Java Vm Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dawid

dawid

Üye
prime kardesim opera mini rusca cikti turkcesi yokmu ki

dawid

dawid

Üye
ben prime in ekledigini kurdum o ruscaymis sonra linkteki paketi indirdim o ingilzceydi. ilgine tesekkur ederim

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
operamini 7.1 turkceyi calistirdim. soyle bir sorun var arada telefonun klavyesi kendi kendiliginden cikiyor ve genelde emulatorun ram hafizasi yetmiyor, takilip kaliyor. operamini 7.0 ise; sinirda hafif minik laglarla ilerliyor. operamini 6.5, 4.4, 3 gibi surumlerde sorun yok bu surumleri rahat calistiriyor. ayrica 200 kb'in altindaki uygulamalarin cogunu da rahat calistiriyor uzerindekilerde sorun var(oyun denemedim). isteyen olursa detayli SS atabilirim.

pRime.

pRime.

Üye
o donma ramden değil opera mini düzgün çalışmadığından. Ayrıca bu bir emulatör değil. Tekrar hatırlatmak istiyorum.

- - - Eklendi - - -

opera mini 4.4'te klavyeyi nasıl çalıştırdın?

- - - Eklendi - - -

kurdum bunu ama operanın sitesinden inenler çalışmıyor kendi çalıştırdığın jarları yükler misin buraya.

dawid

dawid

Üye
[ENGİN];5843869' Alıntı:

Rica ederiz opera dikey mi yoksa yatay modda mı?
rusca yataydi ingilizcede yataydi senin gibi dikey yaptim ama ters

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
o donma ramden değil opera mini düzgün çalışmadığından. Ayrıca bu bir emulatör değil. Tekrar hatırlatmak istiyorum.

- - - Eklendi - - -

opera mini 4.4'te klavyeyi nasıl çalıştırdın?

- - - Eklendi - - -

kurdum bunu ama operanın sitesinden inenler çalışmıyor kendi çalıştırdığın jarları yükler misin buraya.

emulatör değil diyosan varsın olmasın da bana emulatör gibi geldi. halen de öyle gibi geliyor. mühim değil :)

operamini 4.4'de ister sanal klavyeyi kullaniyorum isterse'de telefonun klavyesini. ama yazılımın klavyesini kullanmak daha mantıklı telefonun klavyesi arada bug'a giriyor. mesela üst satırda bir yazıyı tekrar yazmak istediginde kapatıp açman veya düzenlemek istediğin yere kadar silmek zorunda kalıyorsun.

dosyaları upload yapıyorum. sende bir dene istersen. operamini 7.1 tr ve operamini 4.4 tr olacak dosyada. dediğim gibi 7.1 takılıyor. aklıma 3510i'ye yuklediğim opera3 geldi(telefon halen çalışıyor) hemen hemen aynı sorun oluyor takılıp kalıyor.

- - - Eklendi - - -

cepinfo;

operamini4.4tr;

operamini7.1tr;

en iyi calisan browser, sorunsuz gibi calismakta herhangi bir sorun bulamadim desem yalan olmaz(klavye haric. yukarida belirttigim sorunun aynisi).ucbrowser8.9 son surum;

- - - Eklendi - - -

bunlari cikartin yalniz jar ve jad dosyalari ayni konumda olsun yoksa calistirmiyor. sonra run midlet'e gelip dosyaya tiklayin veya herhangi bir dosya yoneticisi programindan tiklayin calistirin.

- - - Eklendi - - -

SS'ler;

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
teşekkürler dostum yani işin püf noktası jar ve jad dosyalarını bir arada tutmak demek ki.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar püf noktası buysa tahminen hem jad hem jar dosyası olan her şey çalışır.

dostum bir sıkıntı daha var bu phoneme'nin kendi klavyesi berbat telefonun klavyesini çalıştırmayı nasıl başardığını sorabilir miyim?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
fennec'teki gibi ekrana basili tuttugumda cikiyor. durup dururkende ciktigi oluyor nedenini bilmiyorum. dedigim gibi telefonun klavyesini kullanmak cok kullanisli degil.

her uygulama ne yazik ki calismiyor cogu uygulama ram yetersizliginden(telefondan degil, uygulamadan kaynakli) dolayi takiliyor(operamini 7.1 gibi) genelde kucuk boyutlu java uygulamalari/oyunlari sorunsuz calisiyor. (test ediyorum, sorunsuz olanlari paylasacagim) eger uygulamanin onbellek ve cache bellek boyutunu arttirabilmek mumkunse tum java uygulamalari/oyunlari o zaman calisabilir.

- - - Eklendi - - -

pRime.

pRime.

Üye
fennec'teki gibi ekrana basili tuttugumda cikiyor. durup dururkende ciktigi oluyor nedenini bilmiyorum. dedigim gibi telefonun klavyesini kullanmak cok kullanisli degil.

her uygulama ne yazik ki calismiyor cogu uygulama ram yetersizliginden(telefondan degil, uygulamadan kaynakli) dolayi takiliyor(operamini 7.1 gibi) genelde kucuk boyutlu java uygulamalari/oyunlari sorunsuz calisiyor. (test ediyorum, sorunsuz olanlari paylasacagim) eger uygulamanin onbellek ve cache bellek boyutunu arttirabilmek mumkunse tum java uygulamalari/oyunlari o zaman calisabilir.

- - - Eklendi - - -

telefon klavyesi açılmıyor şunu nasıl yaptığını detaylı anlatabilir misin? bu arada anladım demek istediğini masasüstü java'daki gibi heap size'a benzer bir şey var ve artırılması gerekiyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
telefon klavyesi açılmıyor şunu nasıl yaptığını detaylı anlatabilir misin? bu arada anladım demek istediğini masasüstü java'daki gibi heap size'a benzer bir şey var ve artırılması gerekiyor.

aynen o demek istedigim. yukaridaki link'den son surum java'yi kur. once eskisini/sende olanini silersen, uygulama paketini de silip yukaridakini kurarsan daha iyi olur. sonra ayarlardan tum secenekleri kapatirsan(sadece en alttakini de kapasan da olur) swype o sekilde aktif oluyor.

pRime.

pRime.

Üye

aynen o demek istedigim. yukaridaki link'den son surum java'yi kur. once eskisini/sende olanini silersen, uygulama paketini de silip yukaridakini kurarsan daha iyi olur. sonra ayarlardan tum secenekleri kapatirsan(sadece en alttakini de kapasan da olur) swype o sekilde aktif oluyor.

tamam artık çalışıyor teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

jar ve jadları bir arada indirebileceğimiz bir site var mıdır ki acep?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
tamam artık çalışıyor teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

jar ve jadları bir arada indirebileceğimiz bir site var mıdır ki acep?

bende symbian s60v3 5320 telefon var jad dosyalarini calistirip jar'lari da telefonun midlet'inden kopyaliyorum ama daha iyi pratik yontemi olmali :)

pRime.

pRime.

Üye
bak o iyi bi fikirmiş bende de emektar n85 var ondan alayım jadları. bu arada mesajı şu anda opera mini 4.4'ten yazıyorum ve klavyenin neden rastgele açıldığını buldum. tarayıcıyla gezerken herhangi bir yere uzun basınca veya kaydırınca klavye açılıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bak o iyi bi fikirmiş bende de emektar n85 var ondan alayım jadları. bu arada mesajı şu anda opera mini 4.4'ten yazıyorum ve klavyenin neden rastgele açıldığını buldum. tarayıcıyla gezerken herhangi bir yere uzun basınca veya kaydırınca klavye açılıyor.
4.4'ü nerden yükledin Serdar?

pRime.

pRime.

Üye
abi Oğuz paylaştı 3. sayfada.

- - - Eklendi - - -

bu arada operalar bende donmuyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
abi Oğuz paylaştı 3. sayfada.

- - - Eklendi - - -

bu arada operalar bende donmuyor.

bende niye operalar baglantı hatası vermeye başladı anlamadım yahu çalışıyodu oysa ayarlarıyla mı oynadım acep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt