SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Ben o dediğinin bile ne olduğunu bilmiyorum ki yardımcı olayım arkadaşım :hmmm
Ali gelsin, o yardımcı olur sanırım.

marazoisko

Üye
arkadaslar samsung gt-c5510 a
uygun tema indirebilecegim bi site
varmi simdiden tesekkurler

bsliali

Üye
evet onun gibi sayılır sonuçta kitap okumak için .nasıl yüklediniz açıklar mısınız

bu linkte çeşitli programlar var buradan indirdim...cepmeal bendeki program

minoo

minoo

Üye
benim telefonum var ya sapitmaya basladi iyice. Cok sık kapanip aciliyo artik :s

minoo

minoo

Üye
2ay falan :hmmm

bsliali

Üye

hımm yok hani ilk çıktığı zaman aldıysan zamanla problem olmuştur diyecektim ne gibi kapanmalar oluyor durduk yeremi yoksa program açarken mesaj açarkenmi ? ?

brk38

brk38

Üye
bnde aşırı kapanıp açılma yok ama kamerası bozuk kamerayı açtığımda ekran menü bölünde ama yeşil bir renk alıyor.hemen çıkarsam telefon devam ediyor ama yok devam edersem reset atıyor :(

minoo

minoo

Üye
hımm yok hani ilk çıktığı zaman aldıysan zamanla problem olmuştur diyecektim ne gibi kapanmalar oluyor durduk yeremi yoksa program açarken mesaj açarkenmi ? ?

2 ay oldu ya. Yeni çıktığı zaman değil sanırım :hmmm Mesela telefon masada duruyo. Elimde bile değil. Bakıyorum ışığı yanıyo. Hoop kapanıp açılıyo tekrar. Normalde telefon kilidi vardı. Kapattığında açarken sfre istyodu. Ama gece de kapanıp açılıyo. Sırf açılamaz diye kilidi kaldırdım :s

ugur156

Üye
konu güzel fakat benm sorun, Chat 322 wifi marka telefonumda, wap ayarları turkcell in sitesinde yok, ordan cihaz ayar gönderimi yapamıyorum manuel de yaptım olmadı bilgisi olan yardm edebilcek vatandaş warmı bu bayram gününde :)

minoo

minoo

Üye
konu güzel fakat benm sorun, Chat 322 wifi marka telefonumda, wap ayarları turkcell in sitesinde yok, ordan cihaz ayar gönderimi yapamıyorum manuel de yaptım olmadı bilgisi olan yardm edebilcek vatandaş warmı bu bayram gününde :)

SMS İLE AYAR İSTEME:
WAP yazıp boşluk bırakın TELEFON MARKASI yazın 2222'ye gönderin. Örnek: WAP SAMSUNG

Bi dene bakalım bunu :hmmm

bsliali

Üye
minoo fabrika ayarları falan yükledinmi? eğer düzelmezse mecbur servise verirsin zaten...

minoo

minoo

Üye
Yok ya yapmadım bşey :hmmm Ama yapanlarda da bşey değişmemiş ki :hmmm

minoo

minoo

Üye
Bugün kuzenim saat güncellemesiyle ilgili bişey dedi. Onu yaptım. Bakalım yine kapanırsa yapcam. Kapanmazsa size de söylicem :ehe

ugur156

Üye

SMS İLE AYAR İSTEME:
WAP yazıp boşluk bırakın TELEFON MARKASI yazın 2222'ye gönderin. Örnek: WAP SAMSUNG

Bi dene bakalım bunu :hmmm

3 gündür yapıyorum banamısın demiyor :D

bsliali

Üye
saat güncellemesini kapalı iken açık yapınca resetliyor ama durduk yere değil 1 kez ordada belirtiyor yeniden başlatılacak diye...belki düzelir tabi :D

brk38

brk38

Üye
bence garantiye gonderin 3 defa ayni arizayi verdirmeye calisin yani bi sekilde paranizi almaya bakin:)sahsen ben bayram sonrasi gondericem bakalim:S

Üst Alt