İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Güncellemerle birlikte uygulamalar hafıza kartına yüklenebilecek dimi ?
Mesela ona göre 32 gblık hafıza kartı alacağım :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar Lumia 920 T diye bişey yoldaymış filan diye duydum. Bilgisi olan var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar Lumia 920 T diye bişey yoldaymış filan diye duydum. Bilgisi olan var mı?

Lumia 920T, bizim Lumia 920'nin Çin'e özel çıkan versiyonu.
O yol bizim burdan geçmiyor anlayacağın.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Lumia 920T, bizim Lumia 920'nin Çin'e özel çıkan versiyonu.
O yol bizim burdan geçmiyor anlayacağın.
Mesela ona göre 32 gblık hafıza kartı alacağım..

serinaga

serinaga

Üye
Mail üzerinden video indiriyorum ama telefonda bulamıyorum arkdaş bende mi sıkıntı anlamadım bir bilen el atsın şu işe daraldım valla :s whatsapp üzerinden yolluyorum otomatik kaydeder ama kaydedilen klasöründe de yok videolar :s muzık ve videolar uygulamasına giriyorum burası boş diyor !!

Fotoğraflar / Albümler / Kaydedilen Resimler içerisine atıyor Whatsapp ile gönderilen resimleri ...

- - - Eklendi - - -

Mesela ona göre 32 gblık hafıza kartı alacağım..

Bekliyoruz ...

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaslar ben lumia 820 sahibiyim ve kameradan nedense hic verim alamiyorum. cektigim videolari izlerken surekli bi takilma donuk donuk oynatma yapiyo bunun sonucunda da kareleri atlayarak gosteriyo. video olmadik yerde hizlanip donabiliyo. bu sorunu yasayan baska kimse var mi cunku bu durumu sistemin yeni olmasina baglayasim geliyo. bi cozum yolu bilen varsa ve yardim ederse cok minnettar kalirim ;,-(

Hafıza kartı takılı mı? Ve kayıt yeri hafıza kartı mı? Eğer kendi hafızasında böyle bir sorun yaşıyorsan teli resetlemelisin ...

sercanaktas

Üye
merhaba arkadaşlar,
uzun bir aradan sonra yine bir uğrayayım dedim :)
Vodafone kampanya kapsamında Lumia 820 almak istiyorum. Ancak bazı sitelerde Flash Player desteği olmadığı için video izleme olanağı yok diyorlar ancak sizlerin paylaşımında youtube gibi sitelerin aplikasyonları mevcut ve dolayısıyla video izleme olanağı olsa gerek.
Ben windows8 kullanıcısıyım (pc'de) ve Android telefon kullanıyorum. Benim için akıllı telefonda 3 önemli özellik var
1) şarz (ne de olsa hepsi günde 2kez dolduruluyor)
2) exchange mail olayı (artık hepsinde var)
3) finans ve muhasebe konusundaki aplikasyonları rahat kullanmak.
Bir çok e-devlet projeleri ve finans programları, Ios ve Android aplikasyonu içeriyor.
Bu kapsamda sormak istediğim en önemli nokta, Lumia 820 alsam PC'deki mağaza'daki finans aplikasyonlarını da cep telefonunda kullanabiliyor muyum?
Ios karşıtı birisiyim ve göz göre göre almak istemiyorum kendisini ...
Fikirlerinizi paylaşabilir misiniz Nokia'nın Windows Marketi konusunda?

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben bu ayarlardan hiçbişey anlamadım.
şebeke seçimi otomatik olunca 3g ile internete bağlanmıyor,2g ile edgeyle yavaş bağlanıyor.şebeke seçimini vodafone yapınca bağlanmaya başladı ilginç.
birde mms ayarlarını elle yaptım lakin mms alıpp göndereceğim zaman etkin bağlantıyı devamlı onumu seçeceğim.çünkü onu seçtiğim zaman diğer vodafone internet ve vodafone Live seçeneğini devre dışı bırakıyor.internet yada mms kullanacağım zaman hep bu ayalaramı girip etkinleştireceğim.saçmalık ötesi Bi durum olmuş.siz nasıl kullanıyorsunuz.

- - - Eklendi - - -

Artık mobil internete hiç girmiyor.
bir sorun daha var,parlaklığı otomatilte kullandığım zaman loş ışıkta aydınlanacağına çok karartıyor.düşükte kullanıldığındada sensörler devreye girmediği için şarjı olumsuz etkiliyor.

ben burda eksikleri sorunları belirtiyorum.burayla beraber nokiayada geri bildirim atıyorum.aynı duyarlılığı sizlerdende bekliyorum.bu sorunlara çözüm bulunmazsa bu telefon cidden kullanılacak gibi değil.yavaş yavaş hüsran olmaya başlıyorum yılların nokiacısı ve symbian moderatörü olarak

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Whatsapptan alınan dosyaları oraya attığını biliyorum zaten garip olanda o mp4 formatında ki videoyu orada gösteriyor onu bluetoothla aldım. Ancak mov formatında whatsapp tan aldığım videoyu oynatıyor sadece fotoğraflarda ki kaydedilen klasöründe göstermiyor.

YkPkY

YkPkY

Üye

alfabetik sıralama harfleri çıktı durduk yere.daha önce yoktu.menü iyice uzadı.kapatılacak herhangi bir ayarda yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

alfabetik sıralama harfleri çıktı durduk yere.daha önce yoktu.menü iyice uzadı.kapatılacak herhangi bir ayarda yok

O harfler uygulama sayısı belli bir rakamı geçince çıkıyor
Sana kolaylık sağlamak için.
Ne diye rahatsız oluyorsun anlamadım :bilmm
Harflere basarak dilediğin uygulamaya rahatça geçebiliyorsun.
Aşağı kaydırmakla uğraşmıyorsun.
Keşke Xbox-oyunlar bölümüne de eklense o harf özelliği.
Onlarca oyun var, istediğime ulaşmak için kaydırıp duruyorum, harf olsa direk geçeceğim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

listedeki uygulama sayisi belli sinira ulaştiginda kolaylik olmasi icin eklenen bir ozellik. O harflerden birisine dokun karşina alfabe acilacak. Acmak istedigin uygulamanin baş harfine tikla kaydimadan direk uygulamaya gider.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

yhedex

Üye
lumia 920 de rehberi nasıl yedekleyebilrim ?=

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lumia 920 de rehberi nasıl yedekleyebilrim ?=

Ayarlarda yedekleme diye bir yer var.
Orada işaretliyse otomatik olarak hotmail hesabına yedekleniyor zaten kişilerin.
Ayrıca bir yedekleme işlemi yapmana gerek yok.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
s.a arkadaslar bu görüntülü konusma VİBER ile bilgisi olan var mı

yhedex

Üye
peki sonra o yedekli dosyaları nasıl tekrar telefona yükleyebiliyoruz ?

power_24

Üye
Arkadaşlar Facebook kullanımıylan ilgili çok güzel bir yol buldum ve sizlerlen paylaşmak istedim.mağazadan webapps yi yükleyin ardından webapps den de Google linkini telefonun başlangıç ekranına getirin sonra başlangıç ekranda kısa yollu Google ı çalıştırın ardından facebok diye arama yaptırın ve Facebook u açtığınız zaman tıpkı iphone daki Facebook uygulaması gibi kullanışlı bir facebok arayuzu karşınıza gelecek..telefondan yazıyorum umarım faydalı olmuşumdur.

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaşlar Facebook kullanımıylan ilgili çok güzel bir yol buldum ve sizlerlen paylaşmak istedim.mağazadan webapps yi yükleyin ardından webapps den de Google linkini telefonun başlangıç ekranına getirin sonra başlangıç ekranda kısa yollu Google ı çalıştırın ardından facebok diye arama yaptırın ve Facebook u açtığınız zaman tıpkı iphone daki Facebook uygulaması gibi kullanışlı bir facebok arayuzu karşınıza gelecek..telefondan yazıyorum umarım faydalı olmuşumdur.

m.facebook.com u sık kullanılanlara ekle ve ie yi mobil sürümde kullan ;)

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

The Facebook : Mağazadaki en iyi facebook uygulamalarından biri. Ücretsiz ve reklamsız.

Üst Alt