı yorumlarda atma

hikmet366

hikmet366

Üye

böyle saçma şeylerle gelme bana... yazılımı benzetmek ayrı. alt yapıyı kullanmak ayrı.... o yüzden böyle konu dışı yorumlarda atma
tamam Afedersin Sadece Senden bir Düşünceni almak istedim

Lancerr

Lancerr

Üye
selam hakan ben bi arkadaşa yapıyorum bu yazılımı ama güvenlik kodu soruyor bunu jaf la nasıl kırarım yardım edermisin :sos

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Lancerr

Lancerr

Üye
yok yok hafıza kartında şifre yok telefona şifre koymuş onu da unutmuş.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

umudumvar1

Üye
radyo, mağaza ve rom patcherda sorun yok arkadaşlar sizden kaynaklı tekrar flaşhlayıp hafıza kartını biçimledirip hard format atın.
Merhaba ben belle mod u indirmek istedim ama beceremedim bana yardımcı olur musun ? :)

Üst Alt