Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer baska mail adresiniz yoksa, almanız gerekiyorsa bana imei numaranızı pm den gönderin, size sitesinden cer dosyası yapıp göndereyim, gerisi zaten pc deki programa kalıyor, cer dosyası ile sis dosyasını birlestiriyosunuz
vefa3838
Üye
çok sağal inşaallah yapabiliriz
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Symbian signed sitesinde, sol menüdeki yapı değişti, ekran görüntülerini yeni yapıya göre güncelledim arkadaslar.
Sn.Negative, dediklerinizi adim adim ve harfiyen yerine getirerek sertifikami alip , programlarimi "signed" yaptim.
Verdiginiz emegin bir karsiligi olamaz ama en azindan sonsuz tesekkurlerimi kabul edin.
Saygilar
tonyukuk1
Üye
negative kardeşim ne oldu bizim sertifika olayı abicim ya cevap gelmedi.
osezer10
Üye
Teşekkürler beyler gönderdim şimdi cevap gelmesini bekliyorum negative den.
teknikerdinc
Üye
teşekkürler üstad ama ben mail bulamadım dolayısı ile kayıt işlemi yapamadım
pm atıyorum
saygılar
james54
Üye
cok guzel olmus anlamak cok kolay ama pm sana gonderemıyorum
--------------- Ekleme ---------------
lütfen yardım anladım ama ne sana ımeı mı yollıyabılıyorum ne de kendım cer dosyasını ındırebılıyorum
--------------- Ekleme ---------------
ben ne e-kolayla nede aol ile kayıt olamadım symbiansigned e senden istiyorum dosyayı ya gormedın ya bakmıyosun sende yollamadın bı yardım beeeeee.bıktım bu n73ten bıktım..............