Acil Cep Telefonu Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Conquer360

Üye
    Konu Sahibi
Acil Cep Telefonu Tavsiyesi
Arkadaşlar yurt dışından telefon alacağım fiyatı hiç önemli değil android olacak iphone istemiyorum zaten yanında ipod alacağım

aradığım kriterler:

-S3,ONE X,Nexus 4 alabilirim ama onlar gerçekten çok büyük tel elle kullanmak için ideal değil ben tek elle kullanılabilecek maximum 4.3 inç ekranlı bir telefon istiyorum

-Güncelleme alacak
-Tanınmamış veya dandik marka olmayacak
-Her uygulamayı ve oyunu kasmadan açacak
-Tasarımı hoş olacak ve cebe sığacak
-Beni uzun süre idare edecek
-Sağlam olacak

Acil tavsiyelerinizi bekliyorum..

tapatalk

tapatalk

Üye
N4 e alisirsin zamanla

Buğra

Buğra

Admin
galaxy s2 sizi 3-4 yıl idare edecektir

Conquer360

Üye
    Konu Sahibi
n4 çok büyük ve tasarımı hoşuma gitmiyor s2de aynen öyle aklımda s3 mini,htc one s ve htc one sv var sizce hangisi daha iyi ? tasarım olarak one sv daha iyi gibi ?

konun

Üye
Arkadaşlar yurt dışından telefon alacağım fiyatı hiç önemli değil android olacak iphone istemiyorum zaten yanında ipod alacağım

aradığım kriterler:

-S3,ONE X,Nexus 4 alabilirim ama onlar gerçekten çok büyük tel elle kullanmak için ideal değil ben tek elle kullanılabilecek maximum 4.3 inç ekranlı bir telefon istiyorum

-Güncelleme alacak
-Tanınmamış veya dandik marka olmayacak
-Her uygulamayı ve oyunu kasmadan açacak
-Tasarımı hoş olacak ve cebe sığacak
-Beni uzun süre idare edecek
-Sağlam olacak

Acil tavsiyelerinizi bekliyorum..

kardeş merhaba öncelikle nexus 4 gerçekten mükemmel telefon bizzat incelemiş birisi olarak elime alıp ipnohe 5 ve s3 e kafa tutacak kadar var vede seni götürür ben lg optimus p 725 3dmax kullanıyorum sana göre yorumlayayım şimdi demişsin

güncelleme alacak bu telefonda 2.3.6 girgerbread var ics bekleniyor çıkcak deniyor ama bakalım telefon üretlileli 1 yıl oldu ama bu haliylede güzel

tanınmamış dandik demişsin lg biliniyor

her oyun ve uygulama demişsin şu ana kadar ne attıysam tek kasma olmadan açtı asphalt 6 pes 2012 vs. oyunoyrum sorunsuz zaten 1gb ddr 2 ram 1.2 ghz dual core çift çekirdek işlemci var

tasarımı hoş cebe sığacak demişsin valla kılıf aldığım halde cebe koyabiliyorum ve tek elle işlemlerimi halledebiliyorum kılıftan çıkarınca yav benim tel bu kadar incemimiymiş diye şaşırıyorum:D

beni uzun süre idare edecek demişsin bu tamemen senin kullanışına bağlı

sağlam olcak demişsin kullandığım teli düşürmedim ama çizilmeye karşı çam ve mağzeme kullanılmış üzerinde

vede sana şöyle bi tavsiyede bulunayım madem yurtdışından alıcaksın geniş çaplı bi mağzaya git incele telefonları kafana yatsın öle al..

ZaZuM

ZaZuM

Üye
s2 güzel bi cihaz ama gelişen teknoloji karşısında eskiyor bence s4 bekle para sıkıntısı yoksa

silivriserdar

silivriserdar

Üye
sony z al işini görür.

Conquer360

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar onların ekranı çok büyük

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Xperia v ye bak istersen

MrExpert

MrExpert

Üye
zamamla alisirsin merak etme.

fk555897

fk555897

Üye
Önerebileceğimiz tek telefon bence Sony Xperia Z ama o da büyük. İyi bir telefon istiyorsan ya büyük alacaksın ya da iPhone 5 alman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt