Tacettinn
Üye
2.46 GB den 879 MB ye indirdi. Güzel sonuç .. Telefonda herhangi bir probleme rastlamadımBende 500 indirdi ama 2 2.5 gb indiren var

2.46 GB den 879 MB ye indirdi. Güzel sonuç .. Telefonda herhangi bir probleme rastlamadımBende 500 indirdi ama 2 2.5 gb indiren var

Arkadaşlar Lumia 920 T diye bişey yoldaymış filan diye duydum. Bilgisi olan var mı?
Güncellemerle birlikte uygulamalar hafıza kartına yüklenebilecek dimi ?
Lumia 920T, bizim Lumia 920'nin Çin'e özel çıkan versiyonu.
O yol bizim burdan geçmiyor anlayacağın.
Mail üzerinden video indiriyorum ama telefonda bulamıyorum arkdaş bende mi sıkıntı anlamadım bir bilen el atsın şu işe daraldım vallawhatsapp üzerinden yolluyorum otomatik kaydeder ama kaydedilen klasöründe de yok videolar
muzık ve videolar uygulamasına giriyorum burası boş diyor !!
Güncellemerle birlikte uygulamalar hafıza kartına yüklenebilecek dimi ?
Mesela ona göre 32 gblık hafıza kartı alacağım..
merhaba arkadaslar ben lumia 820 sahibiyim ve kameradan nedense hic verim alamiyorum. cektigim videolari izlerken surekli bi takilma donuk donuk oynatma yapiyo bunun sonucunda da kareleri atlayarak gosteriyo. video olmadik yerde hizlanip donabiliyo. bu sorunu yasayan baska kimse var mi cunku bu durumu sistemin yeni olmasina baglayasim geliyo. bi cozum yolu bilen varsa ve yardim ederse cok minnettar kalirim ;,-(

alfabetik sıralama harfleri çıktı durduk yere.daha önce yoktu.menü iyice uzadı.kapatılacak herhangi bir ayarda yok

alfabetik sıralama harfleri çıktı durduk yere.daha önce yoktu.menü iyice uzadı.kapatılacak herhangi bir ayarda yok
lumia 920 de rehberi nasıl yedekleyebilrim ?=
peki sonra o yedekli dosyaları nasıl tekrar telefona yükleyebiliyoruz ?
Arkadaşlar Facebook kullanımıylan ilgili çok güzel bir yol buldum ve sizlerlen paylaşmak istedim.mağazadan webapps yi yükleyin ardından webapps den de Google linkini telefonun başlangıç ekranına getirin sonra başlangıç ekranda kısa yollu Google ı çalıştırın ardından facebok diye arama yaptırın ve Facebook u açtığınız zaman tıpkı iphone daki Facebook uygulaması gibi kullanışlı bir facebok arayuzu karşınıza gelecek..telefondan yazıyorum umarım faydalı olmuşumdur.
Arkadaşlar Facebook kullanımıylan ilgili çok güzel bir yol buldum ve sizlerlen paylaşmak istedim.mağazadan webapps yi yükleyin ardından webapps den de Google linkini telefonun başlangıç ekranına getirin sonra başlangıç ekranda kısa yollu Google ı çalıştırın ardından facebok diye arama yaptırın ve Facebook u açtığınız zaman tıpkı iphone daki Facebook uygulaması gibi kullanışlı bir facebok arayuzu karşınıza gelecek..telefondan yazıyorum umarım faydalı olmuşumdur.