İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Cevap için teşekkür ederim . Ayrıca sadece windows hesabımda olan kişiler tekrar yürklenir değil mi ? Yani telefona sonradan kaydettiğim kişiler dahil edilmez ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:D Sıfırlamamın tek sebebi Diğer klasöründeki artış. Şu an 2.44 gb olmuş
O vakit şöyle söyleyeyim; Sıfırlama yaptığında o klasör boşalır, amma ve lakin aldığın yedeği tekrar yüklemen sonucu değiştirmeyecektir. Bu durumda sadece hesabını tanımlayıp kişilerini microsoft hesabından eşitlemen yeterli.

Cevap için teşekkür ederim . Ayrıca sadece windows hesabımda olan kişiler tekrar yürklenir değil mi ? Yani telefona sonradan kaydettiğim kişiler dahil edilmez ?
telefona sonradan dahil edilen kişilerde mic.hesabına otomatik eşitlendiği için onlarda yer alır.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
O vakit şöyle söyleyeyim; Sıfırlama yaptığında o klasör boşalır, amma ve lakin aldığın yedeği tekrar yüklemen sonucu değiştirmeyecektir. Bu durumda sadece hesabını tanımlayıp kişilerini microsoft hesabından eşitlemen yeterli.

telefona sonradan dahil edilen kişilerde mic.hesabına otomatik eşitlendiği için onlarda yer alır.
O zaman ben şimdi kişilerden eşitlemeyi yapıp telefonu sıfırlayayım. Yedeği geri yüklemeyeceğim.
İlginiz için çok teşekkür ederim...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O zaman ben şimdi kişilerden eşitlemeyi yapıp telefonu sıfırlayayım. Yedeği geri yüklemeyeceğim.
İlginiz için çok teşekkür ederim...
Rica ederim şöyle yapabilirsin, kişileri eşitleme yaptıktan sonra telefonu sıfırla ve yüklenmesini istemediğin kişileri de web üzerinden giriş yaparak sil.

keremunye

keremunye

Üye
beyler az önce eski telefonumdan lumia 620 telefonuma bluetooth üzerinden resim ve videolarımı yolladım.her defasında sordu kabul et dedim en son tüm resimleri attığımda lumia 620 de resimleri bulamadım bi türlü.nerede olduğunu bilen var mı??

varolayberk

Üye
ya arkadaşlar video kaydı yaparken duraklatma yok mu :S yada ben mi bulamadm

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
beyler az önce eski telefonumdan lumia 620 telefonuma bluetooth üzerinden resim ve videolarımı yolladım.her defasında sordu kabul et dedim en son tüm resimleri attığımda lumia 620 de resimleri bulamadım bi türlü.nerede olduğunu bilen var mı??
Fotoğraflar --> Albümler --> Kaydedilen Resimler..
Burada bulabilirsin..Bu arada Hayırlı Olsun

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar video kaydı yaparken duraklatma yok mu :S yada ben mi bulamadm
Benim bildiğime göre duraklatma yok cok deneedim ama bulamadım..

keremunye

keremunye

Üye
Fotoğraflar --> Albümler --> Kaydedilen Resimler..
Burada bulabilirsin..Bu arada Hayırlı Olsun

- - - Eklendi - - -
yok tüm albümlere baktım zaten ama yok.fakat her seferinde indirdiğinin farkındayım.çünkü kabul et diyorum yüklüyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ben çoğu zamanla fotoğraflarımı bir önceki skydrive dan alıyorum.
Ama senin için denedim ve E5 den Fotoğraf atınca Albümlerden Kaydedilen resimlere geldi..
İyi bak derim bende sorun olmadı :)

yhedex

Üye
Arkadaşlar bu windows mağzadan ücretli uygulama satın aldığımızda kredikartı ile ücret yansımıyor hiç nasıl yürüyor bu sistem biraz bilgi verebilirmisiniz acaba ?

keremunye

keremunye

Üye
Ben çoğu zamanla fotoğraflarımı bir önceki skydrive dan alıyorum.
Ama senin için denedim ve E5 den Fotoğraf atınca Albümlerden Kaydedilen resimlere geldi..
İyi bak derim bende sorun olmadı :)
ben c6-01 den çektiğim eski fotoğrafları yeni aldığım lumia 620 ye bluetooth ile attım fakat hiç bir yerde bulamadım attığım resimleri

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
marketten uygulama alırken banka kartı(hesap kartı) kullanamıyormuyuz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ben c6-01 den çektiğim eski fotoğrafları yeni aldığım lumia 620 ye bluetooth ile attım fakat hiç bir yerde bulamadım attığım resimleri

Fotoğraflar> Albümler > Kaydedilen Resimler

bj_kmurat

Üye
arkadaşlar düne kadar sürekli kapanma sorunu yaşadığım için telefonu sıfırladım bugün de görüştüğüm kişiler sesimin gelmediğini söylüyorlar habire. tlfnu kapatıp açtım ama hala aynı. daha önce böyle bir sorun yoktu sıfırlama yaptıktan sonra oldu. ne yapmam lazım lütfen yardım edin

keremunye

keremunye

Üye
Aynısını söyledim ama arkadaş yapamamış :(
beyler yapmayın.ilk baktığım yer orası tabi ki,aksi düşünülemez bile.denedim tekrar attım başka cihazdan bluetooth la fakat yine yok yine yok.videolar da yok resimlerde yok

Dtn

Üye
Dün ben de katıldım aranıza beyaz lumiayla, ama birtürlü alışamadım sistemine biraz canım sıkıldı...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dün ben de katıldım aranıza beyaz lumiayla, ama birtürlü alışamadım sistemine biraz canım sıkıldı...
Mesela ben almaya gittiğimde sanki bende varmıs gibi kullanıyordum.Almadan önce telefonla alakalı bir sürü video izledim özellik arastırdım haber okudum ama bilgi açısından eksiğim olsada aradığım herşeyi ilk günden beri buluyorum.
Arada Telefon İncelemeleri izle yararlı oluyor.

Dtn

Üye
özelliklerini ben de araştırmıştım ama video pek izlemedim, bakalım biraz kurcalayınca alışırım umarım..arama tuşuna ayarlı arama motoru (yandex,bing..) nereden değiştiriliyor mesela?

Üst Alt