rahatsız olduğumdan sormadım arkadaşım.tepki vermene gerek yok bu kadar.sadece nasıl çıktı sizdede aynısımı diye sordum.ne işe yaradığını biliyorum,çözdüm.daha önemli olan daha ciddi sorunlarıda paylaştım ve paylaşacağım.benden daha erken kullanıcılardan fikir almak almak amacım ve her kullanıcıda bunu okusun bilsin.bilenin bilmeyene vermesi kadar güzel bir şey varmı?
O harfler uygulama sayısı belli bir rakamı geçince çıkıyor
Sana kolaylık sağlamak için.
Ne diye rahatsız oluyorsun anlamadım
Harflere basarak dilediğin uygulamaya rahatça geçebiliyorsun.
Aşağı kaydırmakla uğraşmıyorsun.
Keşke Xbox-oyunlar bölümüne de eklense o harf özelliği.
Onlarca oyun var, istediğime ulaşmak için kaydırıp duruyorum, harf olsa direk geçeceğim.
Ben bu ayarlardan hiçbişey anlamadım.
şebeke seçimi otomatik olunca 3g ile internete bağlanmıyor,2g ile edgeyle yavaş bağlanıyor.şebeke seçimini vodafone yapınca bağlanmaya başladı ilginç.
birde mms ayarlarını elle yaptım lakin mms alıpp göndereceğim zaman etkin bağlantıyı devamlı onumu seçeceğim.çünkü onu seçtiğim zaman diğer vodafone internet ve vodafone Live seçeneğini devre dışı bırakıyor.internet yada mms kullanacağım zaman hep bu ayalaramı girip etkinleştireceğim.saçmalık ötesi Bi durum olmuş.siz nasıl kullanıyorsunuz.
- - - Eklendi - - -
Artık mobil internete hiç girmiyor.
bir sorun daha var,parlaklığı otomatilte kullandığım zaman loş ışıkta aydınlanacağına çok karartıyor.düşükte kullanıldığındada sensörler devreye girmediği için şarjı olumsuz etkiliyor.
ben burda eksikleri sorunları belirtiyorum.burayla beraber nokiayada geri bildirim atıyorum.aynı duyarlılığı sizlerdende bekliyorum.bu sorunlara çözüm bulunmazsa bu telefon cidden kullanılacak gibi değil.yavaş yavaş hüsran olmaya başlıyorum yılların nokiacısı ve symbian moderatörü olarak
rahatsız olduğumdan sormadım arkadaşım.tepki vermene gerek yok bu kadar.sadece nasıl çıktı sizdede aynısımı diye sordum.ne işe yaradığını biliyorum,çözdüm.daha önemli olan daha ciddi sorunlarıda paylaştım ve paylaşacağım.benden daha erken kullanıcılardan fikir almak almak amacım ve her kullanıcıda bunu okusun bilsin.bilenin bilmeyene vermesi kadar güzel bir şey varmı?

anladım.bütün ayarlarım tam açık.e7mde sorunsuz kullanıyordum.bu cihazda saçmaladım kaldım.tablete bile taktığımda hattı sorunsuz kullanıyorum.senin durum hatla alakalı bi durum. ben avea ile kullanıyorum çatır çatır mmste gönderiyor internetede giriyo. hemde hiç bir ayar yapmadan. vodafone müşteri temsilcisi olarak konuşuyorum ki vodafonun internet ayar olayı ciddi anlamda saçmalık. senin durumunda saçmalık telefonda değil hatta benden söylemesi. vodafonela allah sana kolaylık versin internet ayarları konusunda.
sana tavsiyem ise önce müşteri hizmetlerini ara hattının 3gsi açık mı onu bi kontrol ettir ki daha öncesinden yaptınmı bilmeden konuşuyorum. sonrasında başka bi numaradan ara hattın telefona takılı olsun başka bi numaradan ara teknoloji servisine bağlan halletsinler...
- - - Eklendi - - -
ha bi son bişi 3g ayarların açıkmı diye kontrol ettirdiğinde mms ayarlarınıda kontrol ettir oda kapalı olabilir.

Arkadaslar tavsiye edebiliceniz kaliteli
ve güzel kılıf varmı.fiyatı sorun değil.yardımlarınızı bekliyorum

İzmir'de olsaydın Harika bir kılıf gelmiş Aksesuar satan bir toptancıya ve yandan kapaklı, onu tavsiye ederdim ama![]()
Ya da foto da olur 
Ben aldım o yandan kapaklı slim kılıftan.çok güzel duruyor.şişirmiyor cihazı.galaxy s3 tarzına benziyor.20lira.tavsiye ederim
s3 ten cidden ozeniyordum bu kılıçtan.kargoyu bekliyorum şimdi 
arkadaşlar l620 nasıl sıfırlayabilirim yazılımsal Bi hata olduğunu düşünüyorum acill yardım lutfen
ayarlara gir hakkinda> telefonunuzu sifirlayin. burdan yapabilirsin
lumia 820'de bazen mobil bağlantıyı açmama rağmen bağlantı sağlanmıyor. ayarlarda mobil bağlantıyı açıyorum ancak bağlantı gelmiyor. telefonu kapatıp açınca bağlantı geliyor. böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç?