Uygulama TouchWiz 5 Nature Arayüzünde Yatay Ekran Mümkün Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
TouchWiz 5 Nature Arayüzünde Yatay Ekran Mümkün Mü ?
hani Symbian cihazlarda olan 5800'dan tutun 808 purewiew'ine kadar bütün hepsinde olan basit bir özellik,telefonu yan yatırınca menüde yan yatacak

bu sadece şuanda galeride falan oluyor ama arayüzde olmuyor,arayüzde olması için birkaç program buldum ama onlarda stabil değil

bir tanesi vardı paralıydı ama o iyidi cracklisi yok...

hasanistan

hasanistan

Üye
valla bence yana yatırmak mümkün değil başka özelliklere odaklansana multi-window özelliği güzel sırf multi-window özelliği için s3 alanlar var,
ya geliştiricilere(xda) mesaj yolla yan yatırın touchwiz i de :D
yada kendine güzel launcher lar bul.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
valla bence yana yatırmak mümkün değil başka özelliklere odaklansana multi-window özelliği güzel sırf multi-window özelliği için s3 alanlar var,
ya geliştiricilere(xda) mesaj yolla yan yatırın touchwiz i de :D
yada kendine güzel launcher lar bul.

4 4'lük telefon ama yan yatırma yok :hmmm

gerçi çoğu android cihazda yok :evet: CyanogenMod'u yüklediğimde olmuştu ama CyanogenMod arayüzünüde pek sevmedim :evet:

Türe

Türe

Üye

:good:

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar bu üst bara s3 de ki gibi wifi blootut gibi üst bara yerleştirme programı var mi ? Htc de yok program olarak ekleme şansım var mi ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu üst bara s3 de ki gibi wifi blootut gibi üst bara yerleştirme programı var mi ? Htc de yok program olarak ekleme şansım var mi ?

Notification toggle var markette bakabilirsin

e-erdal

Üye
hani Symbian cihazlarda olan 5800'dan tutun 808 purewiew'ine kadar bütün hepsinde olan basit bir özellik,telefonu yan yatırınca menüde yan yatacak

bu sadece şuanda galeride falan oluyor ama arayüzde olmuyor,arayüzde olması için birkaç program buldum ama onlarda stabil değil

bir tanesi vardı paralıydı ama o iyidi cracklisi yok...

ardaşım markete gir. APEX LAUNCHER yaz ve onu indir. işini görecektir.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye
multiwindow oluyor da roma bağlı ben çoğu mod İngiltere romuna çıkıyor diye deodex İngiltere romu kurdum bi iki yerde ufak kasma var onun harici modlarla istediğim gibi kullanıyorum. Türkiye romunda çalışmayabilir. Ayrıca yatay ekranı da yukarıda verdim.

- - - Eklendi - - -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060050

IVI-Elia

Üye
ben eski Symbian kullanıcısıyım onda aklına gelecek her yer ana ekran menü vs hepsi yan dönüyordu.Şimdi Wp da donmuyor ama o kadar takılacak bir şey değil bence çünkü ana menüyü yatay kullanmak zordur çünkü büyük telefon dik kullanmak kolaydır Ama sen geri bildirim yap

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ben eski Symbian kullanıcısıyım onda aklına gelecek her yer ana ekran menü vs hepsi yan dönüyordu.Şimdi Wp da donmuyor ama o kadar takılacak bir şey değil bence çünkü ana menüyü yatay kullanmak zordur çünkü büyük telefon dik kullanmak kolaydır Ama sen geri bildirim yap

sana öyle geliyor,iki elle kullanınca bence yatay gibisi yok :evet:

emreli01

emreli01

Üye

katılıyorum eski bi symbian kullanıcısı olarak yatay vardı fakat yatada tlf kullanan görmedim o yüzden ugraşmaya degmez ama zevk meselesi :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye

stock rom'a olmuyor mu ? :)

- - - Eklendi - - -

launcher'ı değiştirmek istemiyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar şu multiwindow menüsüne başka uygulamaları ekleyemiyor muyuz ? mesela müzik çalar yok :evet:

Multiwindow control diye arat bulrsun. Once dosyayi flaslayip sonra uygulamasini yuklersen hepsini ekleyebilirsin

Türe

Türe

Üye
Maalesef

emreli01

emreli01

Üye
Talip avcı senn tel rootlu değil mi ? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt