___kaptan___
Üye
Ayın üyesisin. Yeterince açık diğil mi?![]()
+ Eyvallah kardeş 
Ayın üyesisin. Yeterince açık diğil mi?![]()
+ Eyvallah kardeş 
çakma denizcitanıdığım kadarıyla iyi kardeşimdir
![]()
Eyvallah kardeşim 
o her zaman çok sevilen biri![]()

kaptan kardeşimi forma girdiğimde her zaman görüyorum maşallahi varkardesimizi çook cana yakın biri olarak görüyorum yorumlarınla hep dikkatimi çekmişsinDIR KARDEŞIM
![]()
Elimden geldiğince forumda aktifliğimi koruyup yararlı konular açıp yardımlaşmaya gayret ediyorum 
Abi şu konuyu gördükçe yorum yazasım geliyor ama aklıma gelmiyor yazcak bir şey denilebilecek tüm iltifatları üzerine al![]()
çok teşekkür ederim kardeşim 
forumdan gördüğüm kadarıyla iyi bir kişiliğe sahip,ilginç olaylara meraklı bir arkadaşımız![]()
+ Fazlasıyla garip ve ilginç olaylara meraklıyımdır 
Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim+ Fazlasıyla garip ve ilginç olaylara meraklıyımdır
![]()

Bilmiyorum tesadüf mu ama girdiğim her konuda kaptan nicki var hatta bir ara dedim ki bu adam buradan hiç çıkmıyor sanırım buda bize yardımcı olduğunu gösteriyor
![]()

note 2 ve parapsikoloji ile ilgisi olan birisidir ayrıca forumun her yerinde bulunmaktadır![]()
Note 2
eyvallah güzel kardeşim 
Bilmiyorum tesadüf mu ama girdiğim her konuda kaptan nicki var hatta bir ara dedim ki bu adam buradan hiç çıkmıyor sanırım buda bize yardımcı olduğunu gösteriyor
![]()

Tesadüf degil kardes cidden var ben ilk takılmaya basladıgımda dedim heralde forum sahibi falan![]()
Yok canım daha neler
Sadece forumun sıcak/hoş sohbet ve ailevimsi ılımlı ortamı hoşuma gidiyor, çıkasım gelmiyor bağımlıktan öte farklı bişey bir parçam gibi