Monitör alıcam fakat kararsızım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
evdeki pc ye şu ikisini al. sendeki 500watt ın tam modeli ne ?

istersen aynı kartın 1GB modeli 80 TL daha ucuz.

%25 indirimle 560 TL olacak bunların toplamı. 1090T ile beraber crysis 3 hikaye olur :ehe power zaten en iyilerden :oke:

ofis için pc de şöyle.

harddisk istersen sen senin pc ye al sendeki küçük ve eski ise ofis pc ye tak :oke:

%25 indirimle 640 TL yapıyor.

toplamdaaa 1200 TL yaptı. kalanada monitör al :oke:
boşa çıkacak olan 9800GT ile 500w powerı satarsın 150 civarı eder ikisi.
tabi sendeki 500w iyiyse kullan diyecem ama 1090T ve 7850 sistemi zorlar. 500w yetmeyebilir. sonra güm :D
son birşey daha elindeki dandikte olsa boş kasayı kullan. yukarda yazdıgım kasaya para verme boşver.

• Beğen
Tepkiler: nike7

nike7

nike7

Üye
    Konu Sahibi
Güç kaynağının modeli xigmatek NRP-VC503 500 watt. Yenide almıştım güç kaynağını ama böyle bir plan yoktu aklımda :D Önerdiğin ekran kartı süper :yuru iş için olan sistemde öyle fakat monitör ve yazıcıda dahil olunca dvd + wr falan 1800' e geliyor sanırım, hiç olmadı güç kaynağını şimdi alırım ekran kartı artık daha ilerde birşeyleri çıkarmam lazım aradan bütçeyi zorluyor :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
nrp vc malesef kaliteli bır seri degıl.
kredı kartlarına taksıtı var bır seferde alın olsun bıtsın :D

nike7

nike7

Üye
    Konu Sahibi
Hesapladım bana önerdiğiniz monitör ve diğer parçalar doğrultusunda 1694 tuttu herşey %25 indirim ile hesapladım sanırım alıcam bir sorun olmazsa olursa rotasyona gidecem :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
monitör konusunu bıraz daha araştır. internette incelemler mvcut. sonucta alınca enazn5 yıl kullanırsın.
donanım neysede monitör konusunda pek ustayım diyemicem.

nike7

nike7

Üye
    Konu Sahibi
Detaylıca araştırmaya başladım. Çok sağolun araştırıp edip yardımcı olduğunuz için. Ara ara sorular sorarım yine ben :D

- - - Eklendi - - -

3'ü arasında kaldım asus biraz daha küçük olduğu için onu eliyorum bu monitörleri tavsiye eden beğenen çok yinede siteden yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim.

- - - Eklendi - - -

aralarındaki 1 gb'lık fark ne kadar veya nasıl bir etki eder ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şuan için 1gb 2gb fark etmez ancak yeni çıkacak oyunlar ıyıce ekran kartına yuklenmeye başlayacak tam anlamıyla dx11 kullanıma geçecek 3D oyunlar çoğalacak ilk örneği crysis 3 tam dx11 ve 3D bir oyun.
haliyle 2gb bıraz daha uzun ömürlü olur.

nike7

nike7

Üye
    Konu Sahibi
Monitör kaldı onada karar verip kağıda dökeyim 3D mi alsam başka mı bilemiyorum.

nike7

nike7

Üye
    Konu Sahibi
Evet biraz düşünüp biraz daha araştırayım o halde :) Çok sağolun herşeyin çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :tşk:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Evet biraz düşünüp biraz daha araştırayım o halde :) Çok sağolun herşeyin çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :tşk:

Konuyu biraz yanlış anlayıp direk sistem yazdım kusura bakma :ehe
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana. :heyo2::thumbup:

• Beğen
Tepkiler: nike7
nike7

nike7

Üye
    Konu Sahibi
Ben yanlış iza ettim ondan sadece monitör soracaktım iyi ki de devamını sormuşum :) ne kusuru estağfurullah :) Monitörde'de samsung'ta karar kıldım hem marka hemde aradığım monitörün o olduğuna karar verdim gece yatarken film keyfi ondan önce oyun keyfi :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe ve esatkral
Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Ben yanlış iza ettim ondan sadece monitör soracaktım iyi ki de devamını sormuşum :) ne kusuru estağfurullah :) Monitörde'de samsung'ta karar kıldım hem marka hemde aradığım monitörün o olduğuna karar verdim gece yatarken film keyfi ondan önce oyun keyfi :thumbup:

Samsung un güzel monitörleri var seçimin gayet iyi. Umarım senin için hayırlısı olur.:oke:

nike7

nike7

Üye
    Konu Sahibi
Amin ne kadar hayır bilemicem :D teşekkürler tavsiyelerinizle en doğru sistemi yakaladım :thumbup:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt