5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

finike_ru

finike_ru

Üye
ben tam anlamadım orada yazan LİNK:
LİNK:
hiç bahs etmemişsin

Joker

Joker

Emekli Yönetici
ben tam anlamadım orada yazan LİNK:
LİNK:
hiç bahs etmemişsin
neyi anlamadın kardeşim belki yardımcı olurum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
radyo, mağaza ve rom patcherda sorun yok arkadaşlar sizden kaynaklı tekrar flaşhlayıp hafıza kartını biçimledirip hard format atın.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
radyo, mağaza ve rom patcherda sorun yok arkadaşlar sizden kaynaklı tekrar flaşhlayıp hafıza kartını biçimledirip hard format atın.
abi şuan hiç bir sorunum yok rompatcherıda tekrar yükledim sorun çözüldü :oke:

Joker

Joker

Emekli Yönetici
hakan abi senden son bişey isteyebilirmiyim eğer zahmet olmuycaksa ? kendi temaları yetiyo ama bu temalar gibi tam uyumlu temaları nerde bulabilirim eğer sende varsa paylaşırmısın :) bide bişey ekliyim abi ben biraz yeniyim bu forum konusunda o yüzden biraz heycanlıyım canını sıktıysam kusura bakma :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi senden son bişey isteyebilirmiyim eğer zahmet olmuycaksa ? kendi temaları yetiyo ama bu temalar gibi tam uyumlu temaları nerde bulabilirim eğer sende varsa paylaşırmısın :) bide bişey ekliyim abi ben biraz yeniyim bu forum konusunda o yüzden biraz heycanlıyım canını sıktıysam kusura bakma :)

v5 bölümündeki tüm temalar uyar kardeşim

Joker

Joker

Emekli Yönetici
nasıl yaptız ben fontu değtirince tel acılmıo
SYMBİAN BELLE F6 FONT DEĞİŞİMİ

Ekte Verdiğim Fontlar Symbian Belle İle Uyumludur. Tek bir Font'a Muhtaç Kalmanıza Gerek Yoktur...

Kurulumu: Rom Patcherdan ''Open4all'' Yamasını Aktif Edip. ''C'' Veya ''E'' Hangi Sürücüye Yüklemek Size Kalmış. Resource Klasörünü Atın Ve Telefonu Yeniden Başlatmanız Yeterlidir '' burda hakan abi açıklamış eğer eksiksiz yaparsanız bi sorun çıkmıycaktır . bendeki sorun rompatcherdı onu yükleyince düzeldi .
Bu arada resource klasörünü xplore veya benzeri bir programla atın değiştirilsinmi sorusuna evet deyin telefonu tekrar başlatın font uygulanmış olucaktır.

karikaturizma

karikaturizma

Üye
Sohbetler uygulamasını menüye tekrar nasıl geri getirebiliriz? Ana ekranda kısayol yapmak için bu gereklide...

alicos

Üye

telefonu kapatıp acınca benim magaza sorunum cozuldu:)

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
SYMBİAN BELLE F6 FONT DEĞİŞİMİ

Ekte Verdiğim Fontlar Symbian Belle İle Uyumludur. Tek bir Font'a Muhtaç Kalmanıza Gerek Yoktur...

Kurulumu: Rom Patcherdan ''Open4all'' Yamasını Aktif Edip. ''C'' Veya ''E'' Hangi Sürücüye Yüklemek Size Kalmış. Resource Klasörünü Atın Ve Telefonu Yeniden Başlatmanız Yeterlidir '' burda hakan abi açıklamış eğer eksiksiz yaparsanız bi sorun çıkmıycaktır . bendeki sorun rompatcherdı onu yükleyince düzeldi .
Bu arada resource klasörünü xplore veya benzeri bir programla atın değiştirilsinmi sorusuna evet deyin telefonu tekrar başlatın font uygulanmış olucaktır.

abi sende beni iyi cahil yaptın fontlardan birini ben uyarladım belle bara(awe some) bunları biliyorumda fontu atıca hafıza kartını çıkartasıya k adar açmıo

anchues01

Üye
ya arkadaşlar benim bilgisayarın işlemcisi xp sp2 de, gene resimdeki gibi mi yapacagım acele cevaplarsanız cok sevinicem

Joker

Joker

Emekli Yönetici

anchues01

Üye
cok sağol.birde bu işlemleri yaparken telefon kapalı mı olsun acık mı onu göremedim

Joker

Joker

Emekli Yönetici
cok sağol.birde bu işlemleri yaparken telefon kapalı mı olsun acık mı onu göremedim
kapalı olsun flasha basın ve telefonu bağlayıp bi kere power tuşuna basıp bırakın yüklemeye başlıyacaktır.

Üst Alt