haqanguven
Üye
saol hakan abibiraz önce güncellemeyide yaptım gerçekten çok güzel oldu telefon yani senin cfw olmasa satıyodum telefonu ama bi kez daha aşık oldum telefona
![]()
hehe güle güle kullan kardeşimsaol hakan abibiraz önce güncellemeyide yaptım gerçekten çok güzel oldu telefon yani senin cfw olmasa satıyodum telefonu ama bi kez daha aşık oldum telefona
![]()
hehe güle güle kullan kardeşimçok saol abicim
hehe güle güle kullan kardeşim
tekrardan çok 
çok saol abicimtekrardan çok
![]()
arkadasım slm, kamera 4 sessiz eyvallah,
bir sorum var, subat guncellemesinde skype uygulaması ovi magazasında uyumlu gorunuyordu, bu mart guncellemesi uyumlu gorunmuyor, bunun nedenini biliyormusun.
sarj bakimindan basarili buldum cfwyibu gorsellige gore baya iyi gidiyor.. yalniz rompatcheri yukledim font degistirdim.bir daha degustirmek istedim rompatchera girmedi.. yeniden yukledim rompatcheri gene acilmadi
![]()
whats app devamlı internete bağlı olduğuy için ve internet çok şarj yediği için normaldir kardeşim...şarj yaklaşık whatsapp ve internet kullanmayla kaç gün gider yukledikten sonra iki saatte bir takmıyalım sarja
bilgi için teşekkürler. evet bu görsellikte şarj çok güzel gidiyor. sistemde bir hata oluşmuştur.. en iyisi baştan kur temiz sistemle kullan kardeşim
- - - Eklendi - - -
whats app devamlı internete bağlı olduğuy için ve internet çok şarj yediği için normaldir kardeşim...
hocam size teamviewer i nereden vereyim ?
Bu cfw de radyo yok dimi yani bende çalışmıyor ama çıkarılanlar listesinde de yok bende mi bi sorun var acaba?
Bu cfw de radyo yok dimi yani bende çalışmıyor ama çıkarılanlar listesinde de yok bende mi bi sorun var acaba?
ana menude muzik in icınde rds li radyo var, kulaklık istiyor, bir sorun yok gibi.
- - - Eklendi - - -
dostum ovi magazada internetin varsa skype ararmısın buluyo mu sistem
hakan abi aynı sorun bendede var rompatcher açılmıyorsarj bakimindan basarili buldum cfwyibu gorsellige gore baya iyi gidiyor.. yalniz rompatcheri yukledim font degistirdim.bir daha degustirmek istedim rompatchera girmedi.. yeniden yukledim rompatcheri gene acilmadi
![]()

hakan abi aynı sorun bendede var rompatcher açılmıyor![]()

işte bende çalışmıyor bi sorun var galiba bende
baktım buluyor skype yi bende
.