..................wp7.5 lumia900'un boot suresi 11saniye idi. Wp7.8 flasladiktan sonra hic bakmadim ama daha uzun gibi. Bu arada wp8 icin boot suresinin onumuzdeki guncellemelerle kisaltilacagini duymuştum biyerde![]()

..................
- - - Eklendi - - -
bu boot süresi dediğiniz açılış süresi demi?
nacizane bişey daha soracağım. 3 tane wp8 le nasıl uğraşıyorsun
biz dahabitanesiyle başa çıkamadık![]()

Zaten otg kullanabilmek için öncelikle dosya yöneticisine ihtiyacımız var.![]()
Siz değerli Nokia kullanıcılarına bir sorum olacak. Htc 8X kullanıcısıyım ve acemiyim
tlf dil bölge ayarlarındaki ülke bölge seçeneğini hangi ülke olarak seçiyorsunuz ve size ne gibi artıları oluyor. Mesela marketteki uygulamalar açısından

Siz değerli Nokia kullanıcılarına bir sorum olacak. Htc 8X kullanıcısıyım ve acemiyim
tlf dil bölge ayarlarındaki ülke bölge seçeneğini hangi ülke olarak seçiyorsunuz ve size ne gibi artıları oluyor. Mesela marketteki uygulamalar açısından
buna ne dersiniz
[video=youtube;dXo7FPHtlwI]http://www.youtube.com/watch?v=dXo7FPHtlwI[/video]
uygulamaya dönüşmesi derken bing mobil sayfa açılıyor ondan bahsediyorsun galiba
bu ne ya teli boyamışlar resmen.çok kötü duruyor.kız yada gay teli olur ancabuna ne dersiniz
Cok buyuk bir artisi yok. Bence en onemli farki arama tuşunun uygulamaya donuşmesi.

mause ve kılavye takmak için dosya yöneticisine ihtiyaç yokki.onuda denedim çalışmadı..OTG'nin kullanılabilmesi için öncelikle dosya yöneticisinin gelmesi gerekiyor, yoksa bir anlamı olmaz Flash bellek takmanın ...
buna ne dersiniz
uygulamaya dönüşmesi derken bing mobil sayfa açılıyor ondan bahsediyorsun galiba
alttaki bardan bahsediyorum. Vision,voice,scout,music gibi
bu ne ya teli boyamışlar resmen.çok kötü duruyor.kız yada gay teli olur anca
çok çabuk boya atar ve elin 5 parmağıda sayılır üstünde.el falı bile bakılır üstünden..
Boya degil krom kaplanmiş![]()
arkadaşlar telimi usb kablosuyla pc den şarj edemiyorum.bilmedigim yada yanlış yaptıgım bişimi var.3-4 ayrı pc de denedim şarj almıo
- - - Eklendi - - -
bu arada kapalı telim.adaptörüde almadım yanıma.....
Anlamadığım telin tümden kapanmamasımı gerekiyor şarj edebilmek için yada tel açıkken pc ile eşleştirmekmi gerekiyo
biraz bekle geç gelir bataryanın gücüarkadaşlar telimi usb kablosuyla pc den şarj edemiyorum.bilmedigim yada yanlış yaptıgım bişimi var.3-4 ayrı pc de denedim şarj almıo
- - - Eklendi - - -
bu arada kapalı telim.adaptörüde almadım yanıma.....
telefon açılırken ekranın altında çok kısa süreli Bi çizgi ışık gibi Bi şerit cikip kayboluyor bu sorunmudurBide tel kapalıyken açılmadan önce siyah ekrandayken ekranın alt kısmında şerit gibi bili çıkıp kaybolup bu sorumludur yani oku piksel felan değildir demi.
- - - Eklendi - - -
Kusura bakmayın anlaşılamamış olabilirim klavyeye alışmak zaman alıcaktelefon açılırken ekranın altında çok kısa süreli Bi çizgi ışık gibi Bi şerit cikip kayboluyor bu sorunmudur