x-plore hex ekleme yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

tomm

tomm

Üye

olabilir :ehe

- - - Eklendi - - -

o hatayi kelimeleri olduğu gibi eklediğnden alıyorsun java oyunların hex kodları farklı :ehe

I dil dosyasının içindeki türkçe olarak direk yazdım ama pack eklentisinde yükleniyor yazınca sorun oldu bu arada sen bilomusun java hex kodlarını

ali_gfb_1907

I dil dosyasının içindeki türkçe olarak direk yazdım ama pack eklentisinde yükleniyor yazınca sorun oldu bu arada sen bilomusun java hex kodlarını

Bilse kendi yapar zaten :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
turkceyi eklemiyecen oradaki ıngilizce dil dosyasının içindeki kelimeleri tek tek türkçeye cevirecen ayrıca kelimeleri olduğu gibi yazmayacan örneğin yes ise evt bu şekilde yapmalısn aksi taktirde oyun çalışmaz :d:

- - - Eklendi - - -

Bilse kendi yapar zaten :ehe

demi :ehe

tomm

tomm

Üye

turkceyi eklemiyecen oradaki ıngilizce dil dosyasının içindeki kelimeleri tek tek türkçeye cevirecen ayrıca kelimeleri olduğu gibi yazmayacan örneğin yes ise evt bu şekilde yapmalısn aksi taktirde oyun çalışmaz :d:

evet yazıp başına 04 yazdım onda hiç bisorun olmadı sadece loading... yüklüyor yazdığımda işlenmeyen istisna hatası verio istersen bi dene ondan sonra yorum yap :ehe

ali_gfb_1907

:ehe bunun başka çözümü yok mu yani fransızca ispanyolca eklemiş oyunu yapan kişi türkçe eklenince sorun çıkartması biraz garip bi durum

Harf elsilterek yap ozaman sorun olmaz :oke:

- - - Eklendi - - -

evet yazıp başına 04 yazdım onda hiç bisorun olmadı sadece loading... yüklüyor yazdığımda işlenmeyen istisna hatası verio istersen bi dene ondan sonra yorum yap :ehe

Yukluyor yaz türkçe karakter kullanma :ehe

ali_gfb_1907

- - - Eklendi - - -

demi :ehe

:ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
04 ün hiç bi anlamı yok hex te her harfin bi sayısı vardır örneğin atıyorum 50 sayısı d harfi demek gibi :)

tomm

tomm

Üye

04 yazınca nokta çıkıyo

- - - Eklendi - - -

Pazartesi gün denicem :D

zaten nokta olarak görünür ama oraya 4 harflik bi kelime yazarsan tam görünür ama 5 harflik kelimeye 04 yazarsan sadece 4 kelimesi görünür ben bunu denedim bu oyunda şu yüklüyor konusunda sorun olmasaydı türkçeleştirip bu sayfada paylaşırdım belkide

ali_gfb_1907

onun alfabesi yoktur yav

tomm

tomm

Üye
zaten nokta olarak görünür ama oraya 4 harflik bi kelime yazarsan tam görünür ama 5 harflik kelimeye 04 yazarsan sadece 4 kelimesi görünür ben bunu denedim bu oyunda şu yüklüyor konusunda sorun olmasaydı türkçeleştirip bu sayfada paylaşırdım belkide

Nie işini pazartesiye bırakiosun ki hemen yarın yada bugün dene işte

ali_gfb_1907

Türkçe karakter kullanma

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
noktanın yerine harf gelmiyor noktanın yanına harf geliyor ya noktayı silip harf yazıcn yada nokta kalacak :)

Üst Alt