haqanguven
Üye
ya arkadaşlar benim bilgisayarın işlemcisi xp sp2 de, gene resimdeki gibi mi yapacagım acele cevaplarsanız cok sevinicem
uyumluşuk modunu yapmıycaksın
ya arkadaşlar benim bilgisayarın işlemcisi xp sp2 de, gene resimdeki gibi mi yapacagım acele cevaplarsanız cok sevinicem
PHOENİX + TR YAMA yı kurdum şimdilik ama Program Files/ODEON/JAF/JAF USB Driver adlı dosyayı bulamadım.neyi kurunca cıkcak ki bu ?
abi ben şimdi o linklerden hangisini indirecem ya vallahi anlamadım kusura bakma. jaf+nokia suite olana tıklıyorum o dediğim phoenix cıkıyor.
5800 ve X6 için oldugu başlıkta belirtilmiştir .5228 çalışır mı
Mrß. Hakan Bey Çok TskrLer Muhteşem bir çaLışma ne GerkrSe yazıLım oLarak yapıLmış,Bir Sorum oLacak JafLamadan önCe Nfe iLe Yazı Tipini Değiştrip Sonradan fLashLasam oLur mu ?
teşekkürler güle güle kullan. Olur ama benim verdiklerim olur onun dışındaki fontları düzenlemen gerek
Hakanın ilk safyfada verdi linkde var o fontNokıa Pure Yazı tipi oLurmu Hakan Bey DüzenLemeden ?
uyumluşuk zaa
uyumluşuk modunu yapmıycaksın

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...tu-kusursuz-calisiyor-sony-sketch-442463.html burda var kardeşHakanın ilk safyfada verdi linkde var o font
- - - Eklendi - - -
uyumluşuk zaa
- - - Eklendi - - -
hakan abi fp5 deki fontun linki paylaşsan

paylaştıklarımın hepsi olur kardeşimNokıa Pure Yazı tipi oLurmu Hakan Bey DüzenLemeden ?
Hakan bey ses komutları çalışmıyor ilğilenirseniz çok sevinirim
peki bi sorun olunca formatla gidiyomu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hakan senin yazılımı "sadece benim telefonda" bu hale getirdim nasıl![]()