Joker
Emekli Yönetici
aynen
ben sirf merakimdan degistirmek istiyorum yoksa pure fontu guzel![]()
bende merakımdan
ama rompatcher sıkıntı cıkarttı 
aynen
ben sirf merakimdan degistirmek istiyorum yoksa pure fontu guzel![]()
bende merakımdan
ama rompatcher sıkıntı cıkarttı 
neyi anlamadın kardeşim belki yardımcı olurumben tam anlamadım orada yazan LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hiç bahs etmemişsin

abi şuan hiç bir sorunum yok rompatcherıda tekrar yükledim sorun çözüldüradyo, mağaza ve rom patcherda sorun yok arkadaşlar sizden kaynaklı tekrar flaşhlayıp hafıza kartını biçimledirip hard format atın.

abi şuan hiç bir sorunum yok rompatcherıda tekrar yükledim sorun çözüldü![]()
hakan abi senden son bişey isteyebilirmiyim eğer zahmet olmuycaksa ? kendi temaları yetiyo ama bu temalar gibi tam uyumlu temaları nerde bulabilirim eğer sende varsa paylaşırmısın
tamam kardeşim
bide bişey ekliyim abi ben biraz yeniyim bu forum konusunda o yüzden biraz heycanlıyım canını sıktıysam kusura bakma 
hakan abi senden son bişey isteyebilirmiyim eğer zahmet olmuycaksa ? kendi temaları yetiyo ama bu temalar gibi tam uyumlu temaları nerde bulabilirim eğer sende varsa paylaşırmısınbide bişey ekliyim abi ben biraz yeniyim bu forum konusunda o yüzden biraz heycanlıyım canını sıktıysam kusura bakma
![]()
saol hakan abi sanada çok yük olduk ya ne olur kusura bakma
v5 bölümündeki tüm temalar uyar kardeşim

saol hakan abi sanada çok yük olduk ya ne olur kusura bakma![]()
peki abi
yok ne kusuru sorabilirsin kardeşim

saol abi font işini çözdüm![]()
SYMBİAN BELLE F6 FONT DEĞİŞİMİnasıl yaptız ben fontu değtirince tel acılmıo
radyo, mağaza ve rom patcherda sorun yok arkadaşlar sizden kaynaklı tekrar flaşhlayıp hafıza kartını biçimledirip hard format atın.

SYMBİAN BELLE F6 FONT DEĞİŞİMİ
Ekte Verdiğim Fontlar Symbian Belle İle Uyumludur. Tek bir Font'a Muhtaç Kalmanıza Gerek Yoktur...
Kurulumu: Rom Patcherdan ''Open4all'' Yamasını Aktif Edip. ''C'' Veya ''E'' Hangi Sürücüye Yüklemek Size Kalmış. Resource Klasörünü Atın Ve Telefonu Yeniden Başlatmanız Yeterlidir '' burda hakan abi açıklamış eğer eksiksiz yaparsanız bi sorun çıkmıycaktır . bendeki sorun rompatcherdı onu yükleyince düzeldi .
Bu arada resource klasörünü xplore veya benzeri bir programla atın değiştirilsinmi sorusuna evet deyin telefonu tekrar başlatın font uygulanmış olucaktır.
kardeşim hafıza kartını biçimlendirerek dene bideabi sende beni iyi cahil yaptın fontlardan birini ben uyarladım belle bara(awe some) bunları biliyorumda fontu atıca hafıza kartını çıkartasıya k adar açmıo
evetya arkadaşlar benim bilgisayarın işlemcisi xp sp2 de, gene resimdeki gibi mi yapacagım acele cevaplarsanız cok sevinicem
kapalı olsun flasha basın ve telefonu bağlayıp bi kere power tuşuna basıp bırakın yüklemeye başlıyacaktır.cok sağol.birde bu işlemleri yaparken telefon kapalı mı olsun acık mı onu göremedim