Cihazımı Root layana helal olsun :D

Sponsorlu Bağlantılar

murat2118

Üye
    Konu Sahibi
Cihazımı Root layana helal olsun :D
Merhaba arkadaşlar başlıktada belli olduğu gibi cihazımı rootlamak çok zor hatta imkansız diyelim, benim telefonum ZTE Atlas W/ZTE COOL 2.3.5 Android Gringerbread sürümüyle çalışıyor, Gringerbread sürümü rootlanması zordur bunu kullananlar bilir, ben her türlü yoldan rootlamaya çalıştım unlockroot, runme.bat, superoneclick yoluyla... çok denedim bazen tam yaptım dediğimde hep son anda işler tersine döndü mesela bir örnek veriyim fastboot yaparak cihazıma flash yoluyla universal root yapıcaktım son anda herşeyi ayarladım ama bilgisayar cihazıma fastboot komutunu okumadı yani algialamadı, bu forumda bir kullanıcı gringerbread sürümünü rootlamayı başarmış ama ona ulaşamadım tek bildiğim komut sistemiyle bir şekilde başarmış bunu bilen varsa yada başka bir yoldan gringerbread ı rootlamayı bilen varsa lütfen yardım etsin bu arada recovery mode dan da rootlayamam çünkü cihaz tamıyla dokunmatik lütfen bir yol gösterin teşekürler

murat2118

Üye
    Konu Sahibi
up!

murat2118

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım edin :(

ags2002

ags2002

Üye
Tamamen dokunmatık cıhazlarda recovery de ses tusları ve power tusu kullanılarak ıslem yapılıyor z4root var onu denedın mı apkyı telefonuna kur telefondan root yapılıyor

murat2118

Üye
    Konu Sahibi
tamamen dokunmatik ses tşlarıyla aşağı yukarı gidiyorum ama seçmek için power tuşu olmuyor ve z4rootu önceden yapmştım yine yaptım ama olmadı başka bir yolunu bilen varsa yardım etsin sadece komut sistemiyle bir yol yapılıyormuş gringeabread te onu bilen varsa lütfen yardım etsin acilen :(

ney27

Üye
cihazındaki bütün kilit şifrelerini kaldır birde öyle dene

zızzz

zızzz

Üye

bu toolu kullandın mı hiç bir dene bende o telefon yok ve hiç denemedim hiç bir bilgim de yok o tel hakkında üçük bir araştırma sonucu bu tool u buldum belki işe yarar

murat2118

Üye
    Konu Sahibi

bu toolu kullandın mı hiç bir dene bende o telefon yok ve hiç denemedim hiç bir bilgim de yok o tel hakkında üçük bir araştırma sonucu bu tool u buldum belki işe yarar
tamam deniycem saolasin

- - - Eklendi - - -

cihazındaki bütün kilit şifrelerini kaldır birde öyle dene

nasıl yapıcam ve yaptıktan sonra hangi yöntemle root işlemi yapıyım

murat2118

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor bir türlü olmuyor napıcam ben :(

karalove

Üye
selam ben yardımcı olmaya calısayım bendede blade var root layana kadar akla karayı sectim
öncelikle kendine harici bir bos hafıza kartı bul lazım olacak daha sonra indirdiğin rotu içine zipten cıkarmadan at
  • sonra recevery moda girip ordaki menüden Insatall zip form folder seçeneğinis eçerek o dosyayı gösterip yükleyceksin​

trcell t11 root yüklemesine bak asagı yukarı aynı recevery moda girmenin birkac yolu var örnegin zte bladede ses yükseltme +home tusu+power tusuyla giriliyor atlastada buna benziyen bir kombinasyon kullanmıslardır

ses yükseltme +pwer tusunu 15 sn basılı tutarak bi dene istersen

murat2118

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepineze teşekkür ediyorum ben telefonumu rootladım kendi yollumla bir şekilde oldu artık ben bu telefonu rootladığıma göre ben her telefonu rootlayacağıma inanıyorum çok mutluyum 6 aydır rootlayamadığım telefonu sonunda rootladım şimdi çok işim var :D

münir amca

Üye
cihazım polypad c7000 ben dendim root oldu. sizde deneyebilirsiniz

istila46

Üye
arkadaşlar hepineze teşekkür ediyorum ben telefonumu rootladım kendi yollumla bir şekilde oldu artık ben bu telefonu rootladığıma göre ben her telefonu rootlayacağıma inanıyorum çok mutluyum 6 aydır rootlayamadığım telefonu sonunda rootladım şimdi çok işim var :D
aqabey Allah rızası için banada yardım et aynı cihazdan bende de war ?

feridund

Üye
aqabey Allah rızası için banada yardım et aynı cihazdan bende de war ?

cihazin aynisi bendede var. yurt disinda zte crescent ve t mobile vivacity olarak satilmis. bu sekilde arat. bolca custom rom bile var. bu model 276e . dikkat edin . 276v romlar calismaz. modaco da tum bilgiler var. daha olmadi elimdekileri upload ederim sende yaparsin. [email protected]

Kutup_Kurbasi

Üye
z4root programını pc ye indirip tarattığımda bir sürü virüs buldu normal mi?

azsxd

azsxd

Üye
Normal.

Kutup_Kurbasi

Üye
normal dediğinize göre kurmalımıyım yani :P

ozkan82

Üye
arkadaşlar bendede aynı telefondan var.bana root adını yazabilirmisiniz?

Üst Alt