SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

godofnight

godofnight

Üye
Dostlar birara bendede vardı bu telefon sakın almayın joystick derdi var. Java birde fazla oynayacağınız oyun yok uygulama yok.Sakın almayın derim :)

GodFather26

Üye
telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum maşallah hiç bir sorunla karşılaşmadım. Uyguluma ve oyun derdimde yok internetten aradığımı bulup indirip kurabiliyorum opera sayesinde kusursuz internet keyfi var. Wi fi çok hızlı kendi ağıma bağlanıyorum 8 mbit hızında fakat bilirsiniz java telefonlar hızlı indiremezken ben 10 mb dosyayı 1 dakikada indiriyorum çok memnunum sorunları olan olursa bilgisayara geçince ilgilenirim

esokmen

esokmen

Üye
Bir ara vardi bende bende birkac fikrimi paylasayim. Blackberry gibi joistikli kalvyeli bir telefon beyaz almayin arka kapak cok pislenir siyahi uygundur. Uygulama olarak zengin degilsiniz. Ama yinede kullanilabilr bir telefon

godofnight

godofnight

Üye
Buna para vereceğinize daha iyi telefonlar alabilirsiniz 2.el android veya sıfır symbian :)

yunus96

yunus96

Üye
S.A bişe sorcaktım bu s3353te telefondaki mesajları rehberi nasıl yedekleyebiliriz ve yedeklediğimiz dosyaları nokia 5800a nasıl geri yükleyebiliriz?

tilki04

Üye
olmuyo izleyemiyom ya

SNAC

Üye
Arkadslar samsung s3353 modem olarak bilgisayrdan internete baglanabilirmiyiz pc suite programi warmi rica etsem bri yardimci olabilrmi bide uygulama indrmek icin hangi siteden indirebilriz

imorh

Üye
Evet ben java destekli whatsapp buldum. Tek sorunumuz boyut şu an :dry:

Arka planda çalışan msn yok malesef. Star'da bile vardı yani pes. Nasıl dandik bir teldir bu bizdeki :hmmm
Uygulama ne olursa olsun arka planda yürütme yok bizim telefonda.

bulduğunuz progrmın adını veya linkini atabilir misiniz?

carpeangel

Üye
arkadaşlar gt s3353 de hiç tema yok . bulabilirseniz yardımcı olur musunuz

YagizYazc

Üye
bolt 2.5 indirdim ama uzun süre loadingte bekletip internet bağlantı hatası veriyor.bunun sebebi nedir ?

nikita33

nikita33

Üye
arkadaslar bende s3353 kullaniyorum tel. hafızasındaki resimlerime bakamiyorum resimlere girdigim zaman tel. Kendi kendini resetliyo nedenini bilen var mi ?

YeNy

Üye
whatsappppppppppppppppppppppppppp arkadaşlar lutfen bana birisi SAMSUNG s3353 nasıl indirebilecegimi soylesin ltfnnnn :ağlarım:

beko_heko

beko_heko

Üye
bolt 2.5 indirdim ama uzun süre loadingte bekletip internet bağlantı hatası veriyor.bunun sebebi nedir ?

Çünkü BOLT kapandı diye hatırlıyorum.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bende s3353 kullaniyorum tel. hafızasındaki resimlerime bakamiyorum resimlere girdigim zaman tel. Kendi kendini resetliyo nedenini bilen var mi ?

Telefonunuzda virüs var gerekli yedeklemeleri yapıp lütfen fabrika ayarlarına "tümünü sıfırla" seçeneği ile dönüş yapınız düzelir.

- - - Eklendi - - -

Arkadslar samsung s3353 modem olarak bilgisayrdan internete baglanabilirmiyiz pc suite programi warmi rica etsem bri yardimci olabilrmi bide uygulama indrmek icin hangi siteden indirebilriz

Modem olarak kurup internete bağlanabilirsin.Bunun için bluetoth u kullanabilirsin.Ayrıca Nokıa Pc Suite gibi olan bir Samsung Kies programı mevcut sorularına cevap olabilir.

- - - Eklendi - - -

Modem olarak kurup internete bağlanabilirsin.Bunun için bluetoth u kullanabilirsin.Ayrıca Nokıa Pc Suite gibi olan bir Samsung Kies programı mevcut sorularına cevap olabilir.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar gt s3353 de hiç tema yok . bulabilirseniz yardımcı olur musunuz

Maalesef bu modelin desteklediği bir tema felan bulunmuyor.Ondan dolayı hiç aramaya kalkışmayın benden tavsiye.

- - - Eklendi - - -

Telefonun ismi chat zaten. Internet ve mesajlasma icin cok iyi gercekten. Ben degistirdim Blackberry aldim, chat'te mesajlasmak cok daha kolaydi. Tuslar cok kullanisliydi. Tek tusla mesaj bolumu aciliyordu. Mesajlasma oturum seklinde olsaydi o zaman diyecek yoktu iste. Ama tuslardan cok memnundum.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

Minoo bilmem hatırladın mı ben geri döndüm yine :)
Bir mesajında whatsapp .jar lı bulduğunu ancak tek sorunun boyut olduğunu belirtmişsin.Aynı sıkıntıdan müzdaripiz bende buldum ama boyutu nasıl küçülteceğim bilmiyorum.Sen bulamadın mı hala diyeceğim ama telefonu değiştirmişsin.Sen "değiştirdim" deyince bi duygulandım yahu :)

- - - Eklendi - - -

Telefonun ismi chat zaten. Internet ve mesajlasma icin cok iyi gercekten. Ben degistirdim Blackberry aldim, chat'te mesajlasmak cok daha kolaydi. Tuslar cok kullanisliydi. Tek tusla mesaj bolumu aciliyordu. Mesajlasma oturum seklinde olsaydi o zaman diyecek yoktu iste. Ama tuslardan cok memnundum.

Bir mesajında whatsapp .jar lı bulduğunu ancak tek sorunun boyut olduğunu belirtmişsin.Aynı sıkıntıdan müzdaripiz bende buldum ama boyutu nasıl küçülteceğim bilmiyorum.Sen bulamadın mı hala diyeceğim ama telefonu değiştirmişsin.Sen "değiştirdim" deyince bi duygulandım yahu :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

2 ay oldu ya. Yeni çıktığı zaman değil sanırım :hmmm Mesela telefon masada duruyo. Elimde bile değil. Bakıyorum ışığı yanıyo. Hoop kapanıp açılıyo tekrar. Normalde telefon kilidi vardı. Kapattığında açarken sfre istyodu. Ama gece de kapanıp açılıyo. Sırf açılamaz diye kilidi kaldırdım :s

Bende bunu hiç yapmazdı hatta siz bahsettiğiniz zamanlarda şaşırıyordum ama artık bende de olmaya başladı virüsten şüpheleniyorum.Sence?

- - - Eklendi - - -

2 ay oldu ya. Yeni çıktığı zaman değil sanırım :hmmm Mesela telefon masada duruyo. Elimde bile değil. Bakıyorum ışığı yanıyo. Hoop kapanıp açılıyo tekrar. Normalde telefon kilidi vardı. Kapattığında açarken sfre istyodu. Ama gece de kapanıp açılıyo. Sırf açılamaz diye kilidi kaldırdım :s

Bende bunu hiç yapmazdı hatta siz bahsettiğiniz zamanlarda şaşırıyordum ama artık bende de olmaya başladı virüsten şüpheleniyorum.Sence?

Ownexry

Üye
saa

osmancomez

Üye
arkadaşlar bendede samsung gt s3353 var, telefonuma format atmam lazım fakat rehberimdeki numaraları kaybetmek istemiyorum , bu rehberdekileri nasıl yedeklerim ve format attıktan sonra geri nasıl telefona atabilirim ?

şimdiden teşekkürler

Endo mert

Üye
bende s5220 var star 3 bana da acılen lazım whatapp ılletı

burak-canpolat

Üye
arkdaslar ya bn sahadan indirip kuruyorum yuklenıyor sonra kayboluyor oyunlarda gözkmuyor tekrar ındırdıgımde yuklu dıyor pekı bu nerede yaa WebRep

Tüm değerlendirmeler

Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)

paRRaZiT ' Dyn

paRRaZiT ' Dyn

Üye
Beyler telefonuma Facebook uygulaması indirdim açmaya çalışınca telefon kendi kendine kapanıp açılıyor. Bi arkadaşım reset kodu verdi "*2767*3855#" diye telefon yeniden açıldı. Bu sefer ayar yapmak için Ses Profillerine tıklıyorum yine telefon kapanıyor.

Beyler lütfen yardımcı olun telefonu aldığımdan beri bu sorunla karşılaşıyorum.

yunuso

Üye
GTS 3353 telefonu açarken beyaz ekran geliyor ve bir türlü gitmiyor sorun nedir acaba? şimdiden teşekkürler

KinqCaptain

Üye
alt tuşuna basılı tutarsan kapanır Ayarlardan telefon oradanda otomatik tuş kilidine basarsan ayrlayabilirsin

Üst Alt