O vakit şöyle söyleyeyim; Sıfırlama yaptığında o klasör boşalır, amma ve lakin aldığın yedeği tekrar yüklemen sonucu değiştirmeyecektir. Bu durumda sadece hesabını tanımlayıp kişilerini microsoft hesabından eşitlemen yeterli.Sıfırlamamın tek sebebi Diğer klasöründeki artış. Şu an 2.44 gb olmuş
telefona sonradan dahil edilen kişilerde mic.hesabına otomatik eşitlendiği için onlarda yer alır.Cevap için teşekkür ederim . Ayrıca sadece windows hesabımda olan kişiler tekrar yürklenir değil mi ? Yani telefona sonradan kaydettiğim kişiler dahil edilmez ?
O zaman ben şimdi kişilerden eşitlemeyi yapıp telefonu sıfırlayayım. Yedeği geri yüklemeyeceğim.O vakit şöyle söyleyeyim; Sıfırlama yaptığında o klasör boşalır, amma ve lakin aldığın yedeği tekrar yüklemen sonucu değiştirmeyecektir. Bu durumda sadece hesabını tanımlayıp kişilerini microsoft hesabından eşitlemen yeterli.
telefona sonradan dahil edilen kişilerde mic.hesabına otomatik eşitlendiği için onlarda yer alır.
Rica ederim şöyle yapabilirsin, kişileri eşitleme yaptıktan sonra telefonu sıfırla ve yüklenmesini istemediğin kişileri de web üzerinden giriş yaparak sil.O zaman ben şimdi kişilerden eşitlemeyi yapıp telefonu sıfırlayayım. Yedeği geri yüklemeyeceğim.
İlginiz için çok teşekkür ederim...
Fotoğraflar --> Albümler --> Kaydedilen Resimler..beyler az önce eski telefonumdan lumia 620 telefonuma bluetooth üzerinden resim ve videolarımı yolladım.her defasında sordu kabul et dedim en son tüm resimleri attığımda lumia 620 de resimleri bulamadım bi türlü.nerede olduğunu bilen var mı??
Benim bildiğime göre duraklatma yok cok deneedim ama bulamadım..ya arkadaşlar video kaydı yaparken duraklatma yok mu :S yada ben mi bulamadm
Fotoğraflar --> Albümler --> Kaydedilen Resimler..
Burada bulabilirsin..Bu arada Hayırlı Olsun
- - - Eklendi - - -
yok tüm albümlere baktım zaten ama yok.fakat her seferinde indirdiğinin farkındayım.çünkü kabul et diyorum yüklüyor
ben c6-01 den çektiğim eski fotoğrafları yeni aldığım lumia 620 ye bluetooth ile attım fakat hiç bir yerde bulamadım attığım resimleriBen çoğu zamanla fotoğraflarımı bir önceki skydrive dan alıyorum.
Ama senin için denedim ve E5 den Fotoğraf atınca Albümlerden Kaydedilen resimlere geldi..
İyi bak derim bende sorun olmadı![]()
ben c6-01 den çektiğim eski fotoğrafları yeni aldığım lumia 620 ye bluetooth ile attım fakat hiç bir yerde bulamadım attığım resimleri
marketten uygulama alırken banka kartı(hesap kartı) kullanamıyormuyuz?
Aynısını söyledim ama arkadaş yapamamış
Fotoğraflar> Albümler > Kaydedilen Resimler

beyler yapmayın.ilk baktığım yer orası tabi ki,aksi düşünülemez bile.denedim tekrar attım başka cihazdan bluetooth la fakat yine yok yine yok.videolar da yok resimlerde yokAynısını söyledim ama arkadaş yapamamış![]()
Mesela ben almaya gittiğimde sanki bende varmıs gibi kullanıyordum.Almadan önce telefonla alakalı bir sürü video izledim özellik arastırdım haber okudum ama bilgi açısından eksiğim olsada aradığım herşeyi ilk günden beri buluyorum.Dün ben de katıldım aranıza beyaz lumiayla, ama birtürlü alışamadım sistemine biraz canım sıkıldı...