Huawei Nexus akıllı telefon benchmark sonuçlarında göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Nexus akıllı telefon benchmark sonuçlarında göründü
Bu ay sonuna doğru tanıtılması bekleniyor :eller:

Google’ın yeni büyük ekranlı Nexus modeli Çinli Huawei tarafından üretilebilir.

Eylül ayında Sony ve Apple gibi bir çok firma yeni akıllı telefon modellerinin duyurularını gerçekleştirirken, bu ay bitmeden yeni cihaz gün yüzüne çıkartacak firmalardan bir tanesi de iddialara göre Google olacak. Firma Nexus çatısı altında akıllı telefon ve tablet modelleri sunarken, son olarak geçtiğimiz sene Nexus 6 ve Nexus 9 modellerini satışa sunmuştu.

http://www.maxicep.com/resim/huawei-nexus-geekbench.jpg

Her sene yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştiren Google, iddialara göre bu sene iki farklı Nexus modeli ile karşımıza gelecek. Bu modellerden bir tanesi LG tarafından diğeri ise Huawei tarafından üretilecek.

Her iki modele dair bir çok haber gelirken, daha önce Nexus 4 ve Nexus 5 modellerinin de üretimini gerçekleştiren LG’nin sunacağı yeni modeli Nexus 5X adı ile geleceği kaydedilmişti. Huawei’nin üreteceği modelin hangi isimle sunulacağı tam olarak bilinmezken, cihaz şimdi de Geekbench veri tabanında ortaya çıktı.

Geekbench üzerinden gelen bilgiye göre yeni akıllı telefon 3GB sistem belleği ile geliyor. Ayrıca yonga seti olarak ise Qualcomm’un sekiz çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 430 grafik işlemci içeren Snapdragon 810’den güç alacağını söyleyebiliriz.

29 Eylül tarihinde resmi olarak duyurulacağı kaydedilen yeni modellerden LG Nexus 5x, 5.2″ ve Huawei Nexus da 5.7″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulabilir. Cihazların ayrıca USB Type-C bağlantısı ve parmak izi tarayıcısı da sunacağı belirtiliyor…

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...n-benchmark-sonuclarinda-gorundu-h205964.html

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
snapdragon 810 MSM8994 v2.1ise iyidir hani 810 ısınıyor diyorlar ya 800 veya 801 işlemcilere göre cok cok iyi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
810 ısınıyorsa kötüdür ısınmıyorsa zaten 810 değildir.
800 efsanedir diğerleri gazoz.

Invoke

Invoke

Üye
810 v2.1 olayı tamamen aldatmaca. Aynı işlemci. Burada konusu açmış mıydım tam emin değilim ama bir ara uzun bir şey yazmayı düşünmüştüm. İsterse v10 olsun yine aynı S810 ve ısınıyor. 1+2'nin ısındığını da herkes söylüyor. S808 bile S810'dan çok farklı değil aynı şekilde LG'nin yaptığı da bir nevi aldatmaca oldu. S800 veya 801 zaten aynılar, cidden efsanedir. S810'u en iyi kullanan sanırım Z5 oldu, tabi onun da varsa foyası yakında ortaya çıkar ama 10dk geçkin 4K video çekiyor youtube'da ve devam ediyor. Z5'te Sony bakır boru olayı iyice geliştirmiş, termal macunla da desteklemiş. Her halukarda S810'un fiyasko olduğu açık.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Haklı olabilir siniz fakat cidden ısınmıyor, ısınmıyor derken abartı degil
yakında plus 2 yi parcalara ayıracagım resim cekip birkac test uygulayacagım
kasada ve işlemcide neler kullanılmış hep beraber konuşuruz tekrar ;)
hatta z5 alan olursa onunda eşleştirmede yapabiliriz
mademki bizler buradayız acalım konuyu sohbet mayetinde enine boyuna deneyip test ederiz.

ben başkasını yaptigı testlere nedense inanamıyorum illa kendim test edip deneyecegim, malum ne şartta veya nasıl test ediliyor aşikar.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
snap 800 ve 801 efsane zaten en çok geliştirici desteği olan vs vs işlemci

umarım kısmet snap620 ve snap820 için olur

Üst Alt